کانال تلگرام اخبار نظام وظیفه آویژه

برای دسترسی آسانتر به مطالب سایت به کانال تلگرام روانشناسی آویژه بپیوندید (کلیک کنید).

اینستاگرام آویژه

مطالب ما را در اینستاگرام دنبال کنید ( کلیک کنید)

گریه کردن چه تاثیری بر بدن ما دارد؟ ۱۱ تاثیر مهمی که باید بدانید!

گریه کردن چه تاثیری بر بدن ما دارد؟
4/5 - (1 امتیاز)

گریه چیست و چه تاثیری بر بدن ما دارد؟

اگر شما هم جز آن دسته از افرادی هستید که تحت تاثیر شرایط مختلف شروع به اشک ریختن و گریه و زاری کردن می کنید، حتما مقاله زیر را تا انتها بخوانید.

💢 شاید این جمله را بارها از زبان اطرافیانتان شنیده باشید که به شما توصیه می‌کنند، در مواقع سخت زندگی گریه کردن را فراموش نکنید. به اعتقاد این گروه از افراد گریه کردن های شما در موقعیت های سخت موجب می شود احساس سبکی کرده و در این شرایط حال و احوالتان کمی بهتر شود.

💢 قطعا نباید همیشه از گریه کردنتان انتظار معجزه ای بزرگ برای بهبود پیدا کردن حال خرابتان داشته باشید. گاهی حتی این اقدام شما می تواند به ضررتان تمام شود و شرایط را برای حفظ سلامتی تان دشوار سازد.

مشاوران مرکز مشاوره خانواده آویژه نکات بسیار خوبی را در زمینه گریه کردن مطرح کرده اند که شاید تابه حال حتی به گوشتان هم نخورده باشد و فکرش را هم نمی کردید اشک ریختن های ساده شما چنین تاثیرات پیچیده ای بر فعالیت اندام های داخلی و اعضای مختلف بدنتان داشته باشد. متن زیر را با دقت مطالعه کنید تا با این حقایق جالب و باورنکردنی بیشتر آشنا شوید:

گریه کردن چیست؟

فرقی نمی کند که تحت تاثیر چه عاملی شروع به گریه کردن می کنید. هر چه که باشد، گریه کردن هایتان می تواند موجب توجه بیشتر افراد و اطرافیانتان نسبت به شما شود.

⚠️ در واقع اشک های شما موجب می شود که دیگران نسبت به شما احساس همدلی و دلسوزی کرده و اقدام بیشتری برای خوشحال کردنتان و برطرف کردن غم و اندوهی که در دل خود دارید انجام دهند.

⚠️ در اصل می توان گریه کردن را نوعی واکنش احساسی بدن به موقعیت های مختلفی دانست که فرد در آنها قرار می گیرد و دوست دارد کمی بیشتر از حد معمولی احساساتش نسبت به آن موقعیت ها را ابراز کند.

مشاوره حرفه ای تخصص ماست
شما میتوانید برای مشاوره و تراپی در زمینه گریه کردن چه تاثیری بر بدن ما دارد؟ ۱۱ تاثیر مهمی که باید بدانید! با بهترین روانشناسان مرکز مشاوره خانواده آویژه تماس حاصل نمایید. ساعت پاسخگویی ۹ صبح الی ۱۲ شب.

برای مشاوره تلفنی فوری داخل کشور روی لینک زیر کلیک کنید.

مشاوره تلفنی فوری

جهت مشاوره برای هم وطنان خارج از کشور روی لینک زیر کلیک کنید.
هموطنان خارج از کشور

برای رزرو وقت مشاوره حضوری روی لینک زیر کلیک کنید.
رزرو جلسه مشاوره حضوری

مشاوران آویژه
پاسخگوی شما هستند

چه زمانی گریه می کنیم؟

به طور کلی گریه شما می تواند تحت تاثیر یکی از این چهار مولفه ایجاد شود.

💟 غمگینی بیش از حد برای موضوعی خاص

💟 اشتیاق بیش از حد در زمینه یک موضوع

💟 عشقتان نسبت به یک نفر و یا یک چیز

💟 عصبانیت بیش از حدتان که سعی می کنید با گریه به نوعی آن را سرکوب کنید.

جالب است بدانید که بسیاری از کارشناسان معتقد هستند ما تنها موجوداتی در روی کره زمین هستم که تحت تاثیر دلایل احساسی متفاوت شروع به گریه کردن می کنیم.

پدران و مادرانی که فرزند از دست داده اید این مقاله برای شماست! غم از دست دادن فرزند

تاثیر گریه کردن بر بدن

گریه کردن ما می تواند به دلایل مختلفی انجام شود. گاهی حتی پوست گرفتن یک پیاز تند هم می تواند موجب گریه کردنتان شود. گاهی هم گریه شما تحت تاثیر گرد و غباری است که ناگهانی وارد چشمتان شده است و با آن کاری کرده که اشک چشم هایتان بند نمی آید.

❗️ با این حال باید این موضوع را بدانید که بدن شما به قدری هوشمند است که تاثیری که گریه کردن های شما بر اساس یک موقعیت خوشحال کننده بر بدن شما دارد با زمانی که عامل اصلی گریه شما موضوعی غم انگیز است کاملا فرق می کند.

❗️ از این رو بهتر است بدانید که همه اشک هایی که در موقعیت های مختلف زندگی تان از چشمان شما سرازیر می شوند، از نظر بیولوژیکی تاثیرات یکسانی در بدن شما ایجاد نمی کنند.

😭 توجه به این موضوع جالب است که گریه کردن شما به واسطه مهم ترین عضو بدن یعنی چشمتان که برای همه افراد قابل محسوس است، انجام می گیرد و این موضوع نشان دهنده این است که بدن می خواهد با اشک ریختن و گریه کردن نیازش به احساس کمک و همدردی را در آن لحظه نشان دهد.

😭 به همین خاطر است که گاهی اوقات، حتی زمانی که در اوج ناراحتی هستید و دلتان می خواهد به اندازه یک دریا اشک بریزید، توجه یک فرد خاص به شما می تواند به راحتی گریه هایتان را متوقف کند.

برخی از مهم ترین تاثیراتی که گریه کردن شما بر بدنتان دارد، شامل موارد زیر می شود:

بر میزان و سطح استرس شما تاثیر می گذارد:

گریه ای که از سر ناراحتی و غصه ای باشد که ذهن شما را به خود درگیر کرده و موجب اندوهگین شدنتان شده است، قطعا می تواند میزان احساس استرس موجود در بدن شما را دستکاری کرده و شدت بخشد.

😭 اشک های شما حاوی مقدار زیادی از هورمون های مختلف است. یکی از مهم ترین این هورمون ها، آدرنوکورتیکوتروپین است که هورمون استرس را در بدن شما آزاد می کند.

😭 این هورمون درست زمانی که مشکل خاصی داشته و از موضوعی ناراحت باشید، در ذهنتان آزاد شده و بدنتان را تحت تاثیر قرار می دهد. در حقیقت تحت تاثیر این هورمون بدن شما برای کنترل استرس هایی که دارید، وارد عمل می شود. گریه کردن شما هم می تواند جز مواردی باشد که به آزاد سازی این هورمون کمک می کند.

گریه چیست و چه تاثیری بر بدن ما دارد؟

قلب تان را درگیر می کند:

گریه کردن شما سطح فشاری که بدن به قلب وارد می کند را افزایش می دهد. بر خلاف آنچه که از سوی افراد مختلف گفته می شود که گریه کردنتان موجب سبک شدنتان می شود، همیشه هم این ادعا درست از کار در نمی آید.

😭 گاهی اوقات اشک ریختن های ممتد شما منجر به حملات قلبی شدید و یا تنگی نفس در شما می شود. به شما توصیه می کنیم اگر از جمله کسانی هستید که ناراحتی قلبی شدید دارید، تا جای ممکن از گریه کردن خودداری کنید چرا که تاثیر گریه بر قلب شما یک تاثیر بسیار منفی بوده و گاهی اوقات اثرات بسیار نامطلوب و البته غیرقابل جبرانی بر قلبتان می گذارد.

مشاوره حرفه ای تخصص ماست
شما میتوانید برای مشاوره و تراپی در زمینه گریه کردن چه تاثیری بر بدن ما دارد؟ ۱۱ تاثیر مهمی که باید بدانید! با بهترین روانشناسان مرکز مشاوره خانواده آویژه تماس حاصل نمایید. ساعت پاسخگویی ۹ صبح الی ۱۲ شب.

برای مشاوره تلفنی فوری داخل کشور روی لینک زیر کلیک کنید.

مشاوره تلفنی فوری

جهت مشاوره برای هم وطنان خارج از کشور روی لینک زیر کلیک کنید.
هموطنان خارج از کشور

برای رزرو وقت مشاوره حضوری روی لینک زیر کلیک کنید.
رزرو جلسه مشاوره حضوری

مشاوران آویژه
پاسخگوی شما هستند

ذهنتان را درگیر می سازد:

گاهی اوقات گریه کردن شما از سر شنیدن یک موضوع ناراحت کننده این احساس را در ذهنتان ایجاد می کند که شما چقدر مشکلات زیادی در زندگی خود دارید و چقدر زندگی تان، زندگی ناراحت کننده و ملال آوری است.

😭 در واقع شما با گریه کردنتان بر سر موضوعات مختلف زندگی که شاید چندان هم برای شما خوشایند نباشند، به خود القا می کنید که شرایط غیر طبیعی را تجربه کرده و وضع زندگی تان آنطور که باید باشد، آرامش بخش نبوده و به هیچ عنوان باب میلتان نیست.

چگونه ترس از مرگ را از بین ببریم؟ این مقاله را بخوانید: ترس از مرگ

مغزتان را درگیر مسائل جانبی می کند:

گریه های بی حد و اندازه شما در مواقع حساسی که با بن بست مواجه شده اید، نه می تواند به شما کمک کند تا برای مشکلاتی که در زندگی دارید، راه حل مناسبی پیدا کنید و نه حتی می تواند ذهنتان را برای تصمیم گیری های موثر فعال کند.

😭 در واقع گریه شما می تواند به عاملی برای درگیر ساختن مغزتان به موضوعات بدون ارزش تبدیل شود و زمینه توقف عملکردتان به سمت افکار مثبت و تاثیر گذار را فراهم می کند.

تاثیر گریه کردن بر بدن

سطح انرژی تان را تحلیل می برد:

گریه کردن های مداوم شما قطعا موجب کاهش سطح انرژی تان شده و زمینه ساز افسردگی های دائمی و یا موقت شما در زندگی می شود. حتما در زندگی شرایطی را تجربه کرده اید که به رغم شلوغی های بسیاری که دارید، دست از کار کشیدن برداشته و شروع به گریه و زاری می کنید.

😭 در چنین موقعیت هایی برایتان مهم نیست که چقدر کار دارید و چقدر زمان برای انجام کارهایتان باقی مانده تنها به این فکر می کنید که دوست دارید، گریه کرده و به هیچ چیز دیگری هم فکر نکنید.

😭 قطعا در چنین موقعیت هایی انرژی شما در پایین ترین حد ممکن بوده و مانع از عملکرد صحیح شما در زندگی می شود.

چگونه افسردگی بعد از فوت پدر را پشت سر بگذاریم؟؟؟ این مقاله را بخوانید: چگونه با مرگ پدر کنار بیاییم؟

فواید گریه کردن چیست؟

گریه کردن همیشه هم خطرناک نیست. گاهی اوقات گریه کردن شما راهکاری برای بدنتان است که فشارهای درونی خود را بیان کرده و از خود در موقعیت های مختلف محافظت کند. گاهی اوقات گریه کردن اثرات بسیار خوبی روی بدن شما خواهد داشت. به عنوان مثال می تواند به موارد زیر اشاره کرد:

گریه کردن موجب شفاف شدن چشمتان می شود:

گاهی اوقات گریه کردن شما موجب می شود، شفافیت چشمانتان بالا رفته و به خاطر اشک هایی که ریخته اید، پس از پایان گریه تان، برق بزنند، باید بدانید که اشک های شما که از چشمتان به دلایل مختلف سرازیر می شوند، خاصیت آنتی باکتریال داشته و موجب می شوند چشمان شما به خوبی هیدراته شوند.

😭 شاید باورتان نشود اما حتی به واسطه این اشک ریختن ها و گریه کردن هایتان، منگنز اضافی که در بدنتان وجود دارد و ماندگاری اش تاثیرات منفی بر سلامتتان ایجاد می کند به راحتی دفع می شود.

😭 حواستان باشد این موارد مثبت زمانی در چشم و جسمتان عیان می شود که مشکلات جسمی خاصی نداشته و بدن شما از نظر سطح سلامتی در وضعیت خوب و نرمالی قرار دارد.

چگونه بعد از مرگ مادر آرام شویم؟ این مقاله را بخوانید: چطور با مرگ مادر کنار بیاییم؟

گریه کردن آرامتان می کند:

گریه شما می تواند یکی از مهم ترین و بهترین مکانیسم هایی باشد که موجب تسکین دردهایتان می شود. محققان بسیاری این موضوع را دریافته اند که گریه شما سیستم عصبی پاراسمپاتیک را در بدنتان فعال کرده و به بهبود استراحت و حتی روند عملکرد هضم غذا در بدنتان هم کمک می کند.

😭 البته که باید این موضوع را هم بدانید گریه کردن شما بلافاصله اثرات مثبتی که روی بدنتان دارد را عیان نمی کند. ممکن است چندین دقیقه طول بکشد تا پس از توقف اشک هایتان که از سر ناراحتی در موضوعی ریخته اید، متوجه اثرات تسکین دهنده گریه هایی که کرده اید، بشوید.

فواید گریه کردن چیست؟

دردهایتان را تسکین می دهد:

گریه کردن به مدت طولانی گاهی اوقات موجب آزاد شدن هورمون اکسی توسین و یا همان هورمون موسوم به عشق در بدن شما می شود. حتی گریه ای که از سر خوشحال باشید، میزان اندورفین در بدن شما را هم افزایش داده و از آنجایی که چنین هورمون هایی احساسات خوبی را در وجودتان ایجاد می کنند، می توانند در مواردی منجر به کاهش درد های فیزیکی و احساسی شما شوند.

😭 هم اندورفین و هم هورمون اکسی توسین، به شما احساس آرامش داده و حسی مطلوب را در بدن شما ایجاد می کنند.

فکر مرگ عزیزان تان شما را آزار میدهد؟ این مقاله را بخوانید: ترس از دست دادن عزیزان

خلق و خویتان را بهتر می کند:

گاهی اوقات گریه های شما مانع از انجام اقداماتی از جانبتان می شود که شاید برایتان حس عذاب وجدان به همراه داشته باشند.

😭 گریه کردن شما موجب این می شود که در لحظاتی که سرشار از احساسات منفی هستید و دلتان می خواهد اقدامی غیرعادی انجام دهید، کمی صبر و تامل کرده و واکنش هیجانی انجام ندهید.

😭 در اصل در این زمان، روحیه شما تا حد زیادی تقویت شده و حتی هق هق هایی که می زنید، موجب نفس زدن های بیشتر شما شده و سطح اکسیژن خون تان را بالا می برد.

😭 این موضوع به نوعی ذهن و مغزتان را تازه کرده و در نتیجه خلق و خویتان پس از یک گریه شدید، بهبود پیدا می کند.

به سوگواری کردن شما کمک می کند

تصور کنید، بدن شما هیچ راهی برای اشک ریختن در زمان ناراحتی شما نداشت و شما هرگز قادر به گریه کردن در زمان های حساسی که سرشار از ناراحتی هستید، نبودید.

😭 چه راهکار دیگری برای نشان دادن ناراحتی خودتان داشتید. بعید به نظر می رسد که گزینه دیگری در ذهنتان وجود داشته باشد. اکنون به واسطه گریه کردن شما غم و اندوهی که در دوران سوگواری خود در دلتان دارید، قابل تحمل شده و به شما برای پذیرش شرایط غم انگیزی که در زندگی به سراغتان آمده کمک می کند.

تعادل عاطفی را در وجودتان برقرار می کند:

همان طور که در سطرهای بالا عنوان شد، گریه شما همیشه به خاطر یک موضوع ناراحت کننده نبوده و گاهی اوقات تحت تاثیر موضوعاتی خوشحال کننده یا حتی هیجان انگیز گریه به سراغتان می آید.

😭 در چینن موقعیت هایی اشک ریختن موجب آزاد شدن احساسات شما می شود آن هم در زمانی که نیاز به آزادی سازی احساسات خود داشته باشید. قطعا اگر جز افراد برون گرا باشید در موقعیت های بسیاری از گریه کردن برای آزادی سازی عواطف و احساسات خود استفاده می کنید.

سخنانی از مشاوران آویژه:

گریه کردن شما می تواند تاثیرات منفی و مثبت بسیاری روی ذهن و جسمتان به همراه داشته باشد و وضعیت کلی سلامتی تان را تحت تاثیر قرار دهد.

به اعتقاد مشاوران مرکز مشاوره تلفنی خانواده آویژه درست است که گاهی اوقات هیچ کنترلی روی خودتان برای توقف گریه هایتان ندارید اما باز هم بهتر است پیش از اینکه بخواهید بر سر موضوعات مختلف شروع به گریه کردن کنید، به این موضوع فکر کنید که واقعا گریه شما چه تاثیری می تواند بر نتیجه آن، حال و احوالات درونی تان و کلیت زندگی تان داشته باشد.

فراموش نکنید که گریه شما در مواقع بسیاری با احساسات درونی شما همسو شده و تحت تاثیر آن احساسات می تواند به عاملی مثبت و یا منفی در ذهن شما تبدیل شود.

براي مشاوره در زمينه گریه کردن چه تاثیری بر بدن ما دارد؟ ۱۱ تاثیر مهمی که باید بدانید!

از مشاورين مشاوره خانواده و روانشناسي آويژهاز سراسر کشور

با ۰۲۱۶۲۹۹۹۰۶۶ تماس بگيريد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

براي تماس با مشاور کليک کنيد!

آیا به مشاوره فوری نیاز دارید؟

 

مشاوره حضوری 👉

مشاوره تلفنی فوری👉