کانال تلگرام اخبار نظام وظیفه آویژه

برای دسترسی آسانتر به مطالب سایت به کانال تلگرام روانشناسی آویژه بپیوندید (کلیک کنید).

اینستاگرام آویژه

مطالب ما را در اینستاگرام دنبال کنید ( کلیک کنید)

از همسرم متنفرم چیکار کنم؟؟

از همسرم متنفرم چیکار کنم؟؟
5/5 - (1 امتیاز)

گاهی اوقات از زوجین شنیده می شود که می گویند از زنم متنفرم یا از شوهرم متنفرم در چنین شرایطی باید به دنبال راهکارهایی برای رفع این احساسات گشت. نفرت از همسر یا داشتن احساس تنفر از همسر از جمله احساسات منفی است که ممکن است تجربه کنید.

⬅️ زن خود را دوست ندارید؟ احساس تنفر از همسر خود دارید؟ گاهی اوقات گمان می‌کنید که به اجبار با او زندگی می کنید و به دنبال راه حل برای غلبه بر این همه احساسات منفی هستید که روز به روز در زندگی تان بیشتر می شود و شما را ناامید تر از قبل می سازد؟

اگر جز این گروه از افراد هستید پیشنهادات مشاوران مرکز مشاوره خانواده آویژه را برای یافتن یک راه حل اساسی حتما دنبال کنید:

احساس تنفر از همسرتان گاهی اوقات باعث می شود در زندگی با احساسات منفی بسیاری دست و پنجه نرم کنید.

✅ احساساتی که درگیر شدن بیش از حد با آنها می‌تواند به راحتی موجب آن شود که رابطه زناشویی تان به یک رابطه غیرعادی و کاملا ناسالم تبدیل شود که مدام در آن تنش و استرس وجود دارد.

دلایل بوجود آمدن تنفر از همسر

دلایل مختلفی برای ایجاد و شکل گیری این احساس در وجود هر فردی عنوان می شود. برخی از مهم ترین آنها عبارتند از:

🔴 همسرتان را خودتان انتخاب نکرده اید و انتخاب پدر و مادرتان موجب متاهل شدنتان شده است.

🔴 در زندگی مشترک از وی رفتارهایی خلاف میل خودتان دیده اید که به شدت شما را دلسرد کرده است.

🔴 متوجه خیانت همسرتان شده اید و به شدت از این موضوع آزرده خاطر هستید.

🔴 احساسات شما درگیر رابطه با زن دیگری شده است و توانایی بیرون آمدن از رابطه اشتباهی که برقرار کرده اید، ندارید.

🔴 پیش از ازدواج به فرد دیگری علاقه مند بودید که شما را رها کرده است.

🔴 فردی تنوع طلب هستید که اصلا برای ازدواج ساخته نشده اید و اقدامتان برای شروع زندگی مشترک اشتباه بوده است.

قطعا زندگی با همسری که دوستش ندارید، بسیار سخت و دشوار خواهد بود. با این حال بهتر است برای فهم بیشتر و دقیق احساس تنفر نسبت به همسرتان حتما به این دو نکته توجه کنید:

اول اینکه احساس بیزاری و تنفر از همسرتان را با اختلاف نظراتی که موجب تشدید بحث و مشاجره بین شما می شود، یکسان در نظر نگیرید.

اینکه شریک زندگی شما بر سر مسائل مختلف گاهی اوقات به شدت با شما بحث و گفتگو می کند، اصلا به معنای شکل‌گیری احساس تنفر در رابطه زناشویی نیست.

دوم احساس عصبانیت شما نسبت همسرتان اصلا موضوعی غیرعادی و غیرنرمال نیست. اما احساس بیزاری و تنفر شما از وی اگر به مرور زمان هم در حال تشدید شدن باشد، حتما موضوعی غیرعادی بوده و نیاز به رسیدگی جدی دارد.

