کانال تلگرام اخبار نظام وظیفه آویژه

برای دسترسی آسانتر به مطالب سایت به کانال تلگرام روانشناسی آویژه بپیوندید (کلیک کنید).

اینستاگرام آویژه

مطالب ما را در اینستاگرام دنبال کنید ( کلیک کنید)

بهترین درمان بیش فعالی بزرگسالان

بهترین درمان بیش فعالی بزرگسالان
لطفا به این مقاله امتیاز دهید

بیش از اندازه در زندگی خود با چالش تمرکز مواجه هستید و مدام احساس بی قراری کرده و از این شاخه به آن شاخه پریدن را به ماندن در یک موقعیت با ثبات ترجیح می‌دهید؟

احساس کمبود توجه داشته و انرژی بالا و غیرقابل کنترلی دارید🙄. همه این موارد اگر به شکل افراطی در وجود شما خود را نشان می‌دهند، از بیش فعالی شما حکایت دارد😓.

بر خلاف تصور رایج بیش فعالی در بزرگسالان هم وجود دارد و تنها مربوط به دوران کودکی نمی شود. مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی آویژه مقاله زیر را در راستای فهم علل و نشانه‌های بیش فعالی در بزرگسالان منتشر کرده‌اند. خواندن آن برای درک نشانه‌های این اختلال روانی به شدت توصیه می شود:

مشخصات یک فرد بیش فعال در بزرگسالی چیست؟

بیش فعالی در بزرگسالی نوعی اختلال رفتاری محسوب می شود که تحت تاثیر آن فرد مشکل زیادی در توجه و تمرکز بر روی یک موضوع دارد.

💙 علاوه بر این اکثر اوقات تمایل بر این دارد که کاری انجام دهد و در واقع نمی تواند انرژی درونی اش را به آسانی در راستای انجام اقدامات درست تخلیه کند.

💙 این اختلال رفتاری در اکثر موارد از سوی افرادی تجربه می شود که در دوران کودکی هم چالش های بسیاری در این رابطه داشته اند و بارها به دلیل رفتارهای ناشی از این اختلال بازخواست شده اند.

مهم ترین نشانه‌های یک فرد بیش فعال بزرگسال را می توان اینطور برشمرد:

درمان بیش فعالی بزرگسالان

هر یک از این علائم بسته به نوع و شدت بیش فعالی شما در دوران کودکی و نحوه مقابله والدینتان با آن در بزرگسالی کم و زیاد می شوند. بنابراین یک قائده کلی برای خصوصیات اخلاقی تمام افراد بیش فعال وجود ندارد و این ویژگی ها از میزان کم تا بسیار زیاد متغیر هستند. گاهی اوقات می توانند موجب آزار شما شوند و گاهی اوقات هم تاثیر منفی چندانی از نظر روحی و روانی برای شما ایجاد نمی کند اما شاید موجب اذیت اطرافیان شود.

💙 از این رو باید عنوان کرد نشانه‌های بیش فعالی از فردی به فرد دیگر بسیار متفاوت است.

🔴 گاهی اوقات یک فرد بیش فعال بزرگسال کاملا اجتماعی بوده و روابط خوبی با سایرین برقرار می کند. اما گاهی اوقات هم این افراد منزوی بوده و کمتر وارد اجتماع می شوند.

🔴 گاهی اوقات اگر به کاری علاقه مند باشند به خوبی از پس انجام آن بر می آیند اما اگر غیر این باشد، تحت هر شرایطی مشکل تمرکز داشته و به راحتی از مسیر اصلی خود خارج شده و اشتباه رفتار می کنند.

مشاوره حرفه ای تخصص ماست
شما میتوانید برای مشاوره و تراپی در زمینه بهترین درمان بیش فعالی بزرگسالان با بهترین روانشناسان مرکز مشاوره خانواده آویژه تماس حاصل نمایید. ساعت پاسخگویی ۹ صبح الی ۱۲ شب.

برای مشاوره تلفنی فوری داخل کشور روی لینک زیر کلیک کنید.

مشاوره تلفنی فوری

جهت مشاوره برای هم وطنان خارج از کشور روی لینک زیر کلیک کنید.
هموطنان خارج از کشور

برای رزرو وقت مشاوره حضوری روی لینک زیر کلیک کنید.
رزرو جلسه مشاوره حضوری

مشاوران آویژه
پاسخگوی شما هستند

تاثیرات منفی رفتاری بیش فعالی در بزرگسالان چیست؟

عدم تمرکز کافی

فرد بیش فعال به سختی می تواند بر روی یک موضوع و مسئله تمرکز کرده و عاقلانه رفتار کند. تحت تاثیر این ویژگی در اغلب اوقات وی با عواقب تصمیماتی نادرست مواجه شده و در موقعیت های مختلف کاملا احساسی رفتار می کند.

فراموش کردن موضوعات مختلف

بی توجهی به اختلال بیش فعالی در بزرگسالان موجب می شود حافظه این گروه از افراد برای ثبت برخی از اطلاعات با مشکل جدی مواجه شود. فرد بیش فعال به مرور زمان قدرتش را برای حفظ اطلاعاتی که سعی می کند، به خاطر بسپارد از دست داده و مدام در به یادآوری برخی از مسائل دچار سختی شده و با مشکل مواجه است.

عدم توانایی انجام وظایف

کم پیش می آید که زنان و مردان بیش فعال توانایی انجام همه وظایفی را که به آنها محول شده است، داشته باشند. این موضوع به دلیل حواس پرتی های بسیار زیاد آنها در مسائل مختلف و ناتوانی شان در سازماندهی صحیح وظایفی است که بر عهده دارند.

دقیقه نود بودن

حتما این اصطلاح برای شما آشناست که فردی در زندگی اش همیشه دقیقه نود است. یک فرد بیش فعال دقیقا جز این گروه از افراد محسوب می شود. اغلب اوقات این باور برای فرد بیش فعال وجود دارد که زمان کافی برای انجام همه کارهایش داشته و فرصت زیادی جهت انجام وظایفی که باید اجام دهد، دارد. از این رو انجام هر کاری را به آخرین تایمی که امکانش وجود دارد، محول می سازد.

تاثیرات منفی رفتاری بیش فعالی در بزرگسالان چیست؟

کسالت و افسردگی

بر خلاف تصورات ذهنی اکثر افراد، یک فرد بیش فعال در بزرگسالی کمتر حال مساعد و روبه راهی داشته و بیشتر اوقات کسل بوده و کاملا ناامیدانه رفتار می کند. قطعا بیش فعالی فرد بزرگسال باعث این نمی شود که انرژی زیاد در وجودش به سمت حال و احوالات مساعد و بسیار خوبی حرکت کند.

اضطراب

فرد بزرگسال بیش فعال اگر به موقع مورد درمان قرار نگیرد، دچار اختلالات شخصیتی جدی در وجودش خواهد شد. اضطراب بسیار شدید و افسردگی مزمن از جمله مهم ترین این ویژگی ها حسوب می شود.

عدم تسلط روی خود

فرد بیش فعال هیچ تسلطی روی رفتارهایش ندارد و از این جهت حتی می تواند گاهی اوقات که حال و احوال خوبی نداشته و اوضاع بر وفق مرادش نیست، به دلیل کارهایی که انجام می دهد، بسیار خطرناک به نظر برسد. خشم و عصبانیت شدیدی که ناگهان ایجاد شده و خیلی زود هم فروکش می کند از مهم ترین ویژگی های یک فرد بیش فعال است.

عزت نفس پایین

یک فرد بیش فعال در جمعی که باشد خودش را از همه کمتر می بیند. مدام در حال مقایسه خود با دیگران بوده و اغلب اوقات از اینکه مانند اطرافیانش فرد موفقی به نظر نمی آید به شدت ناراحت و ناراضی و نا خشنود است.

مشکلات ارتباطی شدید

کمتر زمان و موقعیتی پیش می آید که بتوانیم فرد بیش فعال را از نظر نوع رابطه ای که برقرار می کند به عنوان یک فرد موفق به حساب آورد. حساسیت های بیش از حد و اندازه، تغییر رفتارهای آنی، عدم کنترل خشم و عصبانیت همه و همه به مرور زمان یک فرد بیش فعال را برای برقراری یک رابطه سالم و درست با مشکل مواجه می سازد.

اعتیاد به مواد مخدر

یک فرد بیش فعال از آنجایی که همیشه خودش را دست کم می گیرد، مدام سعی می کند، این حالات روانی را در پشت چیزی پنهان کند. اعتیاد به مواد مخدر و سیگار کشیدن های بیش از حد و اندازه انتخاب خوبی برای این گروه از افراد محسوب می شود.

به طور کلی می توان مهم ترین نشانه های زنان بیش فعال را اینطور عنوان کرد:

مهم ترین نشانه های زنان بیش فعال

 

در مقابل مهم ترین ویژگی های مردان بیش فعال نیز به این ترتیب است:

مهم ترین ویژگی های مردان بیش فعال

بزرگترین مشکلات اجتماعی در بین بزرگسالان بیش فعال:

مسائل و مشکلات ناشی از بیش فعالی بزرگسالان در حوزه ها و بخش های مختلف خود را به انواع و اقسام مختلف شکل ها نشان می دهد. برخی از مهم ترین این مشکلات را می توان در یکی یا چند مورد از حوزه های زیر به خوبی مشاهده کرد:

مشکلات اجتماعی در بین بزرگسالان بیش فعال

مدرسه:

اختلال بیش فعالی در بزرگسالی موجب می شود که فرد نتواند حافظه خوبی برای یادگیری دروس داشته و حواس پرتی های مدام موجب می شود که نتواند در مدرسه و دانشگاه نمرات خوبی را دریافت کند.

این موضوع موجب می شود که این گروه از افراد در مدرسه و محیط های آموزشی مختلف با مشکلات بسیاری مواجه شده و اغلب در جریان یادگیری با مانع مواجه شوند.

محیط کار:

1. اغلب افراد بزرگسال بیش فعال در محیط کار با مشکلات ثبات کاری مواجه هستند. تحت تاثیر این موضوع این افراد اغلب پس از گذشت مدتی از شغل خود احساس نارضایتی کرده و سعی می کنند شغل جدیدی را برای خود انتخاب کنند.

2. اغلب این افراد در محیط کار با همکاران دیگر برای انجام کار به مشکل خورده و نمی توانند رضایت شغلی مورد نظر روسای خود را به دست آورند.

3. نارضایتی های پی در پی از شرایط کاری موجب می شود که این گروه از افراد اغلب اوقات حس ناخوشایندی از محیط کار خود داشته و از موقعیت شغلی خود به شدت ناراحت باشند.

خانه و خانواده

1. کیفیت و نوع رابطه ای که افراد بیش فعال با اعضای خانواده خود دارند هم در اکثر مواقع تعریف چندانی ندارد. اغلب اوقات این روابط با تنش همراه بوده است و مشکلات زیادی در آن وجود دارد.

2. مشکلات مالی و اقتصادی، مشکلات مربوط به استعمال مواد مخدر ، تصادفات زیاد با اتومبیل و خسارات مادی زیاد به اموال خانواده در بین آنها زیاد است.

روابط اجتماعی

1. فرد بزرگسال دچار اختلال بیش فعالی نمی تواند رابطه باثباتی و پایداری را با یک فرد داشته باشد و اغلب اوقات برای حفظ یک رابطه سالم به مشکل می خورد.

2. تحت تاثیر اخلاق و ویژگی های روحی و روانی یک فرد مبتلا به بیش فعالی، طلاق و جدایی در بین این افراد بسیار شایع و امری کاملا عادی است.

3. شکست عشقی این افراد و طلاق و جدایی شان از یک فرد موجب نمی شود که تصمیم به تنها بودن بگیرند. بلکه اغلب اوقات روابط جدیدی را شروع کرده و از این رو وارد ازدواج های متعدد و دوستی های بی حد و اندازه می شوند.

مشاوره حرفه ای تخصص ماست
شما میتوانید برای مشاوره و تراپی در زمینه بهترین درمان بیش فعالی بزرگسالان با بهترین روانشناسان مرکز مشاوره خانواده آویژه تماس حاصل نمایید. ساعت پاسخگویی ۹ صبح الی ۱۲ شب.

برای مشاوره تلفنی فوری داخل کشور روی لینک زیر کلیک کنید.

مشاوره تلفنی فوری

جهت مشاوره برای هم وطنان خارج از کشور روی لینک زیر کلیک کنید.
هموطنان خارج از کشور

برای رزرو وقت مشاوره حضوری روی لینک زیر کلیک کنید.
رزرو جلسه مشاوره حضوری

مشاوران آویژه
پاسخگوی شما هستند

راه های درمان بیش فعالی بزرگسالان

راه های درمان بیش فعالی بزرگسالان

شاید شما هم به عنوان یک فرد مبتلا به بیش فعالی اولین راهکار برای مقابله با این اختلال را استفاده از برخی داروها می دانید. با این حال باید به شما بگوییم که استفاده از دارو هیچ کمکی به شما برای برطرف کردن کامل این اختلال نمی کند بلکه تنها موجب آن خواهد شد که مشکلات ناشی از این اختلال را به فراموشی سپرده و تنها کمتر به آنها توجه کنید.

