کانال تلگرام اخبار نظام وظیفه آویژه

برای دسترسی آسانتر به مطالب سایت به کانال تلگرام روانشناسی آویژه بپیوندید (کلیک کنید).

اینستاگرام آویژه

مطالب ما را در اینستاگرام دنبال کنید ( کلیک کنید)

روانشناسی تربیت کودک 8 ساله + نحوه رفتار و برنامه ریزی برای کودکان

روانشناسی تربیت کودک 8 ساله
3.3/5 - (35 امتیاز)

8 سالگی زمانی است که بچه کوچک شما به یک کودک بزرگ و مستقل تبدیل می شود. دوران هشت سالگی کودک دوران رشد جسمی، ذهنی و عاطفی فرزند شما است. در این سن به خوبی متوجه می شوید که دختر یا پسر هشت ساله شما دیگر برای انجام تکالیفش از شما کمک نمی گیرد و می خواهد زمان بیشتری را با دوستان خود بگذراند.

کودکان هشت ساله، نسبت به قبل، مستقل تر و بالغ تر می شوند. هنگامی که می بینید کودک شما چقدر خوب با دیگران ارتباط برقرار کرده و احساس همدلی می کند، واقعا خوشحال می شوید. مثلاً وقتی می بینید کودک ۸ ساله شما اجازه می دهد خواهر یا برادر کوچکترش در یک بازی برنده شود.

تربیت دختر یا پسر هشت ساله بدون چالش نیست، اما به طور کلی نگران نباشید، سالی آرام و لذت بخش با کودکان خود خواهید داشت.

در این مقاله روانشناسان مرکز مشاوره خانواده آویژه، همه آنچه را که باید در مورد رشد عاطفی، اجتماعی و جسمی کودک 8 ساله خود بدانید را گردآوری کرده اند. در این متن سعی شده تا بدانید که با فرزند ۸ ساله خود چگونه رفتار کنید، از نیازهای کودک 8 ساله گرفته تا روانشناسی رفتار با کودک 8 ساله پرخاشگر و زمانی که برخی نگرانی‌ ها مستلزم تماس با یک مشاور کودک باشد را به شما توضیح می‌دهیم.

نحوه رفتار و برنامه ریزی برای کودکان

رشد مهارت های زبانی و شناختی کودک 8 ساله

در هشت سالگی گنجینه واژگان سخت و پیچیده کودک شما افزایش پیدا می کند.

کودک شما در این سن می تواند مکالمات پیچیده ای داشته باشد، مثلا بحث در مورد چگونگی پیدایش گرد بادها.

کودکان هشت ساله به سرعت واژگان خود را توسعه می دهند و تخمین زده می شود که 3000 کلمه جدید در طول سال یاد می گیرند.

در تربیت کودک 8 ساله خود سعی کنید فرزندتان را به کتاب خواندن تشویق کنید تا سریع تر لغات جدید را یاد بگیرد.

در سن 8 سالگی، بچه ها می توانند به صورت انتزاعی فکر کنند. مثلا دانش آموزان هشت ساله به روش پیچیده تری اعداد را درک می کنند.

پیش از 8 سالگی، کودک شما برای حل یک مسئله ریاضی مانند 21 منهای 7 چند می شود؟ از انگشتان دستش استفاده می کرد. اما در هشت سالگی، تفکر انتزاعی به کودک اجازه می دهد تا به جای اینکه با انگشتانش اعداد را شمارش کند با تکیه بر نمادهای ذهنی این کار را انجام دهد.

همین تفکر انتزاعی به بچه ها این امکان را می دهد که بتوانند با اعداد بزرگتر مانند اعداد چهار رقمی کار کنند و نمادهایی مانند علائم ضرب یا تقسیم را مفهوم سازی کنند.

رشد تفکر انتزاعی در بچه های ۸ ساله به این معنی است که آنها می توانند درک بهتری از نحوه عملکرد پول و زمان داشته باشند.

