کانال تلگرام اخبار نظام وظیفه آویژه

برای دسترسی آسانتر به مطالب سایت به کانال تلگرام روانشناسی آویژه بپیوندید (کلیک کنید).

اینستاگرام آویژه

مطالب ما را در اینستاگرام دنبال کنید ( کلیک کنید)

بچم درس نمیخونه چیکار کنم؟ 16 راهکار برای برخورد با بچه درس نخوان

درس نخواندن بچه
4.3/5 - (14 امتیاز)

با بچه ای که درس نمی خواند چه کنیم؟ چرا بعضی دانش آموزان درس نمی خوانند؟ چکار کنم فرزندم درس بخواند؟ شاید شما نیز با سوالاتی از این قبیل روبه رو شده باشید. برخی از فرزندان به طور خود جوش به مطالعه کردن، درس خواندن و یادگیری علاقه بسیار زیادی نشان می دهند. اما برخی دیگر از بچه ها اصلا به سمت کتاب خواندن و یا مطالعه دروس خود نمی روند. آنها از مدرسه رفتن و تحصیل بیزارند. کمک به دانش آموزی که مهارت های مطالعه ضعیفی دارد و یا دائم برای درس نخواندن بهانه دارد، به نفع والدین، معلم و دانش آموز است. اما چگونه درس نخواندن بچه را از بین ببریم؟

مشاوران مرکز مشاوره خانواده آویژه به بررسی درس خواندن بچه های امروزی و طرز برخورد با بچه درس نخوان پرداخته اند. آنها بعد از مطالعات و تحقیقات، مقاله جامع و کاربردی زیر را نگارش کرده اند. اگر شما نیز به دنبال ایجاد انگیزه در فرزندان برای درس خواندن هستید و نمی دانید با بچه درس نخوان چگونه رفتار کنید. مطالعه این مقاله را از دست ندهید. همچنین بهترین راه حل برای مشکل شما این است که با مشاوران مرکز مشاوره آویژه تماس بگیرید و از راهنمایی ها و مشاوره های عالی آنها در رابطه با درس نخواندن بچه و یا نوجوان خود استفاده کنید.

ایجاد انگیزه در فرزندان برای درس خواندن

راهکارهایی برای مبارزه با درس نخواندن فرزند

تشویق و ترغیب دانش آموزان به درس خواندن ممکن است در اکثر موارد سخت بوده و یا نتیجه دلخواهی نداشته باشد. طرز برخورد با بچه درس نخوان می تواند تاثیر بسیار زیادی در آینده و تحصیل او داشته باشد. اگر شما نتوانید به درستی فرزند خود را به درس خواندن تشویق و ترغیب کرده و علاقه مند کنید. او نه تنها به سراغ کتاب هایش نمی رود بلکه درس نخواندن خود را شدیدتر کرده و به راه خود ادامه می دهد. شما می توانید تعدادی گام پیشگیرانه برای کمک به فرزندان خود در ایجاد عادات و مهارت های مطالعه بهتر بردارید. به یاد داشته باشید که نظم و انضباط مهم است. اما فرزند شما باید در کنار منظم بودن، مطالعه کردن و درس خواندن را نیز در برنامه های خود قرار دهد. مهم ترین و کاربردی ترین راهکارها برای مبارزه با بچه درس نخوان عبارتند از:

مشاوره حرفه ای تخصص ماست
شما میتوانید برای مشاوره و تراپی در زمینه بچم درس نمیخونه چیکار کنم؟ 16 راهکار برای برخورد با بچه درس نخوان با بهترین روانشناسان مرکز مشاوره خانواده آویژه تماس حاصل نمایید. ساعت پاسخگویی ۹ صبح الی ۱۲ شب.

برای مشاوره تلفنی فوری داخل کشور روی لینک زیر کلیک کنید.

مشاوره تلفنی فوری

جهت مشاوره برای هم وطنان خارج از کشور روی لینک زیر کلیک کنید.
هموطنان خارج از کشور

برای رزرو وقت مشاوره حضوری روی لینک زیر کلیک کنید.
رزرو جلسه مشاوره حضوری

مشاوران آویژه
پاسخگوی شما هستند

یک سیستم تشویقی و پاداش تعیین کنید

شما می توانید از پاداش برای ترغیب فرزند خود به درس خواندن استفاده کنید. متناسب با علایق و انگیزه های فرزند خود پاداش و تشویقی مناسبی را انتخاب کنید. یک ساعت بیشتر تلوزیون دیدن، خریدن یک عروسک و … می تواند راهکاری برای تشویق فرزندان برای مطالعه باشد. دو راه برای سیستم تشویق و پاداش وجود دارد:

اول اینکه به فرزندتان بگویید اگر درس بخواند می تواند به چیزی که می خواهد مانند تلوزیون دیدن و یا بازی کردن با دوستان و … دست یابد.

دوم اینکه به فرزند خود بگویید اگر درس نخواند، به چیزی که می خواهد دست نمی یابد و او را منع خواهید کرد. مثلا اگر امروز درس هایش را نخواند نمی تواند با دوستانش به پارک برود.

هدف های مطالعه و درس خواندن را برای فرزندان خود شرح دهید

از دید کودکان، مطالعه و درس خواندن ممکن است رفتاری بیهودی تلقی شود. آنها نمی توانند درک کنند که درس خواندن چه سودی برایشان خواهد داشت. با فرزند درس نخوان خود صحبت کنید. به گونه ای که او متوجه منظور شما شود و بتواند درک کند که درس خواندن چه مزیت هایی دارد. برای او توضیح دهید که با درس خواندن می توانند به اهداف خود در آینده به راحتی برسند. سعی کنید به آنها نشان دهید که چگونه مطالعه و درس خواندن می تواند آنها را به اهداف بلند و مهم خود برساند.

به موضوعات مورد علاقه فرزندتان بیشتر توجه کنید

اکثر بچه ها به طور طبیعی روی موضوعات خاص علاقه بیشتری دارند. مثلا ممکن است کودکی از موضوعات مربوط به طبیعت خوشش بیاید ولی دانش آموز دیگری از موضوعات مربوط به حیوانات استقبال کند. سعی کنید مطالعه و درس خواندن را با موضوعات مورد علاقه کودکتان پیش ببرید. در این شرایط آنها علاقه بیشتری به مطالعه پیدا خواهند کرد و به مرور درس خواندن به یک عادت برای آنها تبدیل می شود.

اجازه ندهید به موضوعات آسان عادت کنند

با گذشت زمان، دانش آموزان یاد می گیرند که موضوعاتی را که آسان است مطالعه کرده و درس های سخت خود را کنار بگذارند. این دوست نداشتن می تواند باعث شود که بچه ها وقتی دروس سخت تر می شود خاموش شده و دیگر نخواهند درس بخوانند. آنها بهانه برای درس نخواندن می آورند و این موضوع به یک عادت تبدیل می شود. قبل از اینکه فرزندتان عادت کند ریاضی نخواند و آن را سخت بداند، از ایجاد این عادت جلوگیری کنید. یکی از این راه های جلوگیری این است که موضوعی را که نمی فهمند به موضوعی که در آن برتری دارند، مرتبط کنید. از مثال ها و مقایسه استفاده کنید. مثلا اگر کودک به درس تاریخ علاقه دارد اما به ریاضی نه، سعی کنید او را با تاریخچه اعداد درگیر کنید. برای او داستان هایی در مورد ریاضیدانان معروف بگویید تا کمی به ریاضی علاقه مند شوند.

فرزندتان را به کلاس های مورد علاقه اش بفرستید

درنظر بگیرید که مهارت، توانایی و علاقه کودک شما در چه زمینه هایی بیشتر است. مثلا اگر او عاشق موسیقی است او را به کلاس موسیقی بفرستید و یا اگر دوست دارد آزمایش های علمی انجام دهد او را به یک اردوی علمی بفرستید. این کار می تواند محرک فرزند بوده و او را به سمت مطالعه کردن سوق دهد. شما می توانید با تحریک کردن فرزندتان برای یادگیری نوعی نظم کاری و مطالعه را به او آموزش دهید.

چکار کنم فرزندم درس بخواند

مشاوره حرفه ای تخصص ماست
شما میتوانید برای مشاوره و تراپی در زمینه بچم درس نمیخونه چیکار کنم؟ 16 راهکار برای برخورد با بچه درس نخوان با بهترین روانشناسان مرکز مشاوره خانواده آویژه تماس حاصل نمایید. ساعت پاسخگویی ۹ صبح الی ۱۲ شب.

برای مشاوره تلفنی فوری داخل کشور روی لینک زیر کلیک کنید.

مشاوره تلفنی فوری

جهت مشاوره برای هم وطنان خارج از کشور روی لینک زیر کلیک کنید.
هموطنان خارج از کشور

برای رزرو وقت مشاوره حضوری روی لینک زیر کلیک کنید.
رزرو جلسه مشاوره حضوری

مشاوران آویژه
پاسخگوی شما هستند

به بچه درس نخوان خود بیاموزید که یاد بگیرد و چیزهای جدید کشف کند

بچه درس نخوان را تشویق کنید تا هرروز چیزهای جدید یاد بگیرد. اگر فرزند شما معنای یادگیری و عشق به یادگیری را نفهمد، نمی تواند با اشتیاق و علاقه درس بخواند. لذت یادگیری را به فرزندان خود نشان دهید. بچه درس نخوان خود را به کتابخانه، موزه و یا هر جایی که ذهن او را تحریک می کند ببرید. آنها را به مکان هایی ببرید که تا یک هفته از آن مکان تعریف کنند و ذهنشان درگیر باشد. همچنین راههای تعاملی برای یادگیری فرزندتان در خانه پیدا کنید. فیلم های علمی و یا بازی های آموزشی می توانند او را به درس خواندن علاقه مند کنند.

راهکارهای سرگرم کننده برای درس خواندن پیدا کنید

فلش کارت ها، آموزش های مجازی، یادداشت کردن و … برای سرگرم کننده بودن درس خواندن کودک استفاده کنید. می توانید نقاشی هایی متناسب با دروس او در اتاقش نصب کنید. حتی می توانید فرزندتان را تشویق کنید که گاهی از طریق فضای مجازی با دوستانش درس بخوانند و یا به خانه یکدیگر بروند و باهم درس بخوانند. اگر بچه درس نخوان شما می خواهد از روش خاصی برای درس خواندن استفاده کند، او را منع نکنید و باید و نباید تعیین نکنید.

سعی کنید درس خواندن و مطالعه را لذت بخش کنید

شما حتی می توانید با انجام یک کار ساده مانند استفاده از خودکارهای رنگی برای درس خواندن، به ایجاد انگیزه در فرزندان برای درس خواندن کمک کنید. مثلا اگر فرزند شما کلاس اول دبستان است و علاقه ای به درس خواندن ندارد، می توانید از ویدیوهای آموزشی که همراه با شعر و بازی هستند برای درس خواندن و یادگیری فرزند خود استفاده کنید. استفاده از این موارد کمک می کند تا کودک شما در حین مطالعه و یادگیری، خلاق تر بوده و درس خواندن را عملی لذت بخش بداند.

خودتان نیز به یادگیری و درس خواندن علاقه نشان دهید

خود را درگیر موضوعات مورد مطالعه و تکالیف فرزند خود کنید. به آنها نشان دهید که از یادگیری و مطالعه لذت می برید. اگر در خانواده شما مطالعه کردن یک عادت باشد، فرزندتان نیز از شما الگوبرداری کرده و یاد می گیرد که درس بخواند. اگر خودتان با مفاهیم اولیه آشنا نباشید، کمک به فرزندتان و از بین بردن درس نخواندن بچه برایتان سخت تر خواهد بود. اگر تکالیفی برای فرزندتان سخت است و شما نیز آنها را نمی دانید، می توانید از معلم کمک بگیرید. به او نگویید که خودش از معلم بپرسند چون ممکن است خجالت بکشد و یا فراموش کند. در عوض، در جلسات با معلم، خودتان از معلمش بپرسید و به او یاد بدهید.

شما نیز تکالیفی انجام دهید

یکی از راهکارهایی که برای طرز برخورد با بچه درس نخوان مسمر ثمر است این است که خودتان را درگیر تکالیف نشان دهید. گاهی به جای اینکه به کودکتان بگویید باید املا بنویسد، از او بخواهید که به شما املا بگوید. سعی کنید چند مورد از کلمات مهم را اشتباه بنویسد تا فرزندتان هنگام تصحیح نوشته شما، آنها را یاد بگیرد و متوجه شود نوشتن صحیح کلمات چگونه است. این کار فرزندتان را به درس خواندن علاقه مندتر می کند.

طرز برخورد با بچه درس نخوان

عواملی که باعث حواس پرتی می شوند را به حداقل برسانید

بهانه برای درس نخواندن بسیار زیاد است. بچه ای که درس نمی خواند به دنبال بهانه های مختلف برای فرار از درس خواندن میگردد. همچنین اگر او را به درس خواندن ترغیب کرده باشید، راحتتر از سایر کودکان حواسش پرت می شود. پس سعی کنید هنگام انجام تکالیف و یا درس خواندن کودک، عواملی که می تواند باعث حواس پرتی او شود و یا بهانه ای باشد برای درس نخواندن کودک، به حداقل برسانید. مثلا تلویزیون را خاموش کنید، وسایل بازی را از دسترس فرزندتان خارج کنید، رایانه را خاموش کنید و اجازه دسترسی کودک به آن را ندهید و … . سعی کنید کودک از کاغذ و خودکار برای درس خواندن استفاده کند تا از وسایل الکترونیکی. این وسایل برای کودک سالم نیستند و استفاده زیاد از آنها به فرزندتان آسیب می رساند.

یک محیط یادگیری ایده آل بسازید

بچه درس نخوان شما چگونه بهتر یاد می گیرد و به چه چیزهایی علاقه دارد؟ چه چیزی او را درگیر خواهد کرد؟ سعی کنید یک محیط ایده آل برای یادگیری او فراهم کنید. با فرزند خود به عنوان فردی با نیازها و نقط قوت منحصر به فرد رفتار کنید. برخی از دانش آموزان باید در کنار درس خواندن،خوراکی بخورند و برخی دیگر عادت دارند در یک محیط آرام و ساکت درس بخوانند یا باید پشت میز بنشینند و درس بخوانند و … . پس درک کیند که چه محیطی برای درس خواندن فرزندتان بهتر است و تا حد امکان آن را مهیا کنید.

هرگز فرزندتان را سرزنش نکنید

اگر بچه شما درس نمی خواند نباید این موضوع را دائم و در حضور دیگران بیان کنید. اینکار شما می تواند اوضاع را خراب تر کند. نیاز نیست که دیگران بدانند بچه شما درس نمی خواند و یا نوجوان شما به فکر ترک تحصیل است. این مشکلی است که در خانواده شما رخ داده و مربوط به محیط خانواده می شود نه دیگران. اگر شما فرزندتان را در مقابل دیگران سرزنش کنید، یعنی به همه اجازه داده اید که آنها نیز فرندتان را مورد سرزنش و یا تمسخر قرار دهند. اگر نمی توانید پسر یا دختر نوجوان خود را به ادامه تحصیل ترغیب کنید، بهتر است از یک مشاوره نوجوان در این زمینه کمک بگیرید. مشاور بهتر از اطرافیان ما می تواند به شما کمک کند تا مشکل را برطرف کنید.

تکالیف فرزندنتان را بررسی کنید

بعد از بازگشت او به خانه و استراحت کردن، سعی کنید تکالیفی را که در مدرسه انجام داده اند مرور کنید. پاسخ های آنها را بررسی کنید و اشتباهاتی را که در امتحانات داشته اند اصلاح کنید. به آنها پاسخ صحیح سوالات را یاد دهید. با این کار درس نخواندن فرزندتان را از بین می برید و به آنها یاد می دهید که بعد از امتحانات اشتباهات خود را بررسی کنند. البته این رفتار و عملکرد شما نباید به گونه ای باشد که فرزند خود را تحقیر کنید و یا باعث ایجاد احساس کسل کننده در او شوید. راهنمایی های شما باید یک نور روشن برای یادگیری و مبارزه با درس نخواندن باشد تا یک عامل استرس زا برای فرزندتان.

درس خواندن را به فرزند تحمیل نکنید

درس نخواندن بچه نباید باعث شود که شما از اجبار، زور و تحمیل درس خواندن به او استفاده کنید. اگر شما از اجبار برای درس خواندن نوجوان و یا کودک خود استفاده کنید، با گذشت زمان، این کار ممکن است باعث شود که آنها با هر قیمتی از مطالعه کردن و درس خواندن دوری کنند. در اصل باعث می شود که بیشتر از درس خواندن بیزار باشند و به دنبال بهانه برای درس نخواندن بگردند. اگر شما در اتاق را قفل کنید و به فرزندتان بگویید تا درس نخواند اجازه خروج از اتاق را ندارد، این کار ممکن است شرایط را بحرانی و بدتر کند. اما اگر با آرامش از اهمیت مطالعه و درس خواندن برای او یگویید، نتیجه بهتری خواهد داشت.

از مشاوره کمک بگیرید

اگر راهکارهای بالا نتوانست به شما کمک کند تا فرزندتان را به درس خواندن تشویق کنید و یا نمی دانید چگونه با تنبلی و درس نخواندن بچه خود مبارزه کنید، بهتر است از راهنمایی ها و کمک مشاوره خانواده استفاده کنید. مشاور می تواند با بررسی دلیل درس نخواندن بچه و عواملی که باعث ایجاد این مشکل شده است، راهکارهای مناسبی را به شما ارائه بدهد. او ممکن است بخواهد با فرزند شما صحبت کند و او را به درس خواندن تشوق کند.

درس خواندن بچه های امروزی

سخنی از مشاوران آویژه

در برهه ای از زمان ممکن است فرزند شما درس خواندن را یک کار اضافی و خسته کننده بداند. او ممکن است در دوران دبستان یک دانش آموز درس نخوان باشد و یا در دبیرستان یک نوجوان فراری از درس باشد. به هر حال، مهم این است که شما به عنوان والدین بتوانید با رفتار، عملکرد و گفتار صحیح با درس نخواندن فرزند خود مبارزه کرده و آن را از بین ببرید. طرز برخورد با درس نخواندن بچه بسیار حائز اهیت است. پس به دنبال یافتن راه حل مناسب و راهکارهایی کاربردی برای مقابله با این مشکل بگردید. هرگز فرزندتان را مجبور به درس خواندن نکنید و یا از جملات تهدید آمیز و منفی برای درس خواندن او استفاده نکنید. این کارها شرایط را نه تنها بهتر نمی کند بلکه بدتر از قبل هم می شود.

سوالات متداول

آیا می توانم فرزندم را مجبور به درس خواندن کنم؟

در حالی که به عنوان والدین مهم است که مطمئن شوید تکالیف فرزندتان کامل شده است، مهم است که فرزندتان را مجبور به انجام آن نکنید. در عوض، روی تبدیل کردن زمان مطالعه به یک تجربه مثبت و مفید برای فرزندتان تمرکز کنید. تا فرزندتان بتواند انگیزه خود را برای تکمیل به موقع آن ایجاد کند.

چرا بعضی دانش آموزان درس نمی خوانند؟

درس نخواندن بچه می تواند دلایل مختلفی داشته باشد مانند: اضطراب، ناامیدی و یا دلسردی مربوط به زمان های گذشته. بازیگوشی بیش از اندازه، اهمیت ندادن والدین به تحصیل فرزندان و …

 

براي مشاوره در زمينه بچم درس نمیخونه چیکار کنم؟ 16 راهکار برای برخورد با بچه درس نخوان

از مشاورين مشاوره خانواده و روانشناسي آويژهاز سراسر کشور

با ۰۲۱۶۲۹۹۹۰۶۶ تماس بگيريد

نظرات

- 47 نظر:

  1. باسلام پسرم کلاس ششم درس نمیخونه هم باگوشی بازی میکنه من بیشتر استرس دارم اصلا عین خیالش نیست باید چیکا کنم

  2. سلام پسرم سوم ابتدایی درس نمیخونه ۱۶ راهم رفتیم اصلا فایده نداره تورو خدا اخه پسر ۹ ساله چه حرفه ای بفرستم راهنمایی کنید

  3. سلام
    فرزندم اگر روزی مذرسه نره ازش نمیخوان که چرا مدرسه نمیاد
    بعد سر صف اگر سوالی دوستش بپرسه اگر جواب بده با صدای بلند اسمشو صدا میزنند
    فرزندم از مدرسه بدش میاد با مدرسه حرف میزنم بدتر میکنند. ممنونم خدا خیرتان بده

  4. پسرم من هم درس نمی خونه. این مشکل خیلی ها هست. خودت رو اینقدر ناراحت نکن. شاید تو کاری دیگه استعداد داشته باشه. متاسفانه ما همه چیز رو توی درس می بینیم. الان دوره عوض شده و بچه ها خودشون تصمیم می گیرن چکار کنن. تو وظیفه ات رو انجام دادی دیگه تکلیفی گردنت نیست پس خودت رو اینقدر سرزنش نکن. خدا بزرگه اگه بخواد سرنوشت خوبی پیدا خواهد کرد از خدا کمک بگیر. موفق باشی

  5. سلام پسر من کلاس هفتم هست درساش خیلی ضعیفه نمیدونم چیکار کنم تو کلاس چهارم تجدید شده الانم فصل امتحاناته میگه من از درس خوندن متنفرم و بعضی از درس هارو تجدید میاره چیکار کنم

  6. برادر من خیلی ضعیف هستش چجوری با بازی بهش درس یادبدم تا به خوبی همه چیز را یاد بگیره

  7. سلام پسر من سال سوم راهنمایی است ترم اول جزو شاگردان ممتاز بود ولی ترم دوم حتی حاضر نیست کتابش رو باز کنه میگه دوست ندارم درس بخونم آینده ی خودم هست به شما ربطی نداره دارم دیوانه میشم تو را به خداراهنماییم کنید چکار کنم

      1. سلام پسرم کلاس اول هست من تو خونه بهش درس یاد میدم سوال از می پرسم جواب میده ولی وقتی به مدرسه می‌ره سر کلاس بازیگوشی می کنه و به درسها گوش نمی کنه چی کار باید بکنم

  8. سلام یه دختر 9 ساله دارم الان فصل امتحاناتش هست اصلا علاقه به درس نداره همه جو ره کنارش هستم میگم بیا این سو الا رو برات توضیح بدم حفظ کن که امتحان داری اصلا عکس العمل نشون نمیده آنقدر که خود خوری میکنم دارم از درون نابود میشم نه تشویق اثری داره براش حتی اگه پارک یا دیدن تلویزیون رو ازش صلب کنم میگه برام مهم نیست خواهش میکنم یه راهنمایی بکنید خدا خیرتون بده

  9. مادر من با اجبار و کتک درس خوندن را بهم تحمیل کرد و الان در سن پونزده سالگی از مادرم بدم میاد و دوباره داره همین عملکرد را روی بردارم انجام میده
    هرچی به مادرم میگم منو نابود کردی رفت حداقلن اون بچه رو شاد بار بیار گفت تو فضولی نکن

  10. بچه من کلاس هفتمه ۲ سال درس نمیخونه تو کلاس پنجم تجدید شده حالا من بدبخت که حرص میخورم با این درس نخوندن این پسر بیشور من

  11. سلام دخترمن کلاس ششم هستش ولی نمی خونه وهمه چیزو چپ چپ‌میخونه یاد گیر یه خیلی ضعیفی داره

  12. سلام پیرم من ۱۲ سال دارد و اصلا علاقه ای به درس نشان نمی دهد حتی اورو کلاس ورزشی مورد علاقه اش هم فرستادم تا تشویق شود ولی فایده ای نداشت

  13. سلام اسم پسرم مصطفی هست که در درس فارسی یعنی همون روخوانی مشکل داره وبسیار بچه ی پیش فعالی هست که به درس توجه نمی کند

  14. همه چیز درس خواندن نیست
    سلامت روان بچه هامون خیلی مهم تر از درس خوندنه
    مهم تر از درس خوندن حفظ رابطه و عشق بین والد و فرزند است
    اگه درس دوست ندارن بزارین مهارت یاد بگیرن
    مگه تو مدارس ما چی یاد میدن؟

      1. نه اصلا این حرف درست نیست اگه شما سلامتی روان رو با درس نخواندن تضمین کنی این راحت طلبی محضه.یعنی شما داری با این حرفت نسبت به هر چیزی که برای بچه ها سخته رو کنار بزارن که سلامت روان داشته باشند. اگر فرزند من نتونه با مشکلی تو زندگیش مبارزه کنه وفقط بگه ولش کن مهم سلامت روانمه‌ ،که نشد .انسان زاده شده تا اولا مشکل رو تو زندگیش بشناسه وبعد با توکل با اون مشکل ولو درس خواندن یا هر چیز دیگه مبارزه کنه.

  15. سلام دخترم بهاره کلاس پنجم توکلاس اول پنج ماه مدرسه رفت که کرونا امدبعد۳سال مدرسه نرفتن دوساله مدرسه میره انگارنه انگارهیچ نوع علاقه نشون نمیده من پنج ساله قرص اعصاب میخورم دیربحرف اومدازبس بهش گفتم بنویس بخون الان تمام حرفامو حفظ توروخدایه راهکاردرست بدین ازجایزه ازهرچی فکرکنید بهش دادم خانواده بهم میگن هیچی نگوخوب میشه من نگم حتی میخوادبره مدرسه برنامشو حاضرنمکنه

  16. درود و احترام؛ پسر من کلاس هفتم هست، تا به امسال چون درسهاشون سبکتر بود خودم کامل باهاش کار میکردم و نتیجه هم خوب بود؛ اما امسال پسرم درس نمیخونه؛ هوش ریاضی خوبی داره و در ریاضی مشکل نداره، اما درسهای خوندنیش رو نمیخونه؛ هر چه باهاش صحبت میکنم، تشویقش میکنم، خودم پا به پاش میخونم، میگم از من بپرسه، ولی باز ترغیب نمیشه؛ میگه میخوام برم رشته ی ریاضی و این درسا به دردم نمیخوره؛ من چه کار کنم؟

  17. فرزند من سال آخر هست وامسال میگه دیگه نمی خوام درس بخوانم ومیخوام برم سر کار ….. در ضمن محیط زندگی امن وبدون مشگلی داریم ،البته پدرش هفت سال هست فوت کرده من باو چکار کنم؟؟تور خدا راهنمایی ام کنید.

  18. سلام وقت بخیر پسر من کلاس سوم هست معلم میگه میاد کلاس اما انگار تو کلاس نیس هواسش به هیچی نیس چیکار کنم واقعا موندم اصلن درس نمیخونه علاقه نداره

  19. سلام خسته نباشید میشه بگید من با پسر نوجوان چکار کنم آخه تو سال آخر دبیرستان تجدید شد تو کنکور هم هفتاد هزار شد الان دوباره رفته امتحان داده باز پاس نشده الان می خواد بره مدرسه متفرقه تو رو خدا کمکم کنید آیا می تواند یا راهی هست برای دانشگاه

    1. ببین عزیز من هم مشکلم از شما بدتر است چن اصلا کنگور هیچ امتیازی نیاورد و ۱۲تا تجدید داره سال اخر ببین اصلا کنترلش نکن بهش اصرا نکن یک جوری رفتار کن که خودش متوجه ابنده خودش شود هرچه کنترل وامر ونهی بکنی میرود دنبال رفیق های که به مواد های آرام بخش ومخدر آشنا میشه سعی کن فقط با فرزندت دوست ورفیق شوی بعد کم کم با صحبت نه نصيحت و ارشاد ومقایسه وسرزنش فقط صحبت دوستانه اورا از ابنده خودش باخبر کنی وارام ارام بهش بفهمان که دارد برای خودش درس میخاند نه پدر و مادر ش وحق انتخاب را بگذار خودش بکند واصلا تهدیدش نکن بدتر از درس فراری میشه خالصه بک جوری رفتار کن که باهت دوست بشود که برای نوجوانان خیلی سخت است با والدین رفیق بشوند یا ببین از کی حرف شنوی دارد وواقعا اورا تشویق کند نه دورش کند مواظب باش که فرزندت نفهمد شما رفتید سراغ نفر سوم که باهش صحبت کند این کار را بکن شاید جواب دهد وخلاصه خودتت را رها کن کنترل نکن که بدتر میشه وخودتت از بین میری یک روزی می فهمد شما چی میگفتید زمان می‌برد بهش فرصت بده بخدا ده تا مشاوره بروی همین را میگوید فرزندشما دیگه دبستانی نیست که با تشویق و نمیدانم قوانین وضع کردن بشود تربیتش کنی دیگه بزرگ شده واین دنیای مجازی انها را از درس فراری داده ودیگر هم نمیشه ازشون بگیری و این کار را اصلا نکن واحساسیت نشون نده شاید چندماهی طول بکشد تا دید شما دیگه بی اهمیت شدید خودش میاد سراغ تون شب بخیر

  20. اصلا درست نیست بچه ی من بدرد نخور شده دیگه درس نمی خونه ۶ بار کتک زدم اما درس نمی خواند چیکارش کنم بکشمش یا تربیت یا دست بند و مشت بهش بزنم

    1. حتی اسمش حامد هست درس نمیخونه مجبورم یک کتک وحشتناک بزنمش اگر اسم منو میخواستید من یک زن هست اسم من هایما هست ولی داداش بزرگ داره به اسم حصین ولی درس خوان ترین بچه ی دنیاست

    2. والد محترم، خیلی از بجه ها تحت فشار پدزد نادر اقدام به خودکشی کردن و یابه بیماری های دیگه میتلا شدن، شما این رو نمیخوای، پس صبوری کن
      همه چی درس خوندن نمی شه

    3. نه از این تنبیه های فیزیکی بپرهیزید واقعا یه بچه لجباز و عقده میشه

    4. ما باید والد خوبی باشیم تا فرزندان خوب بار بیاریم
      هر حرف که به بچه میزنید کلی بار منفی و سنگین داره اون انسان وسیله نیست که ب درد بخور یا به درد نخور باشه!
      اصلا و ابدا بچه رو با کتک بار نیارید چون بزرگ بشه تو روی خودتون هم برمیگرده اصلا امکان داره آسیب روانی ببینه یا دچار افسردگی بشه
      حتما مشکلی داره بهش آرامش بدید به حرفاش گوش کنید بهش محبت کنید و بهش فرصت بدین تا متوجه اشتباهاتش بشه و خودش رو اصلاح کنه
      اگه براتون سخته پیشنهاد میکنم هم خودتون هم بچتون به مشاور مراجعه کنید .

  21. با سلام من فرزندم کلاس دوم هست الان که فصل امتحانات هست اصلا درس نمیخونه میگه من نمیخوام به مدرسه برم نمیخام بخونم نمیخام بنویسم و……درسشم خوبه اگه بخواد خیلی زود هم یاد میگیره و هم مینویسه ولی خیلی لجبازی میکنه و هر چی با او صحبت مکنم فایده ای نداره .بهش از فواید درس خوندن هم تا دلتون بخواد گفتم ولی هیچی اثر نداشته نه تنبیه نه تشویق

    1. پسر من با درس نخواندنش منو ناامید کرد چه امیدهایی که بهش داشتم ولی اشتباه کردم دیگه انگیزه ای برای زندگی ندارم ای کاش می مُردم خسته شدم از درس نخواندن این پسر

      1. دقیقا منم مثل شما افسردگی گرفتم همش توی خودمم بچه من کلاس دهم هست درس نمیخونه

        1. پسرم خیلی حواس پرته سر کلاس درس نمیخونه به سوالات معلم جواب نمیده مشقاشو نمینویسه دیگه خسته شدم یک سره گریه میکنه خیلی لوسه مجبور میشم بزنمش ولی بعدش پشیمون میشم حالم بد میشه شما بگید چی کارکنم

    1. سعی کنید با تشویق و ترغیب و درسخواندن به عنوان یک سرگرمی برای او باشد و از درسخواندن لذت ببرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

براي تماس با مشاور کليک کنيد!

آیا به مشاوره فوری نیاز دارید؟

 

مشاوره حضوری 👉

مشاوره تلفنی فوری👉