کانال تلگرام اخبار نظام وظیفه آویژه

برای دسترسی آسانتر به مطالب سایت به کانال تلگرام روانشناسی آویژه بپیوندید (کلیک کنید).

اینستاگرام آویژه

مطالب ما را در اینستاگرام دنبال کنید ( کلیک کنید)

چگونه خونسرد باشیم؟ 10 راهکار موثر برای خونسرد بودن

چگونه خونسرد باشیم؟
4.1/5 - (7 امتیاز)

10 راهکار موثر برای خونسرد شدن و بی تفاوت بودن به مسائل

شب ها با استرس کارهای روز بعدتان می خوابید و روز بعد هم با استرس برای انجام کارهای روزمره تان چشم باز می کنید😐.

اغلب اوقات قرار ملاقاتتان با دوستان و آشنایانتان با این حس و حال همراه است که مبادا دیر سر قرار رفته و یا مهمانی که برایشان تدارک دیده اید، چندان مورد پسند شما و باب میل آنها نباشد😓.

هر چقدر برای خونسرد بودن و خونسردی ماندن در برابر رفتارهای نادرست اطرافیان خود تلاش می کنید، باز هم به بن بست خورده و در نهایت به این نیجه می رسید که نمی توانید نسبت به مسائل بسیاری که دور و بر شما اتفاق می افتد، بی تفاوت باشید😩.

قطعا این حجم از ناتوانی و ضعف شما برای خونسرد بودن و بی تفاوت بودنتان، تحت تاثیر حساسیت های بیش از حد و اندازه شما نسبت به مسائل و موضوعات مختلفی است که فکر می کنید از دایره کنترل شما خارج شده و به این آسانی توان هدایت کردنشان را ندارید.

مشاوران مرکز مشاوره تلفنی خانواده آویژه آویژه برای تقویت حس خونسردی و بی تفاوتی شما نسبت به مسائل و موضوعاتی که اهمیت زیادی ندارند، راهکارهای خوبی را در مقاله پیش رو ارائه کرده اند .

توصیه می کنیم اگر نیازمند کمک و دریافت راهنمایی در این زمینه هستید، حتما مقاله زیر را تا آخر با دقت بخوانید و سعی کنید توصیه های ارائه شده در آن را مو به مو برای کمک کردن به خودتان پیاده کنید.

خونسرد بودن شما به چه معنایی است؟

شاید برایتان سوال باشد که اصلا معنای خونسرد بودن چیست و چطور می توان به یک فرد خونسرد و بی تفاوت تبدل شد. یا حتی مهم تر از آن شاید این سوال برایتان پیش آمده باشد که چرا اصلا نیاز است به جای یک فرد عجول و حساس، فردی بسیار خونسرد و بی تفاوت باشید و دیگران شما را در مواقع حساس دعوت به خونسردی می کنند.

🟣 در وهله اول بهتر است بدانید خونسرد بودن بیش از حد و اندازه شما کار دستتان داده و می تواند روابط میان شما و اطرافیانتان را تا حد زیادی تیره و تار کند.

🟣 برای همین بهتر است از همین حالا به این موضوع توجه داشته باشید که در مسیر خونسردی و بی تفاوت بودنتان هم باید حد میانه و تعادل را در پیش بگیرید و دست از افراط و تفریط در این زمینه هم بردارید.

🟣 نکته مهمی که وجود دارد ،این است که خونسرد بودن شما هیچ ارتباطی به بی خیال بودنتان ندارد. بهتر است قبل از هر اقدامی برای کمک به خودتان جهت حفظ خونسردی در مواقع حساس این موضوع را هم درک کنید که افراد خونسرد لزوما افراد بی خیال و بدون مسوولیتی نبوده و بین هر یک از این شخصیت ها تفاوت زیادی وجود دارد.

در توضیح معنای خونسردی باید به شما اینطور بگوییم که هر چقدر توان و اراده بیشتری داشته باشید تا در مواقع حساس و شرایط بحرانی به صورت آرام تر رفتار کرده و دست از حرص و غصه خوردن ها، عصبانیت های بی حد و اندازه، ناراحت شدن های سریع و آنی و بیش از حد بردارید، همه اینها به معنای آن است که شما در مسیر تغییر پیدا کردن به سمت یک شخصیت خونسرد و بی تفاوت در معنای مثبتش درست حرکت کرده و راه خوبی را در پیش گرفته اید.

برای داشتن اطلاعات پیرامون جنون خرید کتاب و دانستن نشانه های این جنون مقاله رو به رو را بخوانید: جنون خرید کتاب

10 راهکار موثر برای خونسرد بودن

ویژگی افراد خونسرد

وقت آن رسیده برای تقویت حس خونسردی در وجود خودتان کمی بیشتر با ویژگی های افراد خونسرد در این زمینه آشنا شوید. شاید از خودتان بارها این سوال را هم پرسیده باشید که افراد خونسرد چه ویژگی هایی داشته و چه خصوصیات بارزی دارند.

برای آشنایی با این موضوع بهتر است به نکات و مولفه های زیر توجه کنید:

🟢 یک فرد خونسرد اغلب اوقات، تن صدای بسیار آرامی داشته و در هنگام صحبت با شما به هیچ عنوان عجله نکرده و سعی می کند، بیشتر فکر و کمتر صحبت کند. آرام صحبت کردن فرد خونسرد می تواند گاهی اوقات حتی خسته کننده و کسل آور تلقی شود.

🟢 فرد خونسرد، عجولانه تصمیمی برای زندگی خود و یا دیگران نگرفته و اغلب اوقات ترجیح می دهد، در مواقع و موقعیت های حساسی زندگی اش با افراد زیادی مشورت و گفتگو کرده و نظراتشان را در باب مسائل مختلف جویا شود.

🟢 فرد خونسرد به هیچ عنوان عصبانیت های غیرعادی و غیرنرمالی را در مواقع حساس از خود نشان نداده و در مواقعی که اوضاع موافق میلش نیست سعی می کند بسیار صبورانه تر رفتار کند.

🟢 فرد خونسرد همیشه آرامش درونی خود را حفظ می کند، حتی در مواقعی که دیر به جلسه کاری اش می رسد، پروازش را از دست می دهد، کیف پولش را گم می کند و یا حتی زمانی که فراموش می کند، چمدان لباس هایش را در سفری که تدارک دیده با خود به همراه آورد.

🟢 فرد خونسرد هیچ گاه سعی نمی کند با بی احترامی کردن به سایر افراد نسبت به رفتارهای اشتباه آنها از خود واکنش نشان داده و در مقابل هم سعی نمی کند در برابر اشتباهات دیگران رفتارهای بسیار عصبی کرده و حرف های تند و تیزی را به آنها بزند.

🟢 فرد خونسرد همیشه به آرامی کارهایش را انجام داده و از کم آوردن وقت در طول روزش نگرانی به دل راه نمی دهد. به اعتقاد یک فرد خونسرد همیشه وقت برای انجام تمام کارها وجود دارد.

🟢 فرد خونسرد به مسائلی که در اطرافش اتفاق می افتد واکنش آنی و هیجانی انجام نداده و اغلب اوقات بسیار بی تفاوت نسبت به آنها رفتار می کند. حتی اگر آن موقعیت ها هیجانی و بسیار خاص و ویژه باشند، یک فرد خونسرد باز هم هیجانات خاصی از خود نشان نمی دهد.

🟢 یک فرد خونسرد در مواقع بحرانی به جای از دست دادن کنترل خود و اوضاع سعی می کند خیلی راحت و صبورانه اقدامی برای بیرون آمدن از آن بحران را انجام دهد. از نظر وی هی گاه موقعیت بحرانی چندان بزرگی در زندگی وجود ندارد و اگر هم وجود داشته باشد، آنطور که بخواهد همه چیز را تحت الشعاع قرار دهد، نیست.

🟢 ناراحتی فرد خونسرد از رفتارهای دیگران بسیار کم به چشم آمده و حتی اگر هم بروز داده شوند، به گونه ای نخواهند بود که موجبات تعجب اطرافیان و یا دلخوری آنها را فراهم کند. این موضوع گاهی به ضرر این افراد و سو استفاده دیگران از رفتارهای آنها منجر می شود.

🟢 یک فرد خونسرد همیشه قرار نیست تصمیمات درستی را برای زندگی اش اتخاذ کند، اما بابت تصمیمات اشتباهش هم خودش را سرزنش نکرده و بیش از پیش به تجربه کسب کردن در برابر اشتباهاتش اعتقاد دارد.

اصطلاح خاص «آب در دلش تکان نمی خورد» می تواند بهترین جمله در وصف افراد خونسردی باشد که در اطراف خود دیده اید و گاهی از اوقات با خود به این موضوع فکر می کنید که ای کاش شما هم در زندگی تان مانند این گروه از افراد بودید.

اگر میخواهید بدانید که چگونه بدون نه گفتن نه بگوییم؟، مطالعه مقاله رو به رو به شما توصیه می شود: ۷ مهارت ساده نه گفتن

ویژگی افراد خونسرد

چگونه خونسرد باشیم؟

راه های زیادی برای خونسرد بودن و خونسرد ماندن شما وجود دارد. کافی است برای تبدیل شدن به یک انسان خونسرد راهکارهای زیر را حداقل برای یک بازه زمانی سه ماهه به صورت مداوم انجام داده و خود را ملزم به حفظ و رعایت اصولی کنید که مشاوران مرکز مشاوره آویژه در ادامه برایتان ارائه می کنند:

مشاوره حرفه ای تخصص ماست
شما میتوانید برای مشاوره و تراپی در زمینه چگونه خونسرد باشیم؟ 10 راهکار موثر برای خونسرد بودن با بهترین روانشناسان مرکز مشاوره خانواده آویژه تماس حاصل نمایید. ساعت پاسخگویی ۹ صبح الی ۱۲ شب.

برای مشاوره تلفنی فوری داخل کشور روی لینک زیر کلیک کنید.

مشاوره تلفنی فوری

جهت مشاوره برای هم وطنان خارج از کشور روی لینک زیر کلیک کنید.
هموطنان خارج از کشور

برای رزرو وقت مشاوره حضوری روی لینک زیر کلیک کنید.
رزرو جلسه مشاوره حضوری

مشاوران آویژه
پاسخگوی شما هستند

مشاوره حرفه ای تخصص ماست
شما میتوانید برای مشاوره و تراپی در زمینه چگونه خونسرد باشیم؟ 10 راهکار موثر برای خونسرد بودن با بهترین روانشناسان مرکز مشاوره خانواده آویژه تماس حاصل نمایید. ساعت پاسخگویی ۹ صبح الی ۱۲ شب.

برای مشاوره تلفنی فوری داخل کشور روی لینک زیر کلیک کنید.

مشاوره تلفنی فوری

جهت مشاوره برای هم وطنان خارج از کشور روی لینک زیر کلیک کنید.
هموطنان خارج از کشور

برای رزرو وقت مشاوره حضوری روی لینک زیر کلیک کنید.
رزرو جلسه مشاوره حضوری

مشاوران آویژه
پاسخگوی شما هستند

زیاد پیاده روی کنید:

تا می توانید برای آرامش اعصاب خود پیاده روی روزانه را در برنامه تان قرار دهید. انجام این کار به مرور زمان موجب می شود شما به انسانی صبور و کاملا خونسرد تبدیل شوید که به این راحتی در موقعیت های سخت زندگی از کوره در نرفته و اقدامات عجیب انجام نمی دهد.

پیش از حرف زدن چند لحظه صبر کنید:

بهتر است برای تبدیل شدن به یک فرد خونسرد سعی کنید، نوع حرف زدنتان را تا حد زیادی کنترل کرده و از سریع صحبت کردن پرهیز کنید.

برای این کار کافی است پیش از پاسخ دادن به سوالاتی که از شما پرسیده می شود، چند ثانیه سکوت کرده و بعد شروع به پاسخ دادن به سوالاتی کنید که دلتان می خواهد با خونسردی و در کمال آرامش جوابشان را دهید.

یوگا و مراقبه را در برنامه خود قرار دهید:

حداقل سه روز در هفته را در محیطی کاملا آرام به یوگا و مراقبه پرداخته و سعی کنید در تمام این زمان ها، ضمن تمرین تنفس عمیق بیشتر به خودتان و موقعیت کنونی تان فکر کرده و برای آرامش خاطرتان برنامه ریزی کنید.

از قبل برنامه ریزی روزانه داشته باشید:

یکی از مهم ترین دلایل عدم توانایی شما برای خونسرد ماندن این است که احساس می کنید از برنامه های زندگی خود عقب مانده و یا اینکه هیچ کاری را سر وقت و به موقع انجام نمی دهید.

برای مقابله با این مشکل به شما توصیه می کنیم از قبل برای انجام کارهای مختلف در زندگی خود برنامه ریزی کرده و سعی کنید از انجام دادن کارهایتان در دقیقه نود و آخرین لحظاتی که فرصت انجامشان را دارید، خودداری کنید.

چنانچه به دنبال راهکارهایی برای ترک سیگار می گردید مقاله روبه رو را مطالعه کنید: روش ترک سیگار

10 راهکار موثر برای خونسرد شدن و بی تفاوت بودن به مسائل

با آدم های خونسرد معاشرت کنید:

این جمله معروف که عنوان می کند بگو با که هستی تا بگویم کیستی را دست کم نگیرید. اگر فرد عجول و حساسی هستید برای کمک به خود جهت غلبه بر این عادت نامطلوب حتما با افرادی حشر و نشر داشته باشید که اغلب اوقات آرام بوده و به نظر شما و سایرین افراد خونسرد و آرامی معرفی می شوند.