اکثر بچه‌ها در این سن می‌توانند کارکرد زمان را به خوبی تشخیص دهند و درک بهتری از مدت زمان دارند. مثلا وقتی به کودک می‌گویید: «10 دقیقه دیگر باید بیرون برویم» یا «تولدت سه روز دیگر است»، کودک 8 ساله درک کامل تری از معنای زمان نسبت به قبل دارد.

ویژگی های کودک 8 ساله

رشد حرکتی کودک 8 ساله

رشد فیزیکی کودکان 8 ساله بیشتر به مهارت های هماهنگی بین عضلات مربوط می شود.

در 8 سالگی تغییرات بزرگی در رشد فیزیکی کودک خود نمی بینید.

کودک هشت ساله تعادل خود را بهتر حفظ می کند و می تواند حرکات بدنش را کنترل می کند.

مهارت های حرکتی و فیزیکی کودکان مانند چرخش و پریدن در 8 سالگی هماهنگ تر می شود.

کودکان در این سن بهتر اسکیت سواری و دوچرخه سواری می کنند.

آنها می توانند با موسیقی به زیبایی برقصند.

مهارت های حرکتی ظریف عموماً در حدود 8 سالگی دقیق تر می شوند.

ماهیچه های کوچک کودک استقامت بیشتری خواهند داشت، به همین دلیل باید دست خط فرزند شما در این سن بهتر شود.

یک کودک 8 ساله می تواند اقلام بسته بندی شده یا کیسه های زیپ دار را به تنهایی باز کند و می تواند سازهایی مانند گیتار را بنوازد. اگر کودک شما در انجام این کارها ضعیف عمل می کند و یا ناتوان است. می توانید به مشاوره خانواده مراجعه کرده و به دنبال حل مشکل باشید.

چطور با کودک 8 ساله رفتار کنیم

رشد عاطفی و اجتماعی کودکان 8 ساله

اگر به کودک 8 ساله خود هدیه ای بدهید که دوست نداشته باشد، متوجه می شوید که لبخند می زند و از هدیه دهنده تشکر می کند. این توانایی پنهان کردن افکار یا احساسات واقعی خود از دیگران مهارتی است که تمرکز زدایی نامیده می شود.

تمرکز زدایی به کودکان این امکان را می‌دهد که احساسات و تعاملات پیچیده‌تری از خود نشان دهند.

کودکان در این سن احساس شخص مقابل خود را درک می‌کنند و می توانند خود را در جایگاه شخص دیگر قرار دهند.

کودکان هشت ساله می توانند عصبانیت و ناراحتی خود را کنترل کنند و هنگامی که پرخاشگر می شوند بهتر از قبل عمل می کنند. اگر شما یک فرزند پرخاشگر دارید و از این موضوع رنج می برید به شما پیشنهاد می کنم مقاله برخورد با کودک پرخاشگر را مطالعه بفرمایید.

فرزند شما در 8 سالگی به عضویت در یک تیم ورزشی یا گروه دیگر افتخار می کند. این علایق، استعدادها، دوستان و روابطی که با اعضای خانواده خود دارند به آنها کمک می‌کند تا هویت خود را روشن کنند و اعتماد به نفس خود را تقویت کنند.

مشاوره حرفه ای تخصص ماست
شما میتوانید برای مشاوره و تراپی در زمینه روانشناسی تربیت کودک 8 ساله + نحوه رفتار و برنامه ریزی برای کودکان با بهترین روانشناسان مرکز مشاوره خانواده آویژه تماس حاصل نمایید. ساعت پاسخگویی ۹ صبح الی ۱۲ شب.

برای مشاوره تلفنی فوری داخل کشور روی لینک زیر کلیک کنید.

مشاوره تلفنی فوری

جهت مشاوره برای هم وطنان خارج از کشور روی لینک زیر کلیک کنید.
هموطنان خارج از کشور

برای رزرو وقت مشاوره حضوری روی لینک زیر کلیک کنید.
رزرو جلسه مشاوره حضوری

مشاوران آویژه
پاسخگوی شما هستند

مشاوره حرفه ای تخصص ماست
شما میتوانید برای مشاوره و تراپی در زمینه روانشناسی تربیت کودک 8 ساله + نحوه رفتار و برنامه ریزی برای کودکان با بهترین روانشناسان مرکز مشاوره خانواده آویژه تماس حاصل نمایید. ساعت پاسخگویی ۹ صبح الی ۱۲ شب.

برای مشاوره تلفنی فوری داخل کشور روی لینک زیر کلیک کنید.

مشاوره تلفنی فوری

جهت مشاوره برای هم وطنان خارج از کشور روی لینک زیر کلیک کنید.
هموطنان خارج از کشور

برای رزرو وقت مشاوره حضوری روی لینک زیر کلیک کنید.
رزرو جلسه مشاوره حضوری

مشاوران آویژه
پاسخگوی شما هستند

خصوصیات کودکان 8 ساله

یکی از خصوصیات روانشناسی کودکان 8 ساله این است که در تعامل با بزرگسالان و همسالان خود عملکرد بهتری دارند. آنها تمایل دارند بیشتر از تماس چشمی استفاده کنند و دوستی های پایدار و هیجان انگیزی داشته باشند.

بچه های هشت ساله واقعاً برای دوستی هایشان ارزش قائل هستند و می توانند انتخاب کنند که با چه کسی دوست شوند.

کودکان 8 ساله از مدرسه لذت می برند و روی روابط با چند دوست صمیمی و همکلاسی حساب باز می کنند.

کودکان هشت ساله در درجه اول به سمت دوستی با همسالان همجنس خود گرایش پیدا می کنند.

کودک 8 ساله شما نیاز دارد حریم خصوصی خود را داشته باشد. شما می توانید این نیاز را با در زدن قبل از ورود به اتاق خواب آنها برآورده کنید.

کودکان هشت ساله می توانند مسئولیت های بیشتری را بر عهده بگیرند، مانند مراقبت از حیوان خانگی یا شستن مقداری از لباس های خود.

مستقل شدن کامل فرآیندی طولانی و آهسته است که تا سال‌ها کامل نمی شود. بسیاری از کودکان هنوز در این سن به والدین و خانه خود وابسته هستند. و ممکن است از نظر عاطفی آمادگی تحمل دوری از پدر و مادر خود را نداشته باشند.

مشکلات رفتاری کودکان 8 ساله

چگونه کودک 8 ساله خود را تربیت کنیم؟

والدین باید میان استقلال و حمایت محبت آمیز از کودک 8 ساله خود، تعادل برقرار کنند. به فرزندان خود فرصت دهید تا به تنهایی کارها را انجام دهند، البته نزدیک کودک باشید تا در صورت نیاز به آنها کمک کنید. اگر به دنبال یادگیری روش های تربیتی صحیح برای تربیت فرزندان خود هستید، به شما پیشنهاد می کنم از مقاله تربیت کودک استفاده کنید.

برای فرزند خود کتاب‌ های مختلف بخرید. سعی کنید هم برای فرزندتان کتاب بخوانید و هم به او فرصت دهید تا برای شما کتاب بخواند.

برای بازی با فرزندتان نیز وقت بگذارید. بسیاری از کودکان 8 ساله از انجام پازل یا انجام بازی های خانوادگی مانند دومینو لذت می برند.

برخی از کودکان 8 ساله از تصویر بدن و ظاهر خود راضی نیستند. سعی کنید به جای ظاهر در مورد سلامتی با آنها صحبت کنید و به کودک خود کمک کنید فعالیت هایی را انجام دهد که به او کمک می کند احساس خوبی نسبت به خودش داشته باشد.

اگر کودک شما به راحتی عصبی می شود، به او کمک کنید تا راهبردهایی مانند نفس عمیق کشیدن یا شمردن تا 10 را یاد بگیرد تا بتواند به خودش آرامش دهد.

نحوه برخورد با کودک لجباز 8 ساله

چگونه کودک 8 ساله خود را ایمن نگه داریم؟

بسیاری از کودکان 8 ساله عاشق ورزش هستند و تشویق به فعالیت بدنی برای تربیت آنها بسیار مهم است. برای حفظ ایمنی فرزندتان نکات حفاظتی را جدی بگیرید.

دو چرخه سواری یک ورزش مورد نیاز برای کودکان است. اما استفاده از کلاه ایمنی را به فرزندتان آموزش دهید و محدودیت هایی را تعیین کنید. مثلا اینکه از دو چرخه فقط در ساعات روز باید استفاده شود.

ایمنی سوار شدن در خودرو نیز بسیار مهم است. بیشتر کودکان 8 ساله هنوز به یک صندلی کمکی نیاز دارند. از کمربند ایمنی به درستی برای کودک استفاده کنید.

در سن 8 سالگی، شما باید هر زمان که کودک در اطراف آب، بازی می کند، مراقب باشید. حتی اگر آنها می توانند شنا کنند، بازی در آب بدون اینکه یک بزرگسال مراقب آنها باشد برای کودکان بی خطر نیست. اگر یک کودک لجباز دارید که تحت هیچ شرایطی حرف شما را گوش نمی کند و دائم به دبنال بازی های خطرناک و یا رفتار های آسیب زا است، حواستان باشد. رفتارهای شما با کودک لجباز باید به گونه ای باشد که باعث شود او دست از لجبازی خود بردارد نه اینکه بدتر از قبل به لجبازی های خود ادامه بدهد. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه راهکارهای مقابله با کودک لجباز، می توانید مقاله درمان لجبازی کودکان را مطالعه بفرمایید.

چه زمانی باید نگران بچه های ۸ ساله بود؟

بسیار مهم است که مراقب آهنگ رشد کودک خود باشید. اگر به نظر می رسد کودک هشت ساله شما از نظر جسمی، عاطفی، اجتماعی یا شناختی عقب مانده است، با یک مشاوره کودک صحبت کنید. مواردی که باید نگران کودک خود در این سن باشید را در زیر آورده ایم:

اگر فرزند شما در مدیریت احساسات خود (از جمله عصبانیت) مشکل جدی دارد.

اگر مهارت های اجتماعی کودک 8 ساله شما با مهارت های همسالانش همتراز نیست.

توجه داشته باشید که مداخله زودهنگام می‌تواند کلید حل سریع‌ تر و آسان‌ تر مشکلات کودک باشد.

سخنی از مشاوران آویژه

قطعا با دیدن رشد کودک 8 ساله خود خوشحال می شوید. البته گاهی اوقات، زمانی که فکر می کنید فرزندتان چقدر زود بزرگ شد، شاید احساس غم و اندوه کنید.

اگرچه خیلی زیاد فرزندتان را دوست دارید ولی روانشناسان آویژه توصیه می کنند، تا حد امکان به کودک 8 ساله خود استقلال دهید. در مورد رفتار با کودکان 8 ساله نکته مهم این است که فرزندتان را تشویق کنید که چیزهای جدیدی یاد بگیرد و آنها را امتحان کند. اما به یاد داشته باشید، بچه های 8 ساله شما تازه به کودکی بزرگ تر تبدیل شده اند. در نتیجه برای حمایت کردن از او در دسترس باشید. بعد از مطالعه مقاله تربیت کودک 8 ساله به شما پیشنهاد می کنیم پست تربیت کودک 9 ساله سایت مشاوره خانواده آویژه را حتما بخوانید.

سوالات متداول

خصوصیات یک کودک 8 ساله چیست؟

یکی از مؤلفه های مهم رشد اجتماعی و عاطفی در کودکان 8 تا 10 ساله تمایل آنها به داشتن استقلال بیشتر از والدین، خواهر، برادر و افزایش تمایل آنها برای دیده شدن به عنوان بچه ای باهوش و آگاه است. البته گاهی اوقات این تمایلات می تواند باعث لجبازی یا سرکشی آنها شود.

