کانال تلگرام اخبار نظام وظیفه آویژه

برای دسترسی آسانتر به مطالب سایت به کانال تلگرام روانشناسی آویژه بپیوندید (کلیک کنید).

اینستاگرام آویژه

مطالب ما را در اینستاگرام دنبال کنید ( کلیک کنید)

18 راهکار برای درمان پرخاشگری کودکان + روانشناسی برخورد با کودک پرخاشگر

درمان پرخاشگری کودکان
3.6/5 - (28 امتیاز)

پرخاشگری در کودکان می تواند اشکال مختلفی داشته باشد:

عصبانیت های فیزیکی

ضربه زدن

لگد زدن یا گاز گرفتن

تخریب اموال و اشیاء

قلدری

حملات کلامی

تلاش برای کنترل دیگران از طریق تهدید یا خشونت.

مشاوران خانوداه آویژه در این مقاله سعی کرده اند به صورت کامل راهکارهای برخورد با پرخاشگری و نافرمانی کودکان را توضیح دهند. لطفا برای کارایی آن را تا پایان مطالعه کنید.

پرخاشگری در کودکان

چه چیزی بچه ها را عصبانی می کند؟

در برخی موارد، ما کودکان را به دلیل پرخاشگری کردن، سرزنش می کنیم. اما باید یادمان باشد که آن‌ها هنوز یاد نگرفته‌اند که چگونه تکانه‌های خود را کنترل کنند، یا درگیری‌ها را به روش‌های قابل قبول اجتماعی حل کنند.

در موارد دیگر، دلیل پرخاشگری کودکان ممکن است مشکلات خاصی باشد که با آنها دست و پنجه نرم می کنند. مانند رویدادهای استرس زا در زندگی، مشکلات تنظیم هیجانات عاطفی، کمبود توجه، علائم اوتیسم یا بیش فعالی.

با این حال در همه این موارد، حتی در مواردی که کودکان مبتلا به اختلالات رفتاری جدی تشخیص داده شده اند، والدین می توانند تأثیر قدرتمندی برای کنترل پرخاشگری کودکان داشته باشند.

سخنی با پدر و مادرهای کودکان عصبی و پرخاشگر

همه ما انسان ها توانایی رفتار پرخاشگرانه را داریم. این که این کار را انجام دهیم یا نه بستگی به درک ما از جهان دارد.

تمایلات پرخاشگرانه در کودکان توسط شرایط محیطی شکل می گیرد. مانند فشارها، تهدیدها، فرصت ها و پیامدهایی که کودکان تجربه می کنند. با تغییر این شرایط، می توانیم رفتارهای پرخاشگرایانه بچه هایمان را بهبود بخشیم و مسیر تربیت آنها را تغییر دهیم.

این به این معنی نیست که اگر فرزندتان رفتاری غیرقابل قبول داشته باشد، تقصیر شماست.

نحوه برخورد با کودکان پرخاشگر

علت پرخاشگری در کودکان

عوامل ژنتیکی

عوامل ژنتیکی برخی از کودکان را در معرض خطر بیشتری برای مشکلات مانند پرخاشگری، استرس و عصبانیت قرار می دهد.

مطالعات مشاوره کودک تأیید می کند که عوامل ژنتیکی برخی از کودکان ما را در معرض خطر بیشتری برای رفتار پرخاشگرانه قرار می دهد. و اگر کودکان در معرض استرس زیادی در اوایل زندگی قرار گیرند، احتمال بروز مشکلات رفتار پرخاشگرانه بیشتر است .

عومل محیط برون از منزل

پرخاشگری در کودکان نیز تحت تأثیر نیروهای محیطی بیرون از خانه است. همسالان، معلمان، محله ها، پیام های شبکه های اجتماعی و عوامل فرهنگی همگی در ایجاد رفتار پرخاشگری در کودک نقش دارند.

مطالعات مشاوره روانشناسی نشان می دهد که برخی از کودکان در پاسخ به موقعیت های استرس زا، افزایش ترشح غیر طبیعی هورمون استرس کورتیزول را تجربه می کنند. این کودکان در معرض خطر بیشتری برای عصبی شدن و رفتار پرخاشگرانه هستند.

نقش پدر و مادر

والدین، می توانند تأثیر مهمی در پیشگیری از رفتار پرخاشگرایانه کودکان خود داشته باشند. مطالعات مشاوره کودکان نشان می‌دهد که بچه‌های پرخاشگر زمانی که از والدین آموزش عملی و حمایت اخلاقی دریافت می‌کنند، مسیر حرکت خود را تغییر می‌دهند.

روانشناسی کودکان پرخاشگر

راه های برخورد با پرخاشگری کودک

در اینجا نکات کلیدی برای مقابله با پرخاشگری کودکان در دو بخش ارائه شده است. بخش اول مربوط به شما به عنوان والدین است. بخش دوم حاوی نکات عملی برای کمک به کودکان برای غلبه بر رفتار پرخاشگرانه خود است.

نکاتی برای حفظ اعتماد به نفس و چشم انداز سازنده برای والدین جهت برخورد با پرخاشگری کودکان

به فرزندان خود بد بین نباشید

هنگامی که فرزند شما به درخواستی عمل نمی کند، به شما بی احترامی می کند. شما نباید، به راحتی از کوره به در شوید، این واکنش های احساسی، هر چند طبیعی هستند، اما اشتباه هستند.

نکته اول، بچه ها احساسات و اطلاعات را به روشی که بزرگسالان انجام می دهند، درک نمی کنند.

نکته دوم، تحقیقات نشان می‌دهد والدینی که نسبت‌های خصمانه به کودک خود می‌دهند در نهایت پرخاشگری بیشتری را در فرزند خود ایجاد کنند.

روش های کنترل پرخاشگری

انتظارات واقع بینانه در مورد توانایی های کودک

انتظارات واقع بینانه ای در مورد توانایی فرزندتان در پیروی از قوانین یا درخواست های خود داشته باشید.
کودکان خردسال دامنه توجه کوتاه تری دارند و به راحتی حواسشان پرت می شود. آنها زمان بیشتری را برای پردازش دستورالعمل های شفاهی صرف می کنند.

بنابراین وقتی دستوری را صادر می‌کنید، نباید انتظار داشته باشید که بچه‌های کوچک به سرعت و کارآمد به آن پاسخ دهند. آنها با سرعت کمتری کار می کنند و انتقال از یک فعالیت به فعالیت دیگر برایشان سخت تر است.

شما باید سرعت انجام دستورات خود را با توانایی‌های فرزندتان هماهنگ کنید البته با یادآوری‌های صبورانه و آرام.

روش های کاهش پرخاشگری در کودک

انتظارات واقع بینانه در مورد همدلی کودک

انتظارات واقع بینانه در مورد رشد همدلی و مهربانی داشته باشید. در طول دوران کودکی، بچه ها در حال یادگیری این هستند که چگونه خلق و خوی خود را تنظیم کنند و ذهن دیگران را بخوانند.

بچه‌ها اگر دنیا را خصمانه یا ناعادلانه بدانند، ممکن است پاسخ های پرخاشگرانه به محیط بدهند. بنابراین اگرچه رفتار کودک شما ممکن است خودخواهانه به نظر برسد، اما این بدان معنا نیست که رفتار او غیرقابل اصلاح است.

وقتی بچه ها نمی توانند نسبت به دیگران همدلی و مهربانی نشان دهند، اغلب به این دلیل است که آنها موقعیت را متفاوت درک می کنند یا نمی دانند چگونه تکانه های خود را کنترل کنند. آنها به فرصت هایی برای یادگیری نیاز دارند.

راهکارهای ساده یادگیری همدلی برای کودکان

ایجاد روابط ایمن با والدین

صحبت در مورد احساسات خود

سیگنال های عاطفی دیگران

مشاهده الگوهای مثبت

پاداش برای خودکنترلی و همکاری

کنترل پرخاشگری در کودکان چگونه است؟

بر حفظ یک رابطه مثبت تمرکز کنید

وقتی بچه‌ها مرتباً پرخاشگری می‌کنند، والدین تمایل دارند همه رفتار های کودکان خود را کنترل کنند. آنها احساس می کنند موظف هستند که به هر تخلفی با انتقاد یا تنبیه پاسخ دهند و در نهایت رابطه ای ایجاد می شود که سراسر تنش و درگیری است.

این رفتار والدین نتیجه معکوس دارد.

مطالعات نشان می‌دهند که وقتی به بچه‌ها برای کارهای های خوب بازخورد مثبت ارائه می‌کنید و برای کارهای اشتباه  تهدید و تنبیه نمی کنید، احتمال بیشتری برای یادگیری مهارت‌های اجتماعی وجود دارد.

اما اولین گام، سازماندهی مجدد اولویت های خود در رابطه با فرزند خود است. حفظ روابط مثبت مهمتر از پیگیری اصلاح پرخاشگری کودک است. گاهی اوقات لازم است اولویت های خود را انتخاب کنید.

راه های مقابله با پرخاشگری

آرامش روانی خود را فدا نکنید!

رفاه روانی خود را قربانی نکنید! مقابله با پرخاشگری کودکان بسیار استرس زا است و استرس به شما آسیب می رساند. ما را بیمار می کند، تفکر ما را تیره می کند و به روابط عاطفی ما آسیب می رساند.

استرس مسری است: حتی نوزادان خردسال هم حالات منفی ما را درک می کنند.

وقتی والدین تحت استرس هستند، به آتش اختلافات دامن می زنند و مشکلات رفتاری فرزندانشان را بدتر می کنند.

بنابراین پرداختن به آرامش خود یک فکر غیر ضروری نیست، بلکه یک امر واجب است که نباید تا زمانی که مشکلات پرخاشگری فرزندتان بهبود نیابد، آن را به تعویق بیندازید.

اصولی که می توانیم برای تشویق همکاری و تحت کنترل نگه داشتن پرخاشگری کودکان از آنها استفاده کنیم را در زیر آورده ایم.

علت پرخاشگری در کودکان چیست؟

یک سیستم انضباطی ایجاد کنید

وقتی بچه ها تمایلات پرخاشگری، سرکشی یا تهاجمی نشان می دهند، اوضاع در خانه سخت تر است. این کودکان برای حفظ ارتباط نیاز به تشویق مثبت دارند. اما رفتار نادرست آنها ما را تحریک پذیر، عصبانی، ناامید یا بد خلق می کند.

بچه های پرخاشگر بدترین دشمنان خودشان هستند، زیرا آنها با الگوهای رفتاری خود باعث می شوند مردم واکنش منفی به آنها نشان دهند. متاسفانه والدین اغلب متعادل رفتار نمی کنند. در برخی موارد بیش از حد تنبیه‌کننده می‌شوند یا در موارد دیگر بیش از حد درگیر می‌شوند.

چاره چیست؟

روانشناسان کودک توصیه می کنند که یک «سیستم سهمیه‌بندی» انضباطی ایجاد کنید.

سخت‌ترین محدودیت‌ها را برای رفتارهای پرخاشگرانه و ضداجتماعی اعمال کنید. اعمالی که باعث آسیب، صدمه زدن به احساسات یا آسیب فیزیکی به دیگران می‌شوند. بچه ها به این پیام واضح نیاز دارند که این رفتار غیرقابل قبول است. مطالعات نشان می‌دهد که بچه‌هایی که به هر نوع پرخاشگری دست می‌زنند، اگر کنترل نشوند، آن را تشدید می‌ کنند.

عوارض پرخاشگری در کودکان

مهارت‌های عاطفی-اجتماعی آموزش دهید

به بچه‌ها کمک کنید مهارت‌های عاطفی-اجتماعی خود را توسعه دهند و بچه‌ها را از موقعیت‌هایی که بر توانایی‌های فعلی‌شان تأثیر منفی می‌گذارد، دور کنید.

سال‌ها طول می‌کشد تا بچه‌ها درک کاملی از احساسات خود پیدا کنند. در نتیجه وظایفی به بچه‌ها بدهید که واقعاً می‌توانند از عهده آنها برآیند.

انتظارات خود را واضح و آرام بیان کنید

انتظارات خود را واضح و آرام بیان کنید و به جای وضع ممنوعیت ها، بر انتخاب های مثبت تاکید کنید. بچه ها را با مداخلات زیاد عصبی نکنید.

مطالعات روانشناسی کودک نشان می دهد که چنین مدیریتی با توسعه خودکنترلی کودکان تداخل دارد. اما اگر بچه‌ها شروع به به پرخاشگری و بی ادبی می‌کنند، به آنها دوستانه یادآوری کنید. آنها ممکن است فاقد ظرفیت حافظه کاری و مهارت های توجه برای کنترل کردن خشم خود باشند.

چگونه پرخاشگری در فرزندان را درمان کنیم؟

رفتار های ناپسند را برای کودکان تعریف کنید

با بچه ها در مورد اینکه چه چیزی مردم را عصبانی یا غمگین می کند، صحبت می کنید؟ یا چگونه از عصبانی کردن دیگران جلوگیری کنند؟ بچه‌هایی که با بحث درباره این موضوعات بزرگ می‌شوند، بهتر می توانند احساسات خود را کنترل کنند.

برای انجام کارها به کودکان فرصت دهید

سعی نکنید سرعت یادگیری یک بزرگسال را به بچه ها تحمیل کنید. زمان واکنش بچه ها کندتر است و انتقال از یک فعالیت به فعالیت دیگر بیشتر طول می کشد. به بچه ها زمان بیشتری بدهید تا برنامه ها را عملی کنند و قبل از اینکه آنها را مجبور به تغییر فعالیت کنید، چند دقیقه به آنها فرصت دهید.

به کارهای خوب کودکان پاداش دهید

وقتی بچه‌ها همه چیز را درست انجام می دهند، با بازخورد مثبت و تشویق‌کننده به آنها پاداش دهید. این یک راه قدرتمند برای شکل دادن به رفتار پسندیده است. اما حواستان باشد که چه نوع تشویقی موثر است .

راه های کاهش پرخاشگری

کودکان رفتار منصفانه را درک می کنند

برای کودکان آنچه پرخاشگری و نافرمانی به نظر می‌رسد، معمولا : ناتوانی در کنترل تکانه‌ها، کنترل احساسات، به خاطر سپردن قوانین، عدم پیروی از دستورالعمل ها یا جریحه دارکردن احساس دیگران است.

بچه‌ها می‌دانند که ما حق داریم روی چیزهای خاصی پافشاری کنیم، مانند قوانین مربوط به خشونت. اما آنها معتقدند محدودیت‌هایی وجود دارد، و زمانی که ما آن محدودیت‌ها را زیر پا می‌گذاریم، به احتمال زیاد اقتدار ما را نامشروع می‌دانند.

بنابراین مهم است که با فرزند خود منصفانه و معقولانه رفتار کنید تا بچه ها شورش نکنند.

با فرزندان خود بازی کنید

با انجام بازی های مناسب رشد خودکنترلی و رفتار اجتماعی را تقویت کنید. وقتی با یک کودک نافرمان یا پرخاشگر برخورد می کنید، ممکن است علاقه ای به بازی کردن نداشته باشید. اما کودکان از طریق بازی یاد می گیرند که با دیگران کنار بیایند.

با بچه پرخاشگر چه کنیم

سعی کنید کودکان خواب کافی داشته باشند

تاثیر خواب را دست کم نگیرید. بر کسی پوشیده نیست که خواب بر خلق و خوی تأثیر می گذارد و بد خوابی کودکان را بداخلاق می کند.

کودکانی که خواب کمتری دارند، «رفتار مخالف» بیشتری مانند پرخاشگری، عصبانیت، مشاجره و کینه توزی نشان می دهند و خواب ضعیف باعث بیش فعالی و کمبود توجه می شود.

خونسردی خود را حفظ کنید

مراقب خودتان باشید. وقتی فرزندتان عصبانی می‌شود، آرام و خونسرد ماندن سخت است، از طرفی استرس خودتان همه چیز را بدتر می‌کند، از جمله رفتار پرخاشگرایانه فرزندتان.

مطالعات روانشناسی کودک نشان می‌دهد که وقتی والدین سطح استرس خود را کاهش می‌دهند، احتمال پیشرفت بچه‌ها بیشتر است.

نحوه برخورد با بچه های پرخاشگر

روابط مثبتی بین خواهر و برادر ها ایجاد کنید

شرایطی ایجاد کنید که روابط مثبت خواهر و برادر تقویت شود. بدرفتاری والدین و خواهر و برادرها، پرخاشگری بچه ها را بدتر می کند. کودکانی که در معرض خشونت هستند مستعد ابتلا به اختلالات عاطفی مانند اضطراب یا افسردگی هستند.

اگر برادرتان شما را مورد ضرب و شتم یا قلدری قرار دهد، آیا این بخشی از روند طبیعی بزرگ شدن است؟

پرخاشگری خواهر و برادر همان اثرات منفی سایر اشکال پرخاشگری را بر کودکان دارد. رفتار ضداجتماعی بین خواهر و برادر، شعله‌های رفتار پرخاشگری را افزایش می‌دهد.

پس مهربانی و همکاری باید از خانه شروع شود. هنگامی که ما اصول بازی جوانمردانه را آموزش داده و اجرا می کنیم، روابط خواهر و برادر بهبود می یابد.

روش های اصلاح پرخاشگری کودکان

کنترل خشم با احساسات مثبت

به بچه ها نشان دهید که چگونه با به یاد آوردن افراد حامی در زندگی، احساسات منفی خود را خنثی کنند. تحقیقات یک تاکتیک امیدوارکننده دیگر را پیشنهاد می‌کند: ما می‌توانیم به بچه‌ها آموزش دهیم که احساسات منفی خود را با قدرت فکر و عشق خنثی کنند.

مشاوران کودک دریافتند که تجسم افراد مورد علاقه خود باعث می شود کودکان نسبت به دیگران احساس پرخاشگری کمتری داشته باشند و بیشتر دلسوز باشند.

علل پرخاشگری کودکان چیست؟

تکنیک های حل مسئله را به کار ببرید

از تاکتیک های انضباطی استفاده کنید که حل مسئله را آموزش می دهد. مطالعات نشان می‌دهد که تنبیه شدید می‌تواند منجر به مشکلات رفتاری و پرخاشگری در کودکان شود. یادتان باشد تاکتیک‌های شرمساری در کودکان می‌تواند باعث ایجاد رنجش و خشم شود، نه پشیمانی.

پس والدین چه کاری انجام دهند؟

نادیده گرفتن پرخاشگری کودکان ایده بدی است. تحقیقات نشان می دهد که والدینی که پرخاشگری می کنند یا تسلیم پرخاشگری کودکان می شوند، به احتمال زیاد شاهد بدتر شدن رفتار فرزندانشان در طول زمان هستند.

اما راه دیگری وجود دارد: والدین باید بر آموزش چگونگی کنترل پرخاشگری کودکان، حل مشکلات، مذاکره در مورد درگیری‌ها و جبران آن تمرکز کنند.

تاکتیک‌های مختلف انضباطی مؤثرتر از کتک زدن، سرزنش کردن، یا محروم کردن کودک نیست.

مؤثرترین تاکتیک ها تحریم های غیر فیزیکی همراه با دلایل انجام هستند. شامل توضیح قوانین و صحبت کردن با بچه ها در مورد چگونگی اجتناب از پرخاشگری.

تحقیقات مشاوره خانواده نشان می‌دهد که کودکان 6 و 7 ساله زمانی که عذرخواهی می‌کنند و سعی می‌کنند اوضاع را اصلاح کنند، بسیار خوشحال تر هستند.

سوالات متداول

دلایل اصلی پرخاشگری در کودکان چیست؟

این عوامل عبارتند از: 1- رفتار پرخاشگرانه یا خشونت آمیز قبلی. 2- قربانی آزار جسمی و/یا آزار جنسی. 3- قرار گرفتن در معرض خشونت در خانه و/یا اجتماع. 4- قربانی قلدری شدن 5- عوامل ژنتیکی (وراثت خانوادگی). 6- استفاده از مواد مخدر و / یا الکل.

چگونه پرخاشگری در کودکان را کنترل می کنید؟

مشاوران آویژه این راهکارها را برای کمک به کودکتان برای مهار پرخاشگری خود توصیه می کند:آرام بمانید. تسلیم عصبانیت یا رفتار پرخاشگرانه نشوید. خوب بودن فرزندتان را در نظر بگیرید. به کودکان کمک کنید تا احساسات خود را بیان کنند.  الگوهای فرزندتان را بشناسید و محرک های خشونت آنها را شناسایی کنید. پاداش های مناسب برای کاهش پرخاشگری کودکان را پیدا کنید.

 

 

براي مشاوره در زمينه 18 راهکار برای درمان پرخاشگری کودکان + روانشناسی برخورد با کودک پرخاشگر

از مشاورين مشاوره خانواده و روانشناسي آويژه از سراسر کشور

با ۰۲۱۶۲۹۹۹۰۶۶ تماس بگيريد

 

نظرات

- 33 نظر:

  1. با سلام پسر من ۹ساله هستش مدام با همه پرخاش میکنه با برادرش که ۳سالش نمیسازه دوست داره با رفیقهای بزرگتر از خودش باشه همش عشق لاتی داره به من که مادرش هستم بر میگرده و اصلا حرفمو گوش نمیده لطفا کمکم کنید ممنونم

  2. این همه مطلب ولی هیچ راهکاری نداشت فقط می گید عصبانیت بچه رونادیده نگیرید کتک نزنید سرش دادنزنیدپس چیکارکنیم لطفای راهکاربدید راهوچاره نشون بدید

    1. همه شون چرت میگن یا بچه ندارن یا اصلا ازدواج نکردن .چطور خونسرد باشیم

  3. این همه مطلب ولی هیچ راهکاری نداشت فقط می گید عصبانیت بچه رونادیده نگیرید کتک نزنید سرش دادنزنیدپس چیکارکنیم لطفای راهکاربدید راهوچاره نشون بدید

  4. جمله ی تاکتیک های انضباطی موثرتر از کتک زدن و سرزنش کردن و… نیست رو اشتباه زدید باید مینوشتید《است》
    بابت مطالب خوبتون ممنون، اغلب مفید و کارآمد هستن🙏🏼

  5. سلام واقعا خجالت آور هست که روش تنبیه و آسیب روحی رو برای خشونت بچه ها راه حل می دونید و توصیه می کنید شما دارید سیستم برده داری رو رواج می دید خدا هدایت تون بکنه

  6. سلام من پسرم ۸ ساله دارم که عصبانی هست زیاد تلوزیون تماشا میکند خسته نمیشه اگه هم خسته بشه میره به سوی گوشی از خانه بیرون نمیره با برادرش ۱۳ ساله درگیر است علاقه به درس نداره اصلا استرس در مدرسه داره حرف گوش نمیکنه؟ حرف را برعکس میکنه احساس میکنم تنها است ارتباط نمی گیره حرف دلش را واضح نمی
    گه خجالتی است زود خسته میشه
    لطفا بده را راهنمایی کنید

    1. با سلام پسر من ۹ساله هستش مدام با همه پرخاش میکنه با برادرش که ۳سالش نمیسازه دوست داره با رفیقهای بزرگتر از خودش باشه همش عشق لاتی داره به من که مادرش هستم بر میگرده و اصلا حرفمو گوش نمیده لطفا کمکم کنید ممنونم

  7. باسلام من یک پسر هشت ساله دارم خیلی پرخاشگری میکنه.وقتی می خوایم باهاش صحبت کنیم گوشاشو میگیره و چشاشومیبنده.شکلک در میاره صدا در میاره که حرف مارو قطع کنه. جواب مارو میده میگه دوست دارم یا مثلا خودتی… بعضی وقت ها خرید که میریم یا خونه کسی هم این کارو میکنه. البته نسبت به من و پدرش اما مثلا با مامانم کاملا برعکسه و خیلی خوب و حرف گوش کن میشه

  8. سلام2فرزندپسر8ساله و3ساله دارم.پسر8ساله حتی میاره تکالیفشوانحام بده3ساله میگه بده بمن وتنش ایجادمیشه.موقع غذاخوردن بهربهانه ای که شده سعی میکنه از خوردن غذاطفره بره.پسر3ساله ام بسیارپرخاشگروعصبیه،تمایل شدیدی به خرابکاری داره،بسیارلجبازویکدنده است.حتی فکرمی‌کنم در بسیاری ازمواردمثل آدمهای بزرگ وجاافتاده رفتارمیکنه.ممنون میشم اگه حتی یک راهکار عملی بهم توصیه کنید.

  9. سلام من از شما سپاس گزارم برای این مشاوره عالی من دوکودک دارم که یکی پنج ودارای تخیر درگفتار وحالت اعصبی پرخاشگری داری ویک 7 ساله که هم دیگرتا حد کشتن میزنند ممنون میشم اگه راهنمایی کنید که چکار کنم

  10. سلام من پسر 9 ساله دارم معلمش میگه با همکلاسیهاش مشکل داره و کار به دعوا و برخورد فیزیکی میرسه برای کنترل خشم فرزندم چکار کنم

  11. سلام من خواهری۸ساله دارم که عصبانی و پرخاشگر است و درمدرسه معلم ها یا دوستانش رفتار خوبی ندارند با خواهرم بیشتر بخاطر این پرخاشگرتر شده یک راه حل میخوام

  12. سلام دختری سه ساله دارم خیلی عصبی هست مدام در حال گریه کردن چیزی رو که بخواد رو اگه نتونه بگیره عصبی میشه و خیلی حرکات بدی نشون میده روی زمین می‌خوابه و گریه میکنه حرف نمیزنه بلد نیست با دیگران بازی کنه خیلی پرخاشگر هست لطفا راهنمایی کنید

  13. سلام وقتتون بخیر
    من دختری ۱۰ماهه دارم که به تازگی رفتارهای پرخاشگری ازش میبینم ،مثل باحالت عصبانیت زدن روی چیزی ،یااینکه میخام شیشه شیر یا اسباب بازی چیزی بدم بهش مقابله میکنه و باحالت عصبی میزنه به اونا!یا موقع ضربه زدن به میز یاجایی باحالت عصبانیت این کار انجام میده
    لطفا راهنماییم کنید😔

  14. کودک 7ساله ام مدیست که زمانی که فرد دیگری به منزل ما می اید و یا ما به جایی میرویم موضعه میگیرد و با من بسیار رفتار بدی میکند گوی که دشمن او هستم و اصلا رفتار خوبی نداردکه من جلوی دیگران سکوت میکنم ویا زمانی که میخوام ان محفل را ترک کنم بشدت بی قراری میکند و میگوید که نگذارید من را ببرد
    کلا کلافه شده ام طوری که انقدر این کار تکرار شده که به مرگ خودم راضی شده ام
    انجام تکالیف زیاد دبیران مدرسه وفشارهای که برای آموزش به والدین می اوردند یکطرف ، مشکلات خانوادگی طرفی ،اجتناب از انجام تکالیف طرفی ولی بی احترامی ها و گستاخی کودک بسیار عذابم میدهد
    لطفا راهنماییم کنید

  15. سلام. مقاله بسیار خوب و کاربردی هست. ممنونم از کسایی تهیه اش کردن.

  16. سلام پسر دو ساله و سه ماه دارم خیلی عصبی و پرخاشگر است چی کار کنم از توانم بالا است که عصبانیت شو کنترول کنم

  17. سلام پسری 8ساله دارم که خیلی مهربان هست ولی وقتی عصبانی میشود نمی تواند خودش را کنترل کند عصبانیت خود را با لگد زدن یا پرتاب کردن وگفتن کلمه های زشت خالی میکند چگونه این رفتارش را اصلاح کنم

    1. سلام وقت بخیر.. برای مقابله و درمان پرخاشگری کودک سه ساله خود لطفا با مشاوران ما در مرکز مشاوره تماس بگیرید. مشکل شما به بررسی بیشتری نیاز دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

براي تماس با مشاور کليک کنيد!

آیا به مشاوره فوری نیاز دارید؟

 

مشاوره حضوری 👉

مشاوره تلفنی فوری👉