کانال تلگرام اخبار نظام وظیفه آویژه

برای دسترسی آسانتر به مطالب سایت به کانال تلگرام روانشناسی آویژه بپیوندید (کلیک کنید).

اینستاگرام آویژه

مطالب ما را در اینستاگرام دنبال کنید ( کلیک کنید)

با دخالت خانواده همسر چه کنیم؟ دخالت خانواده همسر در زندگی مشترک

با دخالت خانواده همسر چه کنیم؟
5/5 - (1 امتیاز)
جلوگیری از دخالت خانواده همسر در زندگی مشترک!!!

دخالت خانواده شوهر یا دخالت خانواده زن در زندگی هر دو می توانند مشکلات جدی را در روابط زوجین به وجود آورند. اصلا نگران نباشید چرا که شما با یک مشکل رایج بین زن و شوهرها روبرو هستید.

🔘البته که نمی توان این واقعیت را منکر شد که اختلافات زن و شوهری تحت تاثیر دخالت خانواده همسر موضوعی دردناک است و می تواند در بلند مدت اثرات زیان باری بر کیفیت رابطه شما و همسرتان داشته باشد.

🔘 حتی طلاق به دلیل دخالت خانواده همسر از جمله مشکلاتی است که امروزه خانواده ها با آن درگیر هستند. به طور کلی دخالت در زندگی زن و شوهر از جمله اشتباهات رایجی است که خانواده ها انجام می دهند.

⬅️ با این حال اگر برایتان سوال شده که باید با دخالت خانواده همسر چه کنیم؟ پیشنهاد مشاوران مرکز مشاوره خانواده آویژه به شما این است که متن زیر را تا انتها بخوانید، راهکارهای بسیار خوبی برای جلوگیری از دخالت خانواده همسر در زندگی مشترک شما درنظر گرفته شده است:

دخالت خانواده همسر:

به طور کلی برخی از بزرگترین اختلافات زوج‌ های جوان در ابتدای شروع زندگی مشترک، اغلب حول محور خانواده طرفین می چرخد. مشکل اصلی از آنجایی شروع می شود که شما و یا همسرتان به دلیل حساسیت بیش از حد روی خانواده تان، نمی توانید به هیچ عنوان مخالفت با آنها را از جانب شریک زندگی تان تحمل کنید.

⭕ خانواده ها اجازه دخالت در زندگی زن و شوهر را به خود می دهند. این موضوع در نهایت موجب می شود که شما یکدیگر را نادیده گرفته و تنها به خاطر رضایت خانواده هایتان به یکدیگر حمله کرده و جر و بحث کنید.

مشاوره حرفه ای تخصص ماست
شما میتوانید برای مشاوره و تراپی در زمینه با دخالت خانواده همسر چه کنیم؟ دخالت خانواده همسر در زندگی مشترک با بهترین روانشناسان مرکز مشاوره خانواده آویژه تماس حاصل نمایید. ساعت پاسخگویی ۹ صبح الی ۱۲ شب.

برای مشاوره تلفنی فوری داخل کشور روی لینک زیر کلیک کنید.

مشاوره تلفنی فوری

جهت مشاوره برای هم وطنان خارج از کشور روی لینک زیر کلیک کنید.
هموطنان خارج از کشور

برای رزرو وقت مشاوره حضوری روی لینک زیر کلیک کنید.
رزرو جلسه مشاوره حضوری

مشاوران آویژه
پاسخگوی شما هستند

دخالت خانواده شوهر در زندگی مشترک:

گاهی زن شما احساس می کند که مادرشوهرش در زندگی مشترکش با شما دخالت های زیادی می کند. او از اینکه مادر شوهرش به خاطر هر موضوع و هر کاری که انجام می دهد از او انتقاد می کند، کلافه و خسته شده است. اینکه چگونه وقت خود را می گذراند، چه می پوشد و چه زمانی با شوهرش بیرون می رود.

احتمالا بزرگترین شکایت زن شما در مورد دخالت خانواده همسرش این است که چرا مادرشوهرش دائماً در مورد او تلفنی یا در یک جمع با فرزندان، خانواده و دوستان یا حتی غریبه ها صحبت می کند.