زندگی خود را سخت نکنید:

یکی از دلالی عدم توانایی شما برای خونسرد بودن در موقعیت های مختلف، تحت تاثیر سخت کردن زندگی تان از جانب خودتان است.

بهتر است تا جای ممکن طوری رفتار کنید که تک تک لحظات زندگی شما برایتان آسان و لذت بخش شده و از فشار آوردن بیش از حد به خود در موقعیت های مختلف جلوگیری کنید.

در لحظه زندگی کنید:

یکی از مهم ترین دلالی عدم توانایی برای خونسرد بودن شما فکر و خیال های بیش از حد و اندازه تان نسبت به آینده است.

به شما توصیه می کنیم به جای فکر و خیال های منفی در زمینه های مختلف تا جای ممکن تلاش کنید تا در حال زندگی کرده و قدر لحظه ای که در آن هستید را بدانید.

خودسازی را فراموش نکنید:

از دیگر مهم ترین دلایل خونسرد نبودن شما تحت تاثیر عدم اعتماد به نفستان نسبت به خودتان در زندگی است. این امر موجب می شود همیشه خود را ملزم به دویدن برای رسیدن به برنامه هایی که در زندگی تان تدارک دیده اید، بدانید.

بر این اساس سعی کنید راهکارهایی که موجب خودسازی و تقویت خودباوری شما می شوند را حتما تجربه کنید. به عنوان مثال خواندن کتاب های مرتبط با این حوزه را هرگز فراموش نکنید.

اگر می خواهید بدانید برای رفع بی حوصلگی چکنیم؟ مقاله رو به رو را بخوانید: 11 راهکار برای درمان بی حوصلگی

مهم ترین دلایل عدم توانایی شما برای خونسرد ماندن

به انتهای هر چیزی نگاه کنید:

خونسرد نبودن شما می تواند از نگرانی های بیش از حدتان در مورد مسائل مختلف ناشی شود. بهتر است برای کمک به خود در این زمینه به جای نگرانی های بی مورد خود، به انتهای هر چیزی نگاه کنید که فکر می کنید ارزش بسیار زیادی داشته و می تواند زندگی شما را دگرگون سازد.

انتهای زندگی افراد، دانستن سرنوشت کسانی که اکنون در مراحل سالخوردگی و پیری خود هستند، همه و همه می تواند به شما برای بی تفاوت ماندن و خونسردی بیشترتان کمک کند.

بیش از حد برای خود مسوولیت تعریف نکنید:

سعی کنید با کاهش دادن انتظاراتتان از خود، کمتر به خودتان فشار وارد کرده و خود را اذیت کنید. هر چقدر مسوولیت های بیشتری را بر گردن خود بگذارید، طبیعتا میزان حساسیت و عجول بودنتان تشدید شده و نمی توانید به سمت خونسردی مثبتی که ذهن و فکر شما را در حالت مطلوبی قرار می دهد، حرکت کنید.

برای اطلاع از اینکه چگونه افکار خود را کنترل کنیم؟ مقاله رو به رو را بخوانید: کنترل افکار مزاحم

سخنانی از مشاوران آویژه

خونسرد بودن شما از آن جهت اهمیت دارد که می تواند زمینه سلامت روحی، روانی و جسمی تان را فراهم سازد.

هر چقدر بتوانید عادات افراد خونسرد را در زندگی خود پیاده کنید، قطعا میزان آرامش درونی تان بیشتر شده و کمتر نسبت به موضوعات مختلف تحت تاثیر قرار گرفته و اذیت می شوید.

پیشنهاد مشاوران مرکز مشاوره آویژه به شما این است تا برای تبدیل شدن به یک فرد خونسرد در زندگی خود با یک مشاور تماس برقرار کرده و از او در این زمینه کمک بخواهید و از نظراتش استفاده کنید.

منبع: https://psychology.avije.org/family-counselling/

براي مشاوره در زمينه چگونه خونسرد باشیم؟ 10 راهکار موثر برای خونسرد بودن

از مشاورين مشاوره خانواده و روانشناسي آويژهاز سراسر کشور

با ۰۲۱۶۲۹۹۹۰۶۶ تماس بگيريد

نظرات

- 4 نظر:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

براي تماس با مشاور کليک کنيد!

آیا به مشاوره فوری نیاز دارید؟

 

مشاوره حضوری 👉

مشاوره تلفنی فوری👉