مشاوران مرکز مشاوره خانواده آویژه این راهکارها را به شما توصیه می کنند:

با یک درمانگر و روانشناس صحبت کنید:

یک درمانگر معتبر و با تجربه به خوبی می تواند به افسردگی، اضطراب و بهبود روابط شما کمک کند. توصیه می کنیم این ارتباط برای اثرگذاری بیشتر هر 48 ساعت یک بار حداقل انجام گیرد.

ورزش منظم را به عنوان راه درمان عالی فراموش نکنید:

ورزش منظم یکی از ساده ترین و موثرترین راه‌ها جهت کاهش علائم بیش فعالی در بزرگسالان است. این اقدام شما موجب بهبود سطح تمرکز، انگیزه، حافظه و خلق و خویتان می شود و حس خوبی را به خودتان می دهد.

🟢 کافی است چهار بار در هفته پیاده روی کنید.

کیفیت خواب خود را بالا ببرید

بسیاری از افراد بیش فعال اغلب اوقات مشکل خواب دارند. افکار رقابتی شما موجب می شود شب ها دیرهنگام به خواب بروید. از سوی دیگر صبح ها هم دیر از خواب بیدار شوید.

🟢 خواب بی کیفیت میزان علائم منفی بیش فعالی را در وجود شما تشدید می کند. بهتر است از موادی که دارای کافئین هستند، پیش از خواب استفاده نکنید.

تغذیه خود را کنترل کنید

رژیم غذایی سالم تاثیر زیادی بر میزان بهبود ویژگی های خلق و خوی شما دارد. مراقب عادات غذایی خود باشید. میان وعده های سالم مصرف کنید و پیش از آنکه گرسنه شوید، به فکر وعده های غذایی خود باشید.

🟢 بهترین زمان مصرف وعده های غذایی برای شما هر سه ساعت یک بار است. مطمئن شوید که آهن و منیزیم و روی مورد نیاز بدنتان از غذاهایی که مصرف می کنید، تامین می شود.

تکنیک های آرام سازی ذهن را تمرین کنید:

بسیاری از علائم منفی بیش فعالی با تکنیک های آرام سازی ذهن مانند مدیتیشن و یوگا کاهش پیدا می کنند. اگر این تکنیک ها به طور مداوم مورد استفاده قرار بگیرند، زمینه ساز افزایش توجه و تمرکز شما شده و سطح اضطراب و افسردگی تان را کاهش می دهند.

سخنی از مشاوران آویژه

کنترل و درمان بیش‌فعالی در بزرگسالان بسیار سخت تر و دشوارتر از این اختلال در وجود کودکان است. گاهی اوقات عدم توجه والدین به بیش فعالی فرزندانشان در سنین کودکی موجب تداوم و ماندگاری این اختلال در وجود افراد در سنین بالاتر هم می شود. با وجود آنکه راهکارهای بسیاری برای مقابله با علائم منفی و ناخوشایند این اختلال ارائه شده است با این حال باید عنوان کرد این اختلال به هیچ وجه قرار نیست در زمان انجام برخی از اقدامات به کلی از وجودتان برود.
در اصل این اختلال در بزرگسالی راهکار قطعی نداشته و تنها راه های درمانی عنوان شده به شما کمک می کنند تا بتوانید علائم این بیماری را در وجود خود به حداقل برسانید. پیشنهاد مشاوران مرکز مشاوره تلفنی خانواده آویژه به شما این است که در صورت ابتلا به این اختلال بزرگ پیش از هر گونه اقدامی با یک مشاور و درمانگر بسیار با تجربه صحبت کرده و از وی برای مقابله با علائم منفی این اختلال راهکار بخواهید. اگر هم احساس می کنید شدت این اختلال در وجودتان زیادتر از حد تصور هست حتما به یک روانپرشک مراجعه کنید.

براي مشاوره در زمينه بهترین درمان بیش فعالی بزرگسالان

از مشاورين مشاوره خانواده و روانشناسي آويژهاز سراسر کشور

با ۰۲۱۶۲۹۹۹۰۶۶ تماس بگيريد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

براي تماس با مشاور کليک کنيد!

آیا به مشاوره فوری نیاز دارید؟

 

مشاوره حضوری 👉

مشاوره تلفنی فوری👉