کانال تلگرام اخبار نظام وظیفه آویژه

برای دسترسی آسانتر به مطالب سایت به کانال تلگرام روانشناسی آویژه بپیوندید (کلیک کنید).

مشاوره نوجوان

مشاوره نوجوان

مشاوره نوجوانان: راهنمای جامع روانشناسان برای والدین

مشاوره نوجوانان نوعی درمان روانشناختی است که به فرزندان شما کمک می‌کند تا بتوانند احساسات منفی، موقعیت‌های دشوار زندگی، آسیب‌های روحی یا استرس های مربوط به آینده، حال یا گذشته را مدیریت کنند. روانشناسان نوجوان مرکز مشاوره آویژه متناسب با نیازهای خاص فرزندان عزیز شما پروتکل های درمانی طراحی می کنند که آنها بتوانند دوران نوجوانی خود را به سلامت بگذرانند.

سال‌های نوجوانی می‌تواند دوران هیجان‌انگیز اما دردسر سازی هم برای پدر و مادر باشد و هم برای فرزندان باشد.😏😏

در دوران نوجوانی فرزندان شما دوست دارند تجربیات جدیدی را امتحان کنند، رفتار ریسک‌پذیر داشته باشند و منتقدانه با موضوعات مختلف برخورد کنند. با این حال، نوجوانی زمانی است که فرزندان شما با خطر ابتلا به افسردگی، اضطراب، و سایر مشکلات دوران مدرسه و دبیرستان مواجه هستند.😵😵

در کنار تلاش‌های شما والدین محترم، مشاوران و روانشناسان آویژه تلاش می کنند تا به همان اندازه ای که فرزندان تان برای شما مهم هستند از این نوجوانان حمایت کنند و به آنها بیاموزد که خودشان را چگونه باید درک کنند.

دکتر مشاور نوجوان به فرزندان شما یاد می دهد که چگونه احساسات خود را ابراز کنند، تصمیمات سالمی بگیرند تا به اهدافشان برسند.

متخصصان ما در مرکز مشاوره خانواده آویژه یک تیم کامل برای حل مشکلات نوجوان شما هستند. با این حال، چه شما یک نوجوان باشید و چه والدین نوجوانتان حتما سؤالاتی از مشاور دارید.👩‍🔬👨‍🔬

بنابراین، هدف ما در اینجا دو جنبه دارد: پاسخ به همه سؤالاتی که ممکن است در مورد این خدمات مهم مشاورهنوجوانان آنلاین، تلفنی و حضوری داشته باشید و فرصتی برای برنامه ریزی با یک روانشناس نوجوان خوب، متخصص و دلسوز را در اینجا فراهم کنیم. پس تا پایان همراه باشید. امیدواریم مقالات متخصصان آویژه برای مشکلات شما مفید باشد.

بهترین روانشناسان برای مشاوره نوجوانان

روانشناس نوجوان چه می کند؟

در مرکز روانشناسی آویژه، مشاوران نوجوان ما درمانگرانی هستند که در ارائه خدمات سلامت روان به نوجوانان و کودکان تخصص دارند. باید توجه داشته باشید که هر نوجوان دارای پیشینه و مجموعه ای از نیازهای منحصر به فرد است، بنابراین بهترین مشاور نوجوان باید رویکردهای خود را متناسب با نیازهای نوجوان شما تطبیق دهد.

به طور کلی، والدینی که به دنبال مشاوره برای نوجوانان دختر یا پسر خود هستند این انتظارات را از بهترین روانشناس نوجوان دارند:

🟢ارزیابی علائم مشکلات احتمالی. تشخیص هر گونه شرایط ناایمن سلامت روانی مانند افسردگی یا اضطراب که بر انتخاب ها و رفتارهای نوجوان شما تأثیر میگذارد.

🟢طراحی یک برنامه درمانی جامع و شخصی که می تواند به بهبود مهارت های مقابله ای نوجوان شما کمک کند و روند تصمیم گیری آنها را بهبود بخشد.