 

رفتار با کودک 8 ساله پرخاشگر چگونه باید باشد؟

نحوه برخورد با کودک عصبانی که بی احترامی می کند: 1. عصبانی نشو. 2. مطمئن شوید که کسی آسیب نمی بیند. 3. تنبیه نکنید. 5. عصبانیت فرزندتان را بپذیرید. 6 سوال بپرسید تا منشا خشم کودک را بفهمید. 7. به کودک پیشنهاد کمک بدهید 8. مهارت های تنظیم هیجانی را آموزش دهید 9. محترمانه به رفتارهای کودک هشت ساله واکنش نشان دهید.

 

چرا کودک 8 ساله اینقدر عصبانی است؟

مشکلات خشم در کودکان 8 ساله می تواند ناشی از شرایطی مانند اوتیسم، ADHD، اضطراب یا اختلالات یادگیری باشد. کودکانی که این شرایط را دارند اغلب در محیط مدرسه یا انجام تکالیف یا زمانی که نمی‌خواهند کاری انجام دهند دچار بحران خشم می‌شوند. خبر خوب این است که کودکان می توانند مهارت هایی را بیاموزند تا به آنها کمک کند احساسات خود را کنترل کنند.

 

براي مشاوره در زمينه روانشناسی تربیت کودک 8 ساله + نحوه رفتار و برنامه ریزی برای کودکان

از مشاورين مشاوره خانواده و روانشناسي آويژهاز سراسر کشور

با ۰۲۱۶۲۹۹۹۰۶۶ تماس بگيريد

نظرات

- 25 نظر:

  1. سلام پسر دایی من ۸ سالشه یک سال در کلاس اول تجدید شده کلا یک سالش بود که پدر و مادرش طلاق گرفتن و مادرش ازدواج مجدد کرد و بچه داره پدرش هم ازدواج مجدد کرد و زن باباش یه پسر از شوهر قبلش داشت که باهم همسن بودن بازم این بچه روز به روز بدتر و عصبی تر میشد بعد فهمیدن زن باباش مشکل اعصاب داره خیلی بچه رو اذیت میکنه دوباره باباش از زن باباش طلاق گرفت این بچه از یک سالگی که مامان و بابام جدا شدن باباش میرفت بندر هرجا میرفت خونه هرچی میرفت بهش ظلم میکردن و میزدنش و دعواش میکردن حالا خیلی عصبی شده تا یه چیز کوچیک میشه شروع میکنه خودزنی کردن یا طرف مقابل رو زدن الان من پیش داییم و پسر داییم زندگی میکنم یه راه بزارید جلوم که چطور باهاش رفتار کنم این بچه خیلی آسیب دیده اینا حقش نبود😭💔

  2. سلام دخترم از مدرسه ودرس فراری هستش باهوش هستش ولی اصلا علاقه به درس و مدرسه نداره والتماس می کنه توکلاس سوم دیگه بالاترنره هروقت هم مدرسه رفته نتوانسته بابچه ها ارتباط خوبی داشته باشه وهمش درگیربوده این موضوع باعث شده تو خونه درس بخونه خیلی گستاخ وبی ادب هستش ولی قلبی مهربان داره ولی نمی تونی بروزبده نمی تونه قدرشناسی باشه نمی تونه خشم وعصبانی بودنشو کنترل کنه خواهشاً من نگران آینده اش هستم لطفاً کمک ام کنیدممنون

  3. باسلام پسر من ۷سال و ۳ماهشه خیلی پسر اجتماعی است تنها ایرادی که داره اینکه زود گول حرف های دوستاش رو می خوره هر چی اونا میگن باور می کنه چیکار کنم این زود باور یش از بین بره؟آنقدر ناراحت میشم که تا یه قرص اعصاب نخورم خوب نمیشم .فکر می‌کنم این عادت تا بزرگ سالی با هاش می مونه.