او را با دیگر دختران و عروس هایش مقایسه می کند. او همچنین از اینکه شما به عنوان شوهرش همیشه از مادرتان حمایت می‌کنید و به او می‌گویید که هر چه که پدر و مادرتان می‌گویند صبور باشد و به آنها احترام بگذارد، احساس ناامیدی می‌کند.

دخالت خانواده همسر در زندگی مشترک

چرا که رویای او برای داشتن خانه شخصی با شوهرش در حال از بین رفتن است.

برای دانستن نشانه هایی که مشخص می کند مادرشوهر شما واقعا حسود است مقاله رو به رو را بخوانید: حسادت مادر شوهر

دخالت خانواده زن در زندگی مشترک:

البته که این موضوع بین خانواده زن هم وجود دارد. بسیاری از شما به عنوان یک زن با کوچکترین اختلافی که در زندگی خود مواجه می شوید، دوان دوان پیش مادر و خواهران خود رفته و تمام مسائلی را که با همسرتان بر سر آنها دچار شده اید، عنوان می کنید. همین جا باید به شما بگوییم که این اقدامی کاملا اشتباه است.

در اصل شما خودتان اجازه دخالت خانواده را در زندگی تان می دهید.

این نکته را همین جا در ذهن خود بسپارید که یک زوج متاهل به هیچ عنوان نباید در مورد کاستی ها و معایب همسر خود به دیگران اعتماد کنند و تمام مشکلات شخصی همسرشان را نزد بقیه و به خصوص والدین و خواهر و برادرشان عنوان کنند.

بهتر است پیش از آنکه کار به جایی برسد که طلاق به دلیل دخالت خانواده همسر اتفاق بیافتد، تلاشتان را در راستای اقدامات دیگری معطوف کنید.

برای دانستن 12 نکته مهم ارتباط با خانواده همسر در دوران عقد مقاله رو به رو را بخوانید: چگونه با خانواده شوهرم رفتار کنم؟

پیشگیری از دخالت خانواده همسر در زندگی مشترک

گاهی اوقات زوجین در دوران نامزدی نگران دخالت های بی مورد خانواده همسرشان در زندگی می شوند. پس از همان دوران به فکر جلوگیری از دخالت والدین همسر می افتند.

تصمیم گیری هوشمندانه

🟦 امروزه اکثر خانواده ها به خود اجازه دخالت به روابط زن و شوهری فرزندانشان را نمی دهند اما اگر آن ها در رویارویی با مسائل گوناگون دچار تردید باشند و نتوانند تصمیمی منطقی بگیرند، آنوقت است که دخالت خانواده همسر در زندگی مشترک آغاز می گردد.

تقویت رابطه زناشویی

🟦 همچنین شما با وقت گذاشتن برای یکدیگر و تقویت رابطه‌تان، می‌توانید به همسرتان نشان دهید که علاقه بیشتری برای تصمیمات خودتان نسبت به دخالت‌های خارجی دارید.

مرز ها را از همان ابتدا مشخص کنید

🟦 با همسرتان ارتباط موثر برقرار کنید و با او درباره مرزهای خانواده هاتان، خواسته ها و انتظارات خود از رابطه صحبت کنید. این موضوع می‌تواند شامل نحوه تعامل با خانواده‌ها باشد به طوریکه حد و حدود آنها ضمن حفظ احترامشان رعایت گردد.

دخالت خانواده شوهر در زندگی مشترک

راهکار کلیدی برای مقابله با دخالت های خانواده همسر

در اینجا چند راهکار کلیدی برای مقابله با دخالت های گاه و بیگاه خانواده هایتان در زندگی مشترک شما وجود دارد:

پیشنهاداتی سازنده برای زوج‌های جوان:

احترام بزرگترها به ویژه والدین از اهمیت بالایی برخوردار است و فراموش نکنید که این احترام تحت هر شرایطی باید حفظ شود.

هرگز نباید از خواسته های والدین خود چه مادرشوهر و پدرشوهر و چه مادر زن و پدر زنتان غافل شوید.

اگر با آنها موافق نیستید لطفاً با احترام و ملایمت با آنها صحبت کنید. زمانی که جوانان با بزرگترها به گونه ای حرف می زنند که بزرگ ترها احساس بی احترامی می کنند، بسیاری از اختلافات و تنش ها در روابط شما و کل خانواده بالا می گیرد.

به یاد داشته باشید که برداشت های شخصی والدین از نوع رفتارهای شما می تواند سوء تفاهم های زیادی را هم برای شما و هم برای آنها ایجاد کند.

از پدر و مادر و خواهر و برادر خودتان شروع کنید.

شما به عنوان یک زن و یا یک مرد قبل از هر چیز با خانواده خودتان سر و کار دارید نه خانواده همسرتان.

از پدر و مادر و خواهر و برادر خودتان شروع کنید. از پدر و مادر و خواهر و برادر خودتان شروع کنید. به آنها بگویید که اکنون که ازدواج کرده اید، به نظر و توصیه هایشان احترام می گذارید، اما اجازه نمی دهید به جای شما در زندگی مشترکتان تصمیم بگیرند.

این موضوع را برایشان روشن کنید که از دخالت های گاه و بیگاهشان ناراحت شده و حس خوشایندی نسبت به رفتار آنها ندارید.

به یاد داشته باشید که ایجاد تغییرات اساسی در عادات و رفتارهای اشتباه و نادرست سالمندان بسیار دشوار و شاید حتی بتوان گفت غیرممکن است.

سعی کنید در اینجا کمی تمایز قائل شوید، اگر احساس می کنید که آنها مدام در زندگی شما دخالت می کنند، برخی از خواسته های آنها را که چندان هم برایتان ناخوشایند نیست، بپذیرید و قبل از اینکه دیر شود، سعی کنید روابط خود را با آنها تا حد امکان بدون آنکه دلخوری پیش آید، محدود کنید.

اظهارات آنها را در مورد خودتان زیاد جدی نگیرید.

در واقع سعی کنید که در رابطه با آنها در صورتی که حرف ناخوشایندی به شما می زنند، یک گوشتان در باشد و یک گوش دیگرتان دروازه.

این روشی است که موجب می شود ضمن حفظ ارتباط با آنها، تنش در روابط با همسرتان را هم به حداقل برسانید. فراموش نکنید که پاسخ ندادن و حاضر جوابی نکردن شما به هیچ عنوان نشان دهنده ضعف شما نیست بلکه نشان دهنده احترام و شخصیت شماست.

این موضوع را به هیچ عنوان فراموش نکنید که شما هم بالاخره یک روز پدر زن و مادر زن یا پدر شوهر و مادر خواهید شد.

پس کمی صبور باشید و زیاد در برابر حرف ها و نظرات خانواده همسرتان از خود حساسیت به خرج ندهید.

برای دانستن رازهای ارتباط با همسر مقاله رو به رو را بخوانید: چه رازهايي را هرگز نباید به همسر خود بگویید؟!

پیشگیری از دخالت خانواده همسر در زندگی مشترک

برای اطلاع از ویژگی های جذابی که به عنوان عروس برای مادر شوهرتان می توانید داشته باشید مقاله رو به رو را بخوانید: عروس با سیاست

مشاوره حرفه ای تخصص ماست
شما میتوانید برای مشاوره و تراپی در زمینه با دخالت خانواده همسر چه کنیم؟ دخالت خانواده همسر در زندگی مشترک با بهترین روانشناسان مرکز مشاوره خانواده آویژه تماس حاصل نمایید. ساعت پاسخگویی ۹ صبح الی ۱۲ شب.

برای مشاوره تلفنی فوری داخل کشور روی لینک زیر کلیک کنید.

مشاوره تلفنی فوری

جهت مشاوره برای هم وطنان خارج از کشور روی لینک زیر کلیک کنید.
هموطنان خارج از کشور

برای رزرو وقت مشاوره حضوری روی لینک زیر کلیک کنید.
رزرو جلسه مشاوره حضوری

مشاوران آویژه
پاسخگوی شما هستند

چگونه دخالت های خانواده همسر را در زندگی مشترک مدیریت کنیم؟!

در اغلب اختلافات به وجود آمده بین زوج های جوان تحت تاثیر دخالت خانواده ها این سوال از سوی آنها پرسیده می شود که کدام یک از آنها باید از مواضعشان کوتاه بیایند؟؟؟.

⛔ صادقانه به شما بگوییم که هیچ پاسخ دقیقی برای این سوال وجود ندارد و بهتر است شما هم به دنبال آن نباشید! چرا که به نتیجه درستی نمی رسید. چرا که در چنین مواقعی هر یک از طرفین این احساس را دارد که حق با آنهاست و منتظر عذرخواهی و کوتاه آمدن طرف مقابل است.

در مواقع بسیاری برخی از زوجین حتی تحت تاثیر افزایش نارضایتی هایشان از دخالت های خانواده در زندگی مشترک خود تصمیم به جدایی و ترک کردن زندگی مشترک می گیرند.

با این حال پیشنهاد مشاوران مرکز مشاوره خانواده تلفنی آویژه به شما این است که به خاطر سلامت روان خود و رابطه زناشویی تان بهتر است با خانواده همسر خود کنار بیایید.

اما چگونه؟

همین امروز با مادر شوهر و خواهرشوهرتان به دلیل آنکه مرزهای رابطه مشترک شما را نادیده گرفته اند و مدام در زندگی تان دخالت می‌کنند، صحبت کنید.

از خانواده هایتان بخواهید که جلسه ای با یکدیگر داشته باشند و در آن جلسه تمامی انتظارات خود از آنها را بدون ناراحتی و رودربایستی مطرح کنید.

بهتر است این اقدام را قبل از اینکه کاسه صبر شما و یا همسرتان به خاطر دخالت بیجای خانواده ها لبریز شود، انجام دهید. شک نکنید همه مشکلات مربوط به دخالت خانواده ها با صحبت دوستانه حل می شود.

شاید در برخی از فرهنگ ها، مادران و خواهران همسر فکر کنند که حق دارند در ازدواج پسر یا برادرشان دخالت کنند.

آنها حتی فکر می کنند که حق دارند نظرات خود را به شما تحمیل کرده و در مورد کوچکترین چیزها که معمولا متوجه همسرتان می شود، نظرات انتقادی دهند.

در اینکه کار آنها بسیار اشتباه است، شکی نیست اما نباید تقصیر را تنها متوجه آنها دانست. بلکه شما هم به عنوان شوهر باید به گونه ای در تعاملات و روابط خود با آنها رفتار کنید که بتوانید به آنها بفهمانید، بین نصحیت خوب و ایجاد اختلاف بین زن و شوهر تفاوت وجود دارد و شما این تفاوت ها را به خوبی متوجه می شوید.

برخی از شوهران هستند که حتی اگر در رابطه خود با همسرشان اشتباه کنند، به جای برطرف کردن آن اشتباه، طرف مادر یا خواهرشان را می گیرند و به هیچ وجه از همسرشان حمایت نمی کنند.

به یاد داشته باشید، همسرتان خانواده اش را ترک کرده است تا به شما تکیه کند و همراهش باشید. با گوش دادن به ناراحتی ها و شکایت هایش می توانید به او نیز احترام بگذارید.

فراموش نکنید که او فقط همسر شما نیست – او یک مادر، یک دختر و یک خواهر است. به یکدیگر احترام بگذارید، با هم صحبت کنید و مهمتر از همه اجازه ندهید دیگران در ازدواج شما دخالت کنند، زیرا در نهایت ازدواج بین زن و شوهر است.

برای دانستن وقتی شوهرت بهت دروغ میگه این ۱۱ کار انجام بده مقاله رو به رو را بخوانید: با همسر دروغگو چگونه رفتار کنیم؟

پیشنهاداتی برای والدین:

✳️ این واقعیت را بپذیرید که دوره و زمانه تغییر کرده است.

لطفا یاد بگیرید که شما هم با زمان تغییر کنید و اجازه دهید فرزندانتان زندگی مستقل خودشان را داشته باشند.

✳️ هرگز تصمیم خود را برای انتخاب همسر به پسر یا دختر خود تحمیل نکنید.

بهتر است به جای تحمیل نظراتتان با آنها در مورد موضوعات مختلفی هم نظر نیستید، مشورت کنید. بگذارید انتخاب های خودشان را در زندگی داشته باشند. این موضوع را فراموش نکنید که قرار است آنها زندگی مشترک خود را داشته باشند.

✳️ خداوند صابران را دوست دارد.

به آنها اجازه دهید راه خودشان را بیاموزند. بگذارید آنها اشتباه کنند و تجربه کسب کنند. قرار نیست همه چیز مطابق میل شما در زندگی فرزندتان پیش رود. در برابر خطاهای آنها صبور باشید.

✳️ آنها را به خود وابسته نکنید.

وقتی زمان ازدواجشان فرا می رسد این اجازه را به آنها بدهید تا به معنای واقعی زندگی مستقل را تجربه کنند. اجازه دهید آنها به مکانی دور تر از شما نقل مکان کنند و از آنها نخواهید که زندگی مشترکشان را حتما در کنار شما آغاز کنند.

✳️ با فرد وارد شده به زندگی فرزندانتان شبیه به غریبه ها رفتار نکنید.

عروس شما الان دختر خودتان است همانطور که دامادتان پسر شما محسوب می شود. با او به عنوان یکی از اعضای خانواده رفتار کنید.

حتی اگر از او انتقاد هم دارید بهتر است در خلوت خودتان آن را دوستانه گوشزد کنید. شک نکنید که حرف های انتقاد آمیز شما از آنها در ملاء عام به خصوص برای عروستان باعث ایجاد رنجش و بالا گرفتن تنش می‌شود.

✳️ به جای تحمیل شرایط و اراده خود بر آنها و زندگی مشترکشان، از همان ابتدای رابطه به آنها آزادی را بدهید که شایسته آن هستند.

نه بی ملاحظه محبت کنید و از اشتباهاتشان بگذرید و نه سنگدلانه به خاطر خطاهایشان با آنها رفتار کنید. حد میانه و تعادل را در روابطتان نگه دارید.

✳️ به یاد بیاورید آن زمانی را که خودتان ازدواج کرده بودید و آرزو می کردید که ای کاش هیچ دخالتی از سوی خانواده همسرتان صورت نمی گرفت.

سخنی از مشاوران آویژه

تحقیقات و تجربه نشان می‌دهد که مشاوره قبل از ازدواج یا پس از ازدواج به آماده‌سازی زوج‌های جوان در مورد مواجه با این مسائل و دیگر مسائل زندگی واقعی کمک می‌کند و به‌طور مؤثری یک محیط خانه شاد و آرام و روابطی گرم و صمیمانه را بین شما و همسرتان و همچنین خانواده اش ایجاد می‌کند.

پیشنهاد مشاوران مرکز مشاوره آویژه به شما این است که در چنین مواقعی مشکل خود را به جای اینکه با خانواده هایتان در میان بگذارید که تنها اختلافات بین شما را بیشتر کنند، با یک مشاور خوب و قابل اعتماد صحبت کنید و از او راهنمایی بخواهید.

فراموش نکنید که ازدواج یک قرارداد دو طرفه بین زن و شوهر است نه هیچ کس دیگری، حتی پدر و مادرتان. آنچه پشت درهای بسته در رابطه شما و همسرتان اتفاق می افتد، بهتر است که پشت همان درهای بسته هم باقی بماند.

سعی کنید کنترل زندگی زناشویی خود را در دست بگیرید. این موضوع را نه فقط در مواقعی که همه چیز مطابق میل تان هست بلکه حتی در زمان هایی که رابطه شما با همسرتان طوفانی به نظر می رسد هم رعایت کنید.

یادتان باشد اولین کسی که اجازه دخالت خانواده را در مسائل زندگی تان می دهد، خود شما هستید. هشیار باشید و سعی کنید، رابطه با همسرتان را در زندگی مشترک بی هیچ دخالتی از سوی والدین پیش ببرید.

براي مشاوره در زمينه با دخالت خانواده همسر چه کنیم؟ دخالت خانواده همسر در زندگی مشترک

از مشاورين مشاوره خانواده و روانشناسي آويژهاز سراسر کشور

با ۰۲۱۶۲۹۹۹۰۶۶ تماس بگيريد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

براي تماس با مشاور کليک کنيد!

آیا به مشاوره فوری نیاز دارید؟

 

مشاوره حضوری 👉

مشاوره تلفنی فوری👉