🟢هم فکری با نوجوان و والدین برای اجرای راهکارهای موثرتر که به نوجوان شما کمک می‌کند احساسات خود را در تمام شرایط مدیریت کنند.

🟢مدیریت رفتارهای نوجوانانی که با چالش های عاطفی و احساسی مواجه است.

🟢در برخی موارد، روانشناسان نوجوان آویژه می توانند برای نوجوانانی که به دنبال شغل یا ادامه تحصیل هستند، مشاوره شغلی یا حرفه ای ارائه دهند.

👿👿نوجوانی یک دوره زمانی پرتلاطم است و مشاوره نوجوان می توانند ابزار ارزشمندی برای نوجوانانی باشند که با استرس تحصیلی، سوء استفاده جنسی، فشار همسالان، تعارضات خانوادگی و غیره دست و پنجه نرم می کنند.

خدمات مرکز مشاوره نوجوانان

مرکز مشاوره نوجوانان می‌تواند این موارد را بررسی کند:

✅مشکلات عمیق نوجوان

✅آسیب‌های گذشته نوجوان

✅سبک‌های فرزندپروری

✅جدایی‌ها، پویایی خانواده

✅سایر عواملی که همگی بر سلامت روان نوجوان شما تأثیر می‌گذارند.

از نظر روانشناسی نوجوان زمانی که نوجوان شما بتواند تشخیص دهد که چه کسی است. این رفتارها را باید داشته باشد:
💪💪موفقیت تحصیلی بیشتری خواهد داشت
💪💪درگیری کمتری با والدینش خواهد داشته
💪💪توانایی مقاومت بیشتری در برابر فشار همسالان خواهد داشت
💪💪ریسک‌پذیری ناسالم و احمثقانه او کاهش پیدا می کند
روانشناس نوجوان
مشاوره حرفه ای تخصص ماست
شما میتوانید برای مشاوره و تراپی با بهترین روانشناسان مرکز مشاوره خانواده آویژه تماس حاصل نمایید. ساعت پاسخگویی ۹ صبح الی ۱۲ شب.
برای مشاوره تلفنی فوری داخل کشور روی لینک زیر کلیک کنید.

مشاوره تلفنی فوری
جهت مشاوره برای هم وطنان خارج از کشور روی لینک زیر کلیک کنید.
هموطنان خارج از کشور

برای رزرو وقت مشاوره حضوری روی لینک زیر کلیک کنید.
رزرو جلسه مشاوره حضوری
مشاوران آویژه
پاسخگوی شما هستند

از چه سنی به روانشناس نوجوان مراجعه کنیم؟

داده‌های جمع‌آوری‌شده توسط سازمان بهداشت جهانی نشان می دهد که از هر سه نوجوان بین 13 تا 18 سال تقریباً یک نفر دچار اضطراب می‌شود. علاوه بر این، نوجوانان دختر، با افزایش خطر ابتلا به افسردگی روبرو هستند.

نوجوانان با چالش های جدیدی از نظر تحصیلی، اجتماعی، رشدی و جسمی نیز مواجه می شوند، زیرا بدن و سطح هورمون آنها درحال رشد است. مشاوره نوجوانان می تواند به آنها کمک کند تا ابزارهای مورد نیاز برای مقابله با این تغییرات را به دست آورند. روانشناسان نوجوان همچنین به فرزند شما کمک می کند تا عزت نفس خود را افزایش دهد و آنها را برای بزرگسالی و زندگی بعد از دبیرستان آماده می کند.

مزایای مشاوره نوجوان چیست؟

آگاهی جدید و مهارت‌های حل مسئله ای که توسط مشاوره نوجوانان ارائه می شود آثار بلند مدتی بر روی فرزند شما دارد. اما آرامشی که از همدلی و راهنمایی سازنده یک مشاور نوجوان حاصل می‌شود از آن نیز مهمتر است. بسیاری از نوجوانان فقط می‌خواهند احساس کنند که شنیده شده و درک می‌شوند. این احساس را به بهترین نحو مشاوره نوجوانان به فرزند شما می‌دهد.