پیش از آنکه پاسخی برای این سوال پیدا کنید که اگر همسرتان را دوست ندارید، چه کاری باید انجام دهید، بهتر است به این موضوع فکر کنید که چه چیزی باعث می شود احساس کنید که از او خوشتان نمی آید.

چه عاملی وی را برای شما به فردی غیر عادی تبدیل کرده است و احساس می کنید زندگی کردن با او برایتان بسیار دشوار و سخت شده است.

در ادامه برخی از مهم ترین راهکارها برای مقابله با احساس تنفر و احساس بیزاری از همسرتان به پیشنهاد مشاوران مرکز مشاوره خانواده تلفنی آویژه پیشنهاد می شود:

دلایل بوجود آمدن تنفر از همسر

مشاوره حرفه ای تخصص ماست
شما میتوانید برای مشاوره و تراپی در زمینه از همسرم متنفرم چیکار کنم؟؟ با بهترین روانشناسان مرکز مشاوره خانواده آویژه تماس حاصل نمایید. ساعت پاسخگویی ۹ صبح الی ۱۲ شب.

برای مشاوره تلفنی فوری داخل کشور روی لینک زیر کلیک کنید.

مشاوره تلفنی فوری

جهت مشاوره برای هم وطنان خارج از کشور روی لینک زیر کلیک کنید.
هموطنان خارج از کشور

برای رزرو وقت مشاوره حضوری روی لینک زیر کلیک کنید.
رزرو جلسه مشاوره حضوری

مشاوران آویژه
پاسخگوی شما هستند

با خودتان و احساساتتان صادق باشید

گاهی اوقات دلخوری های ایجاد شده بر سر موضوع و یا جریانی که در گذشته اتفاق افتاده است، موجب رنجش بسیار شدید شما از همسرتان شده است. در چنین مواقعی احساسات منفی شدید در وجدتان به شما اجازه بخشش و گذشت نمی دهد.

💙 جدا از این مدام به هر بهانه ای سعی می کنید، ماجراهای تلخ گذشته را به روی وی آورده تا خودتان را به همراه انبوه احساسات منفی که در وجودتان شکل گرفته است، تخلیه کنید.

💙بیایید قبل از هر چیز تکلیف خودتان را مشخص کنید. اگر عامل اصلی این تنفر مربوط به حادثه ای در گذشته است، به راحتی با کمی رسیدگی و فرصت دادن به همسرتان می توانید آن احساسات منفی را برای همیشه از بین ببرید.

15 رفتاری که مردان را فراری می دهد! در ادامه حتما مقاله مردها از چه زنانی متنفرند؟ را بخوانید.

برای دانستن اینکه چه چیزهایی را به همسرتان نگویید و یا اینکه گفتن چه راز هایی به همسرتان عوارض بدی دارد بهتر است مقاله رو به رو را مطالعه نمایید: چه رازهایی را نباید همسرم بداند؟

با همسرتان گفتگو و صحبت کنید نه بحث و جدل

اگر موضوع ناراحتی و تنفر خودتان را از همسرتان می دانید. یک قدم جلوتر از دیگر افرادی هستید که به احساسات منفی شما دچار هستند. بهتر است پیش از هر گونه اقدامی با وی بر سر موضوع مورد نظر صحبت کنید. به او بگویید که تا چه اندازه از فلان رفتارش بدتان می آید و تمایل ندارید که چنین رفتارهایی از شریک زندگی خودتان ببینید.

💙 گاهی اوقات حرف زدن شما موجب می شود همسرتان به فکر فرو رفته و برای اصلاح خودش وقت بگذارد. بهتر است در انتخاب کلماتی که به کار می برید، نهایت دقت را به خرج دهید.

تنفر از همسر

مشاوره حرفه ای تخصص ماست
شما میتوانید برای مشاوره و تراپی در زمینه از همسرم متنفرم چیکار کنم؟؟ با بهترین روانشناسان مرکز مشاوره خانواده آویژه تماس حاصل نمایید. ساعت پاسخگویی ۹ صبح الی ۱۲ شب.

برای مشاوره تلفنی فوری داخل کشور روی لینک زیر کلیک کنید.

مشاوره تلفنی فوری

جهت مشاوره برای هم وطنان خارج از کشور روی لینک زیر کلیک کنید.
هموطنان خارج از کشور

برای رزرو وقت مشاوره حضوری روی لینک زیر کلیک کنید.
رزرو جلسه مشاوره حضوری

مشاوران آویژه
پاسخگوی شما هستند

ببینید رابطه تان ارزش بازسازی دارد؟!

گاهی اوقات اساس تنفر از کسی که اکنون به عنوان زن شما محسوب می شود به قدری زیاد است که نمی توانید آن را کنترل کرده و کارهای خطرناکی برای سرپوش گذاشتن بر این احساس انجام می دهید. مثلا اینکه دور از چشم همسر خود با زنان دیگری در ارتباط هستید یا اینکه موضوع تنفر موجب شده تا حد امکان همسر خود را مورد اذیت و آزار و بی احترامی قرار دهید.

💙 شک نداشته باشید که تحت تاثیر رفتارهای نادرست شما تاکنون این احساسات در وجود همسرتان هم شکل گرفته است. با این حال شاید وی برای حفظ زندگی اش بر خلاف شما حرفی در این رابطه نمی زند. بهتر است به فکر یک راهکار جدی برای جبران اشتباهات خود باشید.

احساسات منفی خود را کنترل کنید

اینکه نسبت به همسرتان احساس تنفر دارید اصلا دلیل نمی شود که مدام وی را مورد بی احترامی قرار دهید.

💙 فراموش نکنید اینکه شما به طرف مقابلتان احساس منفی دارید یک مشکل است، اینکه تحت تاثیر احساسات منفی تان اجازه انجام هر کاری را علیه وی به خودتان بدهید، یک مشکل دیگر است.

💙 سعی کنید کمی روی احساسات خود کنترل پیدا کرده و عاقلانه تر رفتار کنید.

از موضع بالا به همسرتان نگاه نکنید:

اگر عامل تنفر از همسرتان به دلیل نوع روابط بعد از ازدواجتان مربوط می شود که هیچ. اما اگر عامل تنفر از زمان قبل از ازدواج و یا در آستانه شروع آن هم در وجود شما بوده است و بعدها تشدید شده است، بهتر است بیش از هر چیز خودتان را عامل اصلی این رابطه اشتباه بدانید.

💙اینکه همسر شما با فردی در حال زندگی است که به وی علاقه نداشته و حتی از او متنفر است، می تواند زن شما را تحت تاثیر احساسات دردناک بسیار تلخی قرار دهد.

💙 به هیچ عنوان حق ندارید تنها به این خاطر که یک مرد هستید و یا اینکه زنتان را دوست ندارید، از موضع بالا به وی نگاه کرده و با او برخورد کنید.

از ورود به رابطه جدید خودداری کنید:

تنفر از همسر موجب نمی شود که شما برای ورود به روابط با زنان دیگر آزاد باشید. بهتر است حتی اگر خودتان متوجه این موضوع شده اید که شخص سومی عامل سردی و تشدید تنفر شما از همسرتان شده است، هر چه سریع تر از آن شخص دوری کنید.

💙 اینکه مدام خودتان را دلداری می دهید که پیام دادن و یا تلفنی صحبت کردن و دیدارهای گاه به گاه با فرد دیگری ربطی به احساس منفی کنونی تان ندارد، کاملا خلاف واقعیت بوده و فقط شما را برای فاصله گرفتن از شریک زندگی تان مصرتر می سازد.

اگر احساس بلاتکلیفی در زندگی دارید و به دنبال راهکارهایی برای رفع سردرگمی می گردید، بهتر است مقاله رو به رو را مطالعه کنید: رفع بلاتکلیفی در زندگی

به نکات مثبت همسرتان توجه کنید:

قرار نیست زمانی که احساسی منفی در وجود شما شکل گرفته است به آن احساسات بال و پر دهید. گاهی اوقات در خلوت خودتان به ویژگی های مثبت همسرتان هم فکر کنید.

💙 اینکه چقدر به فکر شما بوده و همیشه سعی کرده آرامش را در خانه برایتان برقرار کند. چقدر در کنار سختی های زندگی همراهتان بوده است و چه فداکاری هایی برای رابطه تان انجام داده است.

💙 سعی کنید به احساسات منفی تان بیش از حد مجال رشد پیدا کردن ندهید.

نسبت به همسرتان احساس تنفر دارید

رفتارهای مثبت خودتان را تقویت کنید:

اگر تمایل دارید رابطه و احساس شما به سمت مسیر درستی پیش رود. بهتر است به جای تغییر همسرتان از خودتان شروع کنید.

💙 سعی کنید اقدامات مثبتی برای زندگی مشترکتان انجام دهید. قدم هایی بردارید که موجب می شود اول از همه نسبت به خودتان احساس خوبی در این زندگی پیدا کنید.

💙 این موضوع خواه ناخواه زمینه ساز تغییر رفتار همسرتان هم خواهد شد.

۱۰ علت ناسزاگویی در روانشناسی در ادامه حتما مقاله ۱۲ راه‌ درمان فحاشی کردنرا بخوانید.

قدردان همسرتان باشید:

این قاعده را بپذیرید و باور کنید که هیچ کس در دنیا قرار نیست کامل باشد. هر فردی ویژگی های مثبتی دارد که او را نزد همگان محبوب تر ساخته اما در کنار این ویژگی های مثبت برخی ویژگی های منفی هم وجود دارد که می تواند وی را مورد انتقاد شدید اطرافیانش قرار دهد.

💙 شک نداشته باشید که قرار نیست پس از همسرتان، فردی رویایی و کاملا بی عیب و نقص وارد زندگی تان شود. بهتر است کمی هم قدردان خوبی های همسرتان بوده و اجازه دهید متوجه این موضوع شود که شما نه فقط بدی های وی بلکه خوبی هایش را هم می بینید.

از سرزنش خودتان و شریک زندگی تان دست بردارید

برخی از اقدامات شما نه تنها موجب ایجاد راهکاری برای رهایی از شرایط موجود می شود، بلکه حال درونی شما را هم بدتر از این که هستید، می کند.

💙 نه شریک زندگی تان و نه خودتان را بابت این موضوع به وجود آمده سرزنش نکنید.

💙 با خودتان مهربان تر باشید. احساس تنفر شما هم می تواند با کمی وقت گذاشتن و تغییر زاویه دیدتان به زندگی به احساسات بهتری تبدیل شود.

اگر شما هم ترس از بچه دار شدن دارید و یا به دنبال دلیل تنفرتان از بچه دار شدن میگردید، مقاله رو به رو را مطالعه کنید: ترس از بچه دار شدن

خواسته هایتان را با وی درمیان بگذارید

مدام دنبال ایجاد شرایط جدید و ایده آل برای تحقق خواسته هایتان نباشید. از همین شرایطی که اکنون برایتان موجود است هم استفاده کنید.

💙 به عنوان مثال اگر ظاهر همسرتان را نمی پسندید گاهی اوقات(نه همیشه) خودتان برایش لباسی که دوست دارید را خریداری کنید.

💙 صادقانه به او بگویید که از چه تیپ شخصیت هایی خوشتان می آید. شاید همسر شما درمرحله اول در برابر اظهارات شما گارد بگیرد اما به مرور زمان سعی در تغییر ظاهر و رفتارهای خودش می کند که شما را اذیت می‌کند.

برای شناخت نشانه های حسادت عاشقانه زنان بهتر است مقاله رو به رو را مطالعه کنید: نشانه حسادت عاشقانه در زنان

از او کمی فاصله بگیرید

اشتباه نکنید فاصله گرفتن به منظور سرد رفتار کردن نیست. منظور ما از این موضوع این است که گاهی اوقات هم با خودتان خلوت کنید.

💙 سفری بروید که در آن سفر به جنبه های مختلف زندگی تان فکر کنید. کتاب هایی بخوانید که در رابطه با مشکلات شما پیشنهاداتی برایتان طرح می کنند.

💙 وقت بیشتری برای خودسازی خودتان بگذارید.

رها کردن احساس تنفر ایجاد شده در رابطه زناشویی

دست از شکایت کردن بردارید:

بهتر است در چنین مواقعی بیشتر از آنکه به زمین و زمان فحش دهید، برای یافتن یک راه حل تلاش کنید. غر زدن شدن شما و بهانه های بسیاری که در زندگی خود می آورید، تنها شما را فرسوده تر و افسرده تر می سازد.

💙 احساس شما مربوط به خودتان است. قبل از آنکه در بیرون و در وجود افراد دیگر به دنبال تغییر آن باشید در وجود خودتان آنها را کنترل کرده و به مسیری که دلتان می خواهد هدایت کنید.

اگر تمایل به آشنایی با روش های افزایش ارتباط و صمیمت با خواهر و برادرتان می گردید بهتر است مقاله رو به رو را مطالعه نمایید: ایجاد صمیمیت خواهر و برادر

مشاوره را فراموش نکنید:

اینکه گاهی اوقات حل مشکلات احساسی در زندگی زناشویی به واسطه هیچ از یک طرفین قابل حل و درمان نیست، موضوع عجیبی نمی تواند باشد. قرار نیست تنها زمانی که کار به جاهای باریک کشیده شده است و در رابطه زناشویی خود درگیر احساسات منفی زیادی هستید، به مشاوره مراجعه کنید.
داشتن یک مشاوره خوب از همان ابتدای رابطه از دو جهت حائز اهمیت است:

🟪 مانع از حرکت احساسات زوجین به سمت و مسیری نادرست می شود.

🟪 احساسات اشتباه افراد در مورد یکدیگر را به مرور زمان با ارائه راهکارهای موثر بر طرف می کند.

سخنی از مشاوران آویژه

رها کردن احساس تنفر ایجاد شده در رابطه زناشویی شما بدون آنکه اقدامی سازنده برای رسیدگی به احساسات منفی که نسبت به همسر خود دارید، انجام دهید، مسئله را به هیچ عنوان حل نمی کند.

حتی ممکن است گاهی اوضاع را از آنچه که بین شما و همسرتان وجود دارد بدتر هم کرده و منجر به تنش های بسیار شدیدی در رابطه تان شود.

بهتر است پیش از فرا رسیدن زمانی که بخواهید تحت تاثیر احساسات منفی خود، به همسرتان بی احترامی کرده و مدام جار و جنجال راه بیندازید، اقدامی اساسی برای حل این مسئله انجام دهید.

اگر این توانایی را در خود نمی بینید که بتوانید به واسطه برخی از اقدامات خودتان این موضوع را حل کنید، بهتر است به یک مشاوره خوب مراجعه کرده و از راهنمایی های وی در این زمینه استفاده کنید.

براي مشاوره در زمينه از همسرم متنفرم چیکار کنم؟؟

از مشاورين مشاوره خانواده و روانشناسي آويژهاز سراسر کشور

با ۰۲۱۶۲۹۹۹۰۶۶ تماس بگيريد

نظرات

- یک نظر:

  1. س باهمسری که رفته دنبال یک زندگی دیگه چکارکنیم واقعاسردمیشه دیگه خوتم اتیشم بزنی گرم نمیشه اون زندگی وبچهانابودمیشن چه راهی است وقتی امیدوارزوهات بازن دیگه خراب میشه چیکارمیتونیم بکنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

براي تماس با مشاور کليک کنيد!

آیا به مشاوره فوری نیاز دارید؟

 

مشاوره حضوری 👉

مشاوره تلفنی فوری👉