راهکارهای 10 گانه راضی شدن دوست پسر برای آمدن به خواستگاری
طولانی شدن رابطه آشنایی با فردی پیش از ازدواج ممکن است گاهی اوقات موجب دلزدگی و دلخستگی شما از آن رابطه شود.
وضعیتی که قطعا این سوال را در ذهنتان ایجاد خواهد کرد که چرا دوست پسرتان به خواستگاری شما نمیآید؟
در اغلب موارد هم این سوال برای شما بدون پاسخ باقی می ماند چرا که واقعا نمیتوانید جواب قانع کننده ای برای آن پیدا کنید. اگر شما هم مدت ها با این سوال در ذهن خود مواجه هستید و قصد دارید برای پیدا کردن راه حل جهت آمدن دوست پسرتان به خواستگاری تان پاسخی مناسب برای سوالات ذهنی تان در این رابطه پیدا کنید، حتما مقاله زیر را با دقت بخوانید. مشاوران مرکز مشاوره خانواده آویژه پاسخ های بسیار خوبی به سوال شما دادهاند که می تواند کمک حالتان باشد.
چگونه دوست پسر برای ازدواج راضی کنیم؟
اینکه دوست پسر شما هیچ اقدامی برای آمدن به خواستگاری شما انجام نمی دهد، بیشتر از همه تحت تاثیر رفتارهایی است که خودتان انجام دادهاید. بهترین گزینه برای آنکه دوست پسر شما خیلی زودتر از آنچه تصور می کنید، از شما بخواهد اجازه دهید تا با خانواده اش به خواستگاری تان بیاید، رفتارهای هوشمندانه و عاقلانه شماست.
در اصل باید این نکته را بدانید که راضی شدن دوست پسر برای ازدواجبا دختری که در حال ارتباط و آشنایی با اوست به چند عامل مهم و اصلی مرتبط می شود:
میزان صمیمت رابطه:
شاید این موضوع در بیشتر موارد صدق کند که هر چه میزان صمیمت شما و یک پسر در رابطه بیشتر باشد، عجله وی برای آمدن به خواستگاری شما و درخواست کردن شما از پدر و مادرتان برای یک عمر زندگی مشترک کمتر خواهد شد.
اغلب اوقات صمیمت بیش از حد در رابطه شما و دوست پسرتان این باور را در ذهن وی ایجاد می کند که او انتخاب اول و آخر شما بوده و هیچ تصمیمی برای رها کردنش ندارید.
بهتر است اگر وارد رابطه ای می شوید که قصدتان برای آشنایی در آن جدی است و تمایل دارید ختم به ازدواج و خواستگاری از شما شود، میزان صمیمت رابطه تان را با فرد مقابلتان تا حد ممکن محدودتر کنید.
میزان اشتراکات اخلاقی:
باور داشته باشید که هیچ پسری خود را آماده ازدواج و خواستگاری از دختری نمی کند که در تمام دوران رابطه خود با وی تنش داشته و اختلافات زیادی بینشان بر سر موضوعات مختلف شکل گرفته است.
به هیچ عنوان به شما توصیه نمی کنیم که خود واقعی تان را در مقابل یک فرد سانسور کنید، اما بهتر است کمی با خودتان روراست باشید. اگر شما مرد بودید، دختری که مدام با وی اختلاف داشتید را برای ازدواج انتخاب می کردید؟ قطعا جواب شما به این سوال منفی است.
از این رو توصیه می کنیم در زمان ورود به رابطه تا حد ممکن دست از رفتارهای خودخواهانه خود برداشته و سعی کنید که طرف مقابلتان را بیشتر درک کنید. البته فراموش نکنید که بهتر است در این مرحله از رابطه به جای به کار بردن بیش از حد احساساتتان در برابر طرف مقابل، رفتار منطقی از خود نشان دهید. بهتر است در این مورد چند نکته را مد نظر داشته باشید:
در باب موضوع اول باید حواستان باشد که تا حد ممکن در یک رابطه مشترک از «من بودن» خود فاصله گرفته و به «ما شدن» فکر کنید.
اینکه مدام خواسته های شخصی خودتان را مد نظر قرار دهید و از طرف مقابلتان هم توقع آن را داشته باشید که تنها به این خواسته ها توجه کرده و خودش را فراموش کند و یا اصلا وقف شما نماید، اشتباه محض است.
بهتر است تا زمانی که رابطه شما رسمی نشده و دوست پسرتان به خواستگاری شما نیامده است از وی درخواست انجام کارهای خاص که اکثرا هم بحث مالی در آنها پررنگ است نداشته باشید، این موضوع قطعا نوع نگاه طرف مقابلتان را نسبت به شما تغییر خواهد داد. ضمن آنکه عزت نفس شما را به شدت از بین خواهد برد.
رفتارهای بچه گانه خودتان را کنار بگذارید. این موضوع را بپذیرید که شما در رابطه ای وارد شده اید که دیگر نه پدر و نه مادرتان در آن حضور ندارند و قرار نیست که مدام اشتباهات شما را پذیرفته و با آنها کنار بیایند.
سعی کنید از یک دختر مجرد که در خانه پدرش همه چیز مطابق میلش پیش رفته است و طاقت هیچ سختی و نظر مخالفی را ندارد، فاصله گرفته و خود را به یک زن با اخلاق های سنجیده و هوشمندانه نزدیک کنید.
سطح فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی:
بهتر است زمان آشنا شدنتان با یک پسر حتما به میزان و سطح فرهنگ وی، جایگاه اجتماعی اش و وضعیت اقتصادی اش نگاه کنید. نگاهی کاملا منطقی که در نهایت ختم به مقایسه با سطح فرهنگ و موقعیت اجتماعی و وضعیت اقتصادی خودتان و خانواده تان شود.
یکی از مهم ترین دلایلی که احتمال دارد، دوست پسرتان را از آمدن به خواستگاری شما منصرف نماید، این است که وی این موضوع را متوجه شده است به رغم تمام علایقی که بینتان شکل گرفته است، اما از نظر فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی هیچ شباهتی بین شما و او و خانواده هایتان وجود ندارد.
در ادامه مشاوران مرکز مشاوره ازدواج آویژه راه هایی را پیش پایتان گذاشته اند که به واسطه امتحان کردن هر کدام راه را برای آمدن دوست پسرتان به خواستگاری تان هموار کنید:
جهت مشاوره برای هم وطنان خارج از کشور روی لینک زیر کلیک کنید.
هموطنان خارج از کشور
برای رزرو وقت مشاوره حضوری روی لینک زیر کلیک کنید.
رزرو جلسه مشاوره حضوری
موضوع را عمومی کنید:
اگر پس از مدتی از زمان آشنایی خود متوجه شدید، فرد مقابلتان همان کسی است که شما برای ازدواج می خواهید و با معیارهای شما هم خوانی دارد، بهتر است خیلی صریح و البته با سیاست به وی عنوان کنید که موضوع آشناییتان با یکدیگر را به مادرتان و یا دیگر اعضای خانواده گفته اید و آنها در جریان رابطه شما با یکدیگر قرار دارند.
اینکه مدام به طرف مقابلتان بگویید رابطه تان محرمانه بوده و هیچ شخصی از اعضای خانواده شما به عنوان خانواده دختر از این رابطه اطلاع ندارد دو تاثیر منفی بر رابطه شما خواهد گذاشت:
جهت مشاوره برای هم وطنان خارج از کشور روی لینک زیر کلیک کنید.
هموطنان خارج از کشور
برای رزرو وقت مشاوره حضوری روی لینک زیر کلیک کنید.
رزرو جلسه مشاوره حضوری
حد رابطه را مشخص کنید:
حتی اگر قرار باشد شما با یکدیگر ازدواج هم کنید، حتی اگر دوست پسرتان به شما وعده های بسیاری مبنی بر آمدن به خواستگاری شما را داده باشد، باز هم مجاز نیستید، رابطه تان را به سمت رابطه یک زن و مرد متاهل پیش ببرید.
این تصور را از ذهنتان بیرون کنید که شبیه سازی رابطه تان با رابطه زناشویی می تواند زمینه ساز خواستگاری سریع دوست پسرتان از شما شود. بهتر است از همان ابتدای رابطه برایش مشخص کنید که قرار نیست تا پیش از ازدواج رابطه دو نفره تان را خیلی بسط و گسترش دهید.