  4. سلام.پسر من هفت سال و چهار ماهشه.توی مدرسه بسیار باادب و باهوشه.ولی مشکل من اینه که خیلی ترسو و خجالتی هست و از جمع فراریه.اصلا نمیتونه با بچه ها ارتباط برقرار کنه.بر عکس توی خونه بسیار گستاخ و جسور و گاهی بی ادب هست.خیلی عصبی و پرخاشگر هست و کاملاً با من و پدرش لج می‌کنه.این رفتار دوگانه واقعاً ما رو آزار میده و نمی‌دونم چیکار کنم.در ضمن من شاغلم و تقریباً تمام روز بیرون از خونه هستم.

    1. غول بازی دربیارین هی غولش بزنیدوبگوتوهم پسرباهوشه هستی وغولذنمیدخوری واگرم خوردهمون لحظه بهش بگین داری غول می خوریهامواطب باش ببینم چکارمی کنی بعدچندباربازی براش عادت کیشه من اینجوری حلش کردم

  5. سلام خسته نباشیدپسرم متولدسال۹۴هست الان چندماهی است حرف های بی ربطی میزنه ،همش به اندام دیگران توجه میکنه ،احساس میکنم تحریک میشه چکارش کنم ،همه حرف هاشوواسم تعریف میکنه،خیلی نگران هستم ،ممنون میشم راهنماییم کنید

  6. خواهش میکنم کمکم کنید من یه مادر عصبیم که به مرگ خودم راضیم .فرزندم به شدت لجبازه و من با همه قدرتم کتکش میزنم.زندگی خوب و نرمالی داریم .پدرس مهربونه اما من نمیتونم کنترل کنم خشممو

    1. حتما با يك مشاور صحبت كنيد.حتما دليلي براي لجبازي داره بچه هرقدر لجبازي كنه شما اجازه نداريد بهش آسيب برسونيد

    2. سلام به نظرم حتما خودتون برید پیش مشاور .تا رفتار خودتون تغییر نکنه اوضاع همینه

    3. وقتی بچتو میزنی اونم حداقل کاری که میکنه لجبازی هست،بچتون مشکل نداره،شما مشکل دارید،خودتو به یه روانپزشک نشون بده بهت باید قرص بده آخه بچه رو با تماااام توان میزنی!!

  7. پسرم ۹سالش تموم نشده امشب دیدم‌موقع خواب داره گریه میکنه هر چی علتشو پرسیدم‌چیزی جز اینکه بغلم‌کن عایدم نشد،اینم بگم کاملا زیر نظرمه و بچه فعالی هست،و همیشه سعی کردم بی وقفه بغلش کنم ببوسمش امکان داره بخاطر اون روزی که شب این اتفاق افتاد من مهمان داشتم و توجه نکردم این رفتار کرده باشه

  8. پسرم ۸ سالشه ولی تاخیر رشد داره گفتارش کامل نیست شناخت انتزاعی ضعیفه تمرکز و توجه نداره دوست و هم بازی نداره همش در حال یاددهی هستم ولی خیلی لجبازه و علاقه به یادگیری نداره عین بچه ۴ ساله هست خسته شدم خسته

  9. دخترم ۱۳ روزه بدنیااومده.بااینکه خیلی حواسم به پسر ۸ سالم هست ولی احساس میکنم داره از کنترلم خارج میشه..یه حرفوباید چندبارتکرارکنم..تواین ۱۳ روز خیلی اخلاقش عوض شده..بااینکه من بیشترازقبل بهش ابرازعلاقه میکنم ولی بازم به حرفم گوش نمیده.قبل از بدنیااومدن دخترم:پسرم اینطوری نبود

    1. عزیزم یه عضو جدید وارد شده و تا زمانی که کودک شما اون رو بپذیره کمی وقت نیاز داره اون الان دنبال کشف اون موجود جدیده پس کمس بیشتر درکش کنید و کمتر حرفهاتونو تکرار کنید تا نتیجه بهتری حاصل بشه صدای شما وقتی زیاد شنیده بشه درواقع دیگه شنیده نمیشه

  10. دختر من ۸سال خرده ای هست جدیدا تو روم وامیاسته پدرشذهم ازش حمایت می‌کنه خیلی عصبی شدم نمی‌دونم چکار کنم

  11. سلام پسرمن 8سالشه جدیدا میبینم حرف میاره می‌بره سرزمین مسله دعواش کردم اما سری بعد باز انجام میده البته من یه مادر بشددددددددددت عصبی هستم هیچ کنترلی روی خشمم ندارم بیشتر وقتام می‌دونم ایراد ازمنه اما واقعا سردر گمم ،خودم می‌دونم راه درست اینه که باخوشرویی بهش متذکربشم کارش بد اما انگار یکی جلومو میگیره و من باز با جیغ و فریاد حرف میزنم بیشتر از خودم هستم راه درمان خودمو نمیتونم پیداکنم😭😭

  12. سلام دختر من ۸سال و۴ ماهه هست به خاطره مشکلات زناشویی من خانه پدرم هستم واز بردارش جدا هست الان زود عصبی میشه وزود گریه می کنه

  13. دلیل تمام این رفتارهای فرزندانتان را اول در خودتون جستجو کنید….در نحوه ی برخورد پرخاشگرانه وتند با فرزند…وقتی خودتون مهارت کنترل خشم ندارید وقتی نمیتونید با اآرامش ومحبت با فرزندتون برخورد کنید چه توقعی ازشون دارید ..یادمون نره ما در هرموردی الگوی فرزندمون هستیم…

  14. سلام پسر من 7ساله خورده ی هستش کلاس دوم خیلی عصبی شیطونه اصلا حرف گوش نمیده مگر اینکه تهدیدش کنم یا از کلاس های ک دوست داره محروم کنم دو ساعت خوب بشه بازم ادامه میدن توو مدرسه با همه بچه ها درگیر میشه مامانا شکایت میکنن هرچقدم بهش میگم بازم میره مدرسه کار خودشو میکنه نمیدونم چیکار کنم موندم تورو خدا ی کمکی چیزی بگید 😑😑😑😑

  15. سلام دخترم ۸ سالشه و لجبازه تمرکزش کمه و دو یا سه چیز که ازش میخوام برام بیاره رو یادش میره بیاره،زیاد تمرکز نداره در انجام تکلیف مدرسه تنبله و زیاد بازیگوشی میکنه،مرتب باید تو همه ی کاراش تذکر بدیم مثلا تو آسانسور به میله دست نزنه ولی هر بار اینکارو میکنه، یادش میره،گاهی انقدر لجمو در میاره و میخنده

  16. سلام من یک پسره 8دارم خیلی عصبی وپرخاشگره مثل بزرگا فتارمیکوه هرکاریوبه زور بدرفتاری میخوادانجام بده خسته شدم ازرفتارش دیگه نمیدونم چیکا کنم

  17. سلام پسرمن 8 سالشه یه خواهر دوقلو داره خیلی هم خواهرشو اذیت میکنه ولی ما حق نداریم به خواهرش دست بزنیم خیلی عصبیه به همه چی غر میزنه داد میزنه بی ادبی میکنه اصلا حرف گوش نمیده منم نمیتونم خشممو کنترل کنم انقد اذیت میشم کتکش میزنم بعد خودمم ناراحت میشم یه کمکی برام کنین

  18. سلام.خسته نباشید.پسرمن دوماهه رفته ۸سال.یخورده عصبیه.اصلا نمیتونه باهیچکس ارتباط برقرارکردن.مخصوصا اینکه دوستی براخودش بگیره تو مدرسه.یخورده مغروره.وخیال پرداز.سوالهای عجیب میپرسه.هرچی که خودش دوست داره انجام میده.من هرچی براش توضیح میدم زیاد گوش نمیده.هرچی خودش بخاد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

براي تماس با مشاور کليک کنيد!

آیا به مشاوره فوری نیاز دارید؟

 

مشاوره حضوری 👉

مشاوره تلفنی فوری👉