مزایای خدمات مشاوره نوجوانان:

✅🟢مشاوره به تقویت توانایی نوجوانان برای انتخاب سالم کمک کنید.

✅🟢مشاوره مهارت های مقابله ای مثبت را به نوجوانان یاد می دهد تا خود و آنچه در زندگی می خواهند را بهتر درک می کنند.

✅🟢مشاوره بینش های مفیدی در مورد چالش های مربوط به مستقل بودن را به نوجوانان یاد می دهد.

✅🟢مشاوره عملکرد تحصیلی نوجوانان را بهبود می بخشد. با کمک روانشناس نوجوان، فرزند شما یاد بگیرند که تحصیلات خود را به عنوان پله ای برای رسیدن به اهداف و دستاوردهای بزرگتر در آینده ببینند.

✅🟢یک روانشناس خوب به نوجوانان می آموزد که چگونه روابط سالم تری در خانه، مدرسه و جامعه خود ایجاد کنند. یک مشاور خوب می تواند به نوجوانان کمک کند تا روابط مثبت بیشتری با دیگران ایجاد کنند.

✅🟢عملکرد بهترین روانشناس نوجوان باعث می شود فرزند شما اعتماد به نفس و تجربه لازم برای گذر از موقعیت های اجتماعی پیچیده یا اجتناب از موقعیت های پرخطر را پیدا کند.

✅🟢روانشناس نوجوان به فرزند شما کمک می کند تا نسبت به مسائل جنسی و عاطفی آگاهی بیشتری پیدا کننند.

✅🟢مشاوره به نوجوانان کمک می کند تا درک بیشتری از اینکه چه کسی هستند و اینکه چگونه تجربیات گذشته آنها رفتارهای آنها را تحت تاثیر قرار می دهد، به دست آورند.

تکنیک های درمانی در مشاوره نوجوانان

مشاوره حرفه ای تخصص ماست
شما میتوانید برای مشاوره و تراپی با بهترین روانشناسان مرکز مشاوره خانواده آویژه تماس حاصل نمایید. ساعت پاسخگویی ۹ صبح الی ۱۲ شب.
برای مشاوره تلفنی فوری داخل کشور روی لینک زیر کلیک کنید.

مشاوره تلفنی فوری
جهت مشاوره برای هم وطنان خارج از کشور روی لینک زیر کلیک کنید.
هموطنان خارج از کشور

برای رزرو وقت مشاوره حضوری روی لینک زیر کلیک کنید.
رزرو جلسه مشاوره حضوری
مشاوران آویژه
پاسخگوی شما هستند

چگونه بفهمم فرزندم به مشاوره نوجوان نیاز دارد؟

⛔⛔⛔شما به عنوان یکی از اعضای خانواده یا والدین نوجوان، بهتر از هر کسی او را می‌شناسید. شما می‌توانند نوسانات خلقی ای که نوجوان تجربه می کنند را بهتر ببینید. اگر حالات عاطفی ناخوشایند یک نوجوان موقتی نباشد. همچنین ربطی به تغیررات رشد دوران بلوغ نداشته باشد، قطعا باید جدی گرفته شود.⛔⛔⛔

نوجوان شما در این شریط به مشاوره نوجوانان نیاز دارند:

🥵🥵دائماً غمگین، گوشه گیر، عصبانی، مضطرب، ضداجتماعی، یا آشفته هستند

🥵🥵منزوی شدن از نظر اجتماعی، محدود کردن روابط با دوستان و خانواده

🥵🥵نشان دادن ناتوانی در تمرکز یا تصمیم گیری

🥵🥵سوء مصرف الکل یا مواد مخدر

🥵🥵عملکرد تحصیلی ضعیف یا حتی افت ناگهانی نمرات

🥵🥵عدم علاقه به فعالیت ها و سرگرمی هایی که زمانی از آنها لذت می بردند

🥵🥵پرخوابی، ناتوانی در به خواب رفتن/خواب ماندن، پرخوری یا کمبود اشتها

🥵🥵احساس بی قراری یا بی حالی

🥵🥵ابراز و داشتن افکار خودکشی

🥵🥵ابراز و داشتن تمایل به آسیب رساندن به خود یا دیگران

چه تکنیک های درمانی در مشاوره نوجوانان استفاده می شود؟

طیف وسیعی از رویکردهای درمانی وجود دارد که یک مشاور نوجوان ممکن است از آنها استفاده کند، که هر کدام برای دستیابی به اهداف خاصی طراحی شده اند.

بهترین روانشناس نوجوان تکنیک درمانی را باید توصیه کند که به بهترین وجه با نیازهای نوجوان مطابقت دارد، اما گاهی اوقات، نوجوانان و یا والدین آنها ترجیحات خود را برای تعیین روش درمان داشته باشند.

در اینجا چند تکنیک درمانی مشاوره نوجوان آورده شده است:

🔵گروهی درمانی

🔵خانواده درمانی

🔵رفتار درمانی دیالکتیکی

🔵مصاحبه انگیزشی

🔵درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد (ACT)

البته در مواردی که لازم است، یکی از مشاوران نوجوان مرکز مشاوره با یک تیم بزرگتر برای رفع نیازهای یک نوجوان همکاری کند. یا یک برنامه درمانی منحصر به فرد ایجاد کند که نیاز به همکاری روانپزشک داشته باشد.

چه زمانی نوجوان باید به یک روانشناس مراجعه کند؟

تغییرات و دردسرهای زندگی می تواند تاثیر زیادی بر سلامت روان نوجوانان داشته باشد. مشاوره می تواند به نوجوانان کمک کند تا بهتر با این مشکلات کنار بیایند:

فرآیند سوگواری پس از دست دادن یک عزیز، مانند مرگ یکی از والدین یا اعضای خانواده

اختلالات افسردگی یا افکار خودکشی

طلاق والدین

استرس مالی در خانه

اثرات درازمدت اختلال و صدمه مانند اشکال مختلف سوء استفاده یا تجاوز

مورد قلدری قرار گرفتن در مدرسه، خانه، یا در فعالیت های فوق برنامه و باشگاه

افسردگی

اضطراب

مسائل مربوط به خشم

نقل مکان به مدرسه، خانه یا شهر جدید

اگر فکر می‌کنید که نوجوان شما باید به مشاورمراجعه کند، باید با کمی حساسیت با او صحبت کنید. شما باید مزایای رفتن به مشاوره نوجوان را برای او برجسته کنید. بهتر است به او بگویید که یک مشاور می‌تواند به او کمک کند تا مهارت‌های مقابله‌ با مشکلات را فرا بگیرد یا فضای امنی برای تخلیه هیجانات منفی اش پیدا کند. اما کاری نکنید که نوجوان شما مشاوره را به عنوان یک تنبیه یا سرزنش در نظر بگیرد. یا او فکر کند شما از کمک به نوجوان خود دست کشیده اید.

هرگز کودک خود را به خاطر علائم یا مشکلات شرمنده نکنید. در مورد حریم خصوصی به نوجوانان خود اطمینان دهید. شما باید به فرزند خود اطمینان دهید که جلسات درمانی او محرمانه است.

مشاوره تلفنی نوجوان

چگونه به والدینم بگویم که به مشاوره نوجوانان نیاز دارم؟

صحبت کردن با والدینتان در مورد شروع مشاوره می تواند اعصابتان را به هم بزند. اگر والدین شما مشاوره نوجوانان را پیشنهاد نکرده‌اند. شما باید در مورد دریافت مشاوره با آنها صحبت کنید. ممکن است از خود بپرسید که چه زمانی، کجا و چگونه گفتگو را شروع کنید.

اگر حمایت نکنند چه؟

اگر بیش از حد واکنش نشان دهند و ابراز نگرانی کنند چه؟

اگر آنها اصرار به روانشناسی داشته باشند که شما نمی خواهید، یا از مشاور بخواهند که همه چیز را به آنها بگوید، چه؟

اینها همه نگرانی ها و سؤالات مهمی هستند، به خصوص اگر والدین شما به مشاوره اعتقاد نداشته باشند، در ذهن شما ایجاد می شود.

در اینجا چند نکته وجود دارد که باید حتما بدانید:

بهتر است زمانی را بیابید که خانه تان آرام باشد و شما و والدینتان مشغول کاری نباشید و بتوانید با هم درباره موضوع صحبت کنید.

به والدین خود یادآوری کنید که کمک به شما برای شرکت در جلسات مشاوره به شما کمک بزرگی می کند. آنها ممکن است احساس کنند که به نوعی شما را از دست داده اند، اما می توانید به آنها اطمینان دهید که اینطور نیست.

اگر والدینتان سؤالات بیشتری در مورد مشکلات شما دارند، عصبانی نشوید. این طبیعی است، و به عنوان مراقبان شما، نگران هستند و می خواهند مطمئن شوند که از وضعیت عاطفی شما مطلع شده اند.

اگر احساس راحتی می کنید، به آنها اجازه دهید حداقل در برخی از جلسات مشاوره با شما شرکت کنند.

بسیار مهم است که در مورد مزایای مشاوره با پدر و مادر خود صحبت کنید. این می تواند به والدین کمک کند تا بفهمند چگونه یک روانشناس می تواند به نوجوانشان حمایت حرفه ای مورد نیاز را ارائه دهد.

سخنی از مشاوران آویژه

مشاوران و روانشناسان نوجوان مرکز مشاوره خانواده آویژه متخصصان آموزش دیده و با تجربه هستند که مهارت، صبر و درک لازم را برای کمک به نوجوانان شما در مواجهه با چالش های مرتبط با سنین حساس نوجوانی را دارند.

شما با همفکری با یک روانشناس نوجوان خوب، می توانند مطمئن باشید که فرزند شما مرزهای شخصی خود را می شناسد، نیازهای خود را به طور واضح بیان می کنند و روابط مثبتی با بستگان، همکلاسی ها، معلمان، دوستان و همسالان خود ایجاد می کنند. یا کمک مشاوران نوجوان مهارت‌های بین فردی فرزندتان بهبود می‌یابد. همچنین آنها یاد می‌گیرند که چگونه از روابط ناسالم یا ناکارآمد دوری کنند. بدین ترتیب مشاوره ابزاری ارزشمندی برای نوجوانان شماست تا مطمئن شوید که آنها برای وظایف بزرگسالی خود آماده می شوند.

۱۰ مهارت نه گفتن برای نوجوانان

۱۰ مهارت نه گفتن برای نوجوانان: چگونه تحت فشار نه بگوییم؟؟!!

در دوران نوجوانی ممکن است با موقعیت‌هایی روبرو شوید که دیگران شما را به انجام کارهای خطرناک، غیرقانونی یا ناسالم تشویق کنند🤔. چگونه می‌توانید توانایی توانایی نه گفتن به این خواسته ها را داشته باشید؟🧐 متأسفانه، بسیاری از نوجوانان به دلیل ترس از از دست دادن دوستان، یا کنار گذاشته…

20 راهکار برای رفتار با نوجوان پرخاشگر و بی ادب

20 راهکار برای رفتار با نوجوان پرخاشگر و بی ادب

برخورد با یک نوجوان عصبانی مانند ایستادن در وسط یک طوفان است.🥵 🟢🟢بهترین نوع رفتار بانوجوان پرخاشگر چیست؟ آیا باید خشم نوجوانان خود را با عصبانیت بیشتری پاسخ داد؟ آیا باید آنها را با نتبیه و محروم سازی تهدید کرد؟ یا باید تسلیم شوید و امیدوار باشید که دوباره پرخاشگری…

نوجوان سرکش و حرف گوش نکن

چگونه با نوجوان سرکش و حرف گوش نکن رفتار کنیم؟؟

چگونه با یک نوجوان سرکش رفتار می کنید؟🤦‍♂️ سرکشی و نافرمانی بخشی از روند رشد نوجوان است. هر نوجوانی گاهی اوقات به حرف والدین خود گوش نمی دهد، اما مهم است که بدانیم چگونه با این نوجوانان رفتار کنیم. برخورد با سرکشی و نافرمانی نوجوانان یک موقعیت چالش برانگیز برای…

کنار آمدن با لجبازی نوجوانان

چگونه با یک نوجوان لجباز رفتار کنیم؟

تربیت یک نوجوان حرف گوش نکن و لجباز به دلایل زیادی بسیار مشکل است. مطالعات مشاوره نوجوان نشان داده‌ است که والدین نوجوانان لجباز سطوح بالایی از استرس و کاهش سلامت روانی خود را تجربه می‌کنند. اما این بدان معنا نیست که والدین نوجوانان درمانده هستند. مشاوره حرفه ای تخصص…

بلوغ در پسران

چگونه بلوغ را برای پسرم توضیح دهم؟؟

چگونه به پسر خود کمک کنیم تا دوران بلوغ را به درستی طی کند؟ اگر شما هم والدینی هستید که با مشکلات دوران بلوغ پسران خود دسته پنجه نرم می کنید بهتر است با روانشناسی دوران بلوغ پسران آشنا شوید. بلوغ یک دوره ای پیچیده است که در طی آن…

صحبت کردن در رابطه با بلوغ با دختر نوجوان

چگونه با دختر خود در مورد بلوغ صحبت کنیم؟

آیا نمی دانید که چگونه با دختر نوجوان خود در مورد بلوغ صحبت کنید؟ صحبت کردن در مورد بلوغ، علائم و نشانه های آن با دختر نوجوان می تواند کمی سخت و استرس آور باشد. شما نمی دانید که چگونه باید این موضوعات را با فرزندتان مطرح کنید که او…

درس نخواندن بچه

بچم درس نمیخونه چیکار کنم؟ 16 راهکار برای برخورد با بچه درس نخوان

با بچه ای که درس نمی خواند چه کنیم؟ چرا بعضی دانش آموزان درس نمی خوانند؟ چکار کنم فرزندم درس بخواند؟ شاید شما نیز با سوالاتی از این قبیل روبه رو شده باشید. برخی از فرزندان به طور خود جوش به مطالعه کردن، درس خواندن و یادگیری علاقه بسیار زیادی…

اعتماد به نفس در نوجوانان

16 راهکار طلایی برای تقویت اعتماد به نفس در نوجوانان دختر و نوجوانان پسر

چگونه خودباوری نوجوانان را افزایش دهیم؟ مسلما شما نیز به عنوان والدین، می خواهید اعتماد به نفس در نوجوانان را افزایش داده و به آنها کمک کنید نسبت به اینکه چه کسی هستند و توانایی های خود، ایمان و اطمینان داشته باشند. سال های نوجوانی پر از تغییرات مهم برای…

روانشناسی تربیت نوجوانان پسر

21 نکته روانشناسی تربیت نوجوانان پسر | اصول رفتار با پسران نوجوان

آیا نمی دانید چگونه با پسر جوان خود رفتار کنید؟ تربیت پسران نوجوان همیشه آسان نیست. رفتار با پسر نوجوان 15 یا 16ساله نیازمند صبر و همدلی و شفقت است. تربیت پسر نوجوان می تواند به ویژه در شرایط منحصر به فرد امروزی چالش برانگیز باشد. در نتیجه سبک زندگی…

خودآزاری و خودزنی در نوجوانان چه دلایلی دارد؟

خودآزاری و خودزنی در نوجوانان چه دلایلی دارد؟

خودآزاری عمدی (DSH) رفتاری است که در آن فرد با هدف یا بدون قصد واقعی خودکشی اقدام به آسیب رساندن به خود می کند. درک عمومی از خودآزاری یا «خوزنی» در نوجوانان در سال‌های اخیر افزایش یافته است. مطالعات گسترده ای توجه خود را به این نگرانی سلامت روان نوجوانان…

براي تماس با مشاور کليک کنيد!

آیا به مشاوره فوری نیاز دارید؟

 

مشاوره حضوری 👉

مشاوره تلفنی فوری👉