عزت نفستان را حفظ کنید:
جوری رفتار نکنید که طرف مقابل شما به اصطلاح امروز شما را فردی آویزان که همیشه در دسترسش هستید، ببیند. برای خودتان و دختر بودنتان ارزش قائل شوید. به هیچ عنوان طوری رفتار نکنید که دوست پسر شما گمان کند در هر ساعت از شبانه روز که بخواهد در کنارش هستید و هیچ مانعی در ارتباط داشتن هایتان وجود ندارد.
فراموش نکنید که هر چقدر کمتر در دسترس باشید، بیشتر عزیز می شوید.
خود را فردی وابسته نشان ندهید:
قرار نیست از همین ابتدای کار خود را به عنوان دختری نشان دهید که برای انجام کوچکترین کارهایش نیاز به حضور فرد دیگری دارد. اگر قرار است در یک روز برای انجام کارهایتان به بیرون بروید، از او نخواهید که حتما شما را همراهی کرده و یا به کمکتان بیاید.
مدام جوری رفتار نکنید که دوست پسر شما احساس کند اگر بخواهد برای یک عمر با شما در رابطه ازدواج بماند، همیشه باید گوش به فرمان شما باشد. اتفاقا بهتر است خود را دختری کاملا مستقل نشان دهید که طرف مقابل شما متوجه این موضوع شود که می تواند در مراحل مختلف زندگی روی حضورتان حساب باز کند.
محبت بی حساب نکنید:
هیچ وقت جایگاه خودتان را به عنوان یک دختر با جایگاه پسری که قصد دارد شریک زندگی اش را انتخاب کند، عوض نکنید. قرار نیست بی هیچ دلیل و بهانه ای مدام برای خوشحال دوست پسرتان هدایای مختلف بخرید. اصلا نیازی به انجام این کار نیست.
بهتر است اجازه دهید، شادی دریافت هدیه از شما زمانی نصیب دوست پسرتان شود که به خواستگاری شما آمده و توانسته رضایت خودتان و پدر و مادرتان را جلب کند.
او را تشنه نگه دارید:
گاهی اوقات با سیاست در مورد برنامه هایی که برای زندگی مشترکتان دارید با وی صحبت کنید. برنامه های هیجان انگیزی که می تواند انگیزه هر فردی را برای بودن و ماندن در کنار شما دو چندان کند. به او بگویید که قصد دارید، چه اقداماتی را برای همسر آینده تان انجام دهید. برنامه های اقتصادی تان را بگویید از هنرهای خانه داری تان. از اینکه چقدر آشپز خوبی هستید و چقدر از ارتباط با خانواده همسر در آینده لذت می برید.
همه این موارد موجب می شود بسیاری از علامت سوال های داخل ذهن طرف شما برطرف شود و برای خواستگاری شما آمدن بیش از پیش ترغیب گردد.
احترام وی را نگه دارید:
درست است که رابطه شما و دوست پسرتان رابطه ای صمیمی و بر مبنای محبتی دو طرفه است. اما سعی نکنید در مواقع عصبانیت و یا ناراحتی با بدرفتاری و بد کلامی او را از خود برنجانید.
توصیه می کنیم حتما در مواقع ناراحتی و عصبانیت طوری رفتار کنید که هیچ کس حتی انتظارش را ندارد. آرام باشید. شکوه نکنید و دست از داد و بیداد کردن بردارید. این موضوع شما را در چشم طرف مقابلتان بسیار عزیز تر می کند.ضمن اینکه وی نیز اشتباهش را خیلی راحت گردن می گیرد.
ظرافت دخترانه خود را حفظ کنید:
یکی از کارهایی که باعث می شود محبت شما درون دل دوست پسرتان به شدت جا گرفته و زمینه را برای آمدن وی به خواستگاری تان فراهم می کند، این است که سعی کنید ظرافت دخترانه خود را در بخش ها و موقعیت های مختلف حفظ کنید.
آرام حرف بزنید. آرام بخندید. کمتر صحبت کرده و بیشتر نظرات طرف مقابلتان را شنوا باشید. سعی نکنید خیلی راحت همه مواردی را که مربوط به شما و زندگی شخصی تان می شود، رو کنید. بگذارید تا لحظه آخر برای دوست پسرتان یک معمایی جذاب و حل نشدنی باقی بمانید.
آداب معاشرت داشته باشید:
شک نکنید یکی از مهم ترین راه هایی که دوست پسر شما تصمیم می گیرد شما را مورد ارزیابی قرار دهد، زمانی است که شما را وارد گروه دوستانش می کند. برای او بسیار مهم است که در این موقعیت ها شما چه رفتاری از خود بروز می دهید. چگونه صحبت می کنید، چگونه حریم رابطه تان را حفظ کرده و با دوستان دیگر وی ارتباط برقرار می کنید.
نوع پوشش شما به چه صورت است و چقدر برایتان مهم است که مطابق معیارهای وی پیش روید. شک نکنید اگر در این جمع ها مورد تایید دوست پسرتان قرار بگیرید، یک قدم بزرگ برای تصمیمش جهت خواستگاری از خودتان برداشته اید.
خود را بلاتکلیف نشان ندهید:
به جای آنکه مدام به وی اصرار کنید که هر چه زودتر به خواستگاری تان بیاید، خود را سرگرم انجام کارهای مختلف نشان دهید. به او نگویید که تا زمانی که تکلیف رابطه تان مشخص نشود، سردرگم هستید و نمی توانید به بقیه برنامه های زندگی تان برسید. برعکس به او بگویید که برای زندگی خود برنامه ریزی کرده و هرگز دوست ندارید بدون برنامه روزهایتان را تلف کنید.
این باور را در وی به وجود آورید که به هیچ عنوان زندگی خود را برای آمدن وی متوقف نکرده اید و همچنان که با او در ارتباط هستید، به تمام کارهای دیگرتان از دانشگاه رفتن و درس خواندن تا پیدا کردن کار جدید و تصمیم برای مهاجرت و … رسیدگی کنید. برنامه داشتن شما برای زندگی تان موجب می شود دوست پسرتان به هر نحوی ترغیب شود تا طوری رفتار کند که شاید شانس آن را داشته باشد در بخشی از برنامه های شما برای زندگی آینده تان قرار بگیرد.
سخنی از مشاوران آویژه
ترس از اینکه چرا دوست پسرتان به خواستگاری شما نمی آید نقش بازدارنده ای در بهبود و پیشبرد رابطه شما خواهد داشت. اگر به درستی در یک رابطه مشترک رفتار کرده و موارد بالا را به خوبی رعایت کنید، نباید به هیچ عنوان شک داشته باشید که فرد مورد تاییدتان به زودی به خواستگاری تان خواهد آمد.
صبور باشید و نگذارید انتظار شما برای آغاز زندگی مشترکتان موجب شود، شخصیتتان را در برابر فردی که دوستش دارید، زیر سوال ببرید. مشاوران مرکز مشاوره تلفنی خانواده آویژه به شما پیشنهاد میکنند برای دریافت نظرات بهتر و بیشتر حتما به یک روانشناس و مشاور خانواده مراجعه کنید.
منو ببین عبرت بگیر قالم گذاشت فک کردم هوو دار شدم دیگه ادامه ندادم دروغ چرا گند بالا آوردم نباید وسط یه لحظه عاشقانه میرفتم هرچند دروغ چرا این روزها زنان هرزه و فاسد خیلی زیاد شدن زنانی پوچ ابله ببینید منم خودم بسته نیستم ولی فک میکنم آدم باید مثل مری پاپیتال باشه مهربون و با احساس با عشق به بچه ها دروغ چرا من دوست خوب و با محبت که اوضاع رو برام خوب کردن زیاد داشتم
به نظرم کادوهاش بک و کات کن به نظرم ازدواج خیلی فرمولش ساده است محیط مناسب :کالج، کار آشنا و همسایه محیط های بیرون و مجازی فقط واسه داداشی و خواهری خوبن یا اصلا بهتر بگم ادمین و ارباب رجوع الحمدلله الان فقط سایت، تلگرام استاندارد شده مابقی حذفن یاران نرید ضایعاته ضایعات ! گپ مختلط هم فقط تو همون جاها