کانال تلگرام اخبار نظام وظیفه آویژه

برای دسترسی آسانتر به مطالب سایت به کانال تلگرام روانشناسی آویژه بپیوندید (کلیک کنید).

اینستاگرام آویژه

مطالب ما را در اینستاگرام دنبال کنید ( کلیک کنید)

7 راهکار برای آماده بچه دار شدن + نشانه های اینکه برای پدر شدن آماده نیستید

آمادگی نداشتن برای پدر شدن
3.5/5 - (2 امتیاز)

آیا احساس می کنید برای پدر شدن آماده اید؟ 👨‍👦شاید برخی از افراد تصور کنند که پدر یا مادر شدن نیاز به آمادگی خاصی ندارد. درصورتیکه اصلا این گونه نیست. مسئولیت پدر شدن یک مسئولیت بسیار سخت و مهم است که باید به آن توجه ویژه داشته باشیم. 👨‍👧 هنگامی که زوجین بچه می خواهند به معنای آن نیست که آمادگی لازم برای بچه دار شدن نیز دارند. شما باید بررسی کنید تا متوجه شوید که آمادگی برای پدر شدن یا مادر شدن را دارید یا خیر؟🤔 آمادگی نداشتن برای پدر شدن در بسیاری از مردان دیده شده است. اگر احساس می کنید آمادگی پدر شدن و پذیریش مسئولیت های پدر شدن را ندارید، پس برای فرزندآوری اقدام نکنید. زیرا در این صورت اول به فرزند خود و سپس به خودتان و همسرتان و زندگی مشترکتان آسیب های زیادی را وارد می کنید. 🤕

به دلیل اهمیت مسئولیت پدر شدن و آماده شدن برای پدر شدن، مشاوران مرکز مشاوره خانواده آویژه به بررسی علائمی که نشان می دهد فردی برای پدر شدن آماده نیست، پرداخته اند. آنها در مقاله جامع و کاربردی زیر راهکارهایی را برای آماده شدن برای پدر شدن به شما عزیزان ارائه داده اند. اگر شما نیز از استرس های پدر شدن رنج می برید 😯 و یا مهارت و مسئولیت کافی برای پدر شدن ندارید😵، حتما مقاله جامع و کاربری زیر را مطالعه بفرمایید. شما می توانید برای دریافت مشاوره عالی و مفید با مشاوران ما در مرکز مشاوره آویژه تماس حاصل فرمایید.

استرس های پدر شدن

نشانه هایی که می گویند شوهرتان آماده پدر شدن نیست ❌👨‍👦❌

دختران از همان دوران کودکی می پذیرند که در آینده باید مسئولیت هایی از جمله مادر شدن را قبول کنند. آنها از همان کودکی با ترفندهایی حتی به ظاهر بی ارزش، خود را برای مادر شدن آماده می کنند. با بغل کردن عروسک ها، محافظت از آنها و … به اندازه سن خود یاد می گیرند که مادر بودن چگونه است. اما متاسفانه این موضوع و احساس پدر شدن برای پسران ما ناشناخته تر است. خیلی از مردان حتی بعد از ازدواج هنوز نمی دانند پدر شدن یعنی چه؟ و چه مسئولیت های سنگینی را باید به عهده بگیرند. اگر مردی نداند که مسئولیت پدر شدن چیست و اقدام به پدر شدن کند، ممکن است زندگی خود را باخته باشد. مشاوران مرکز مشاوره به بررسی نشانه هایی که می گویند شوهرتان آماده پذیرش مسئولیت پدر شدن نیست پرداخته اند. مهم ترین نشانه های آماده نبودن برای پدر شدن عبارتند از:

مشاوره حرفه ای تخصص ماست
شما میتوانید برای مشاوره و تراپی در زمینه 7 راهکار برای آماده بچه دار شدن + نشانه های اینکه برای پدر شدن آماده نیستید با بهترین روانشناسان مرکز مشاوره خانواده آویژه تماس حاصل نمایید. ساعت پاسخگویی ۹ صبح الی ۱۲ شب.

برای مشاوره تلفنی فوری داخل کشور روی لینک زیر کلیک کنید.

مشاوره تلفنی فوری

جهت مشاوره برای هم وطنان خارج از کشور روی لینک زیر کلیک کنید.
هموطنان خارج از کشور

برای رزرو وقت مشاوره حضوری روی لینک زیر کلیک کنید.
رزرو جلسه مشاوره حضوری

مشاوران آویژه
پاسخگوی شما هستند

شوهرتان احساس می کند که آماده پذیرش مسئولیت جدید نیست 🥴

ممکن است هر بار که موضوع بچه دار شدن را مطرح کرده باشید با واکنش عجیب، تند و عصبی از سمت شوهرتان مواجه شده باشید. این نشان می دهد که او آماده برای بچه دار شدن و پدر شدن نیست. پس سعی کنید احساسات و نظرات او را بپذیرید و کمی به او فرصت بدهید. به یاد داشته باشید که با بچه دار شدن مسئولیت های سنگینی برای مرد و زن لحاظ می شود. پس سعی کنید هنگامی که شوهرتان آماده پذیرش مسئولیت جدید نیست، اقدام به پچه دار شدن نکنید.

اگر مردی آماده است که پدر شود، پس باید از هر نظر مسئولیت پذیر باشد. او باید توانایی کسب درآمد و محافظت از خانواده خود را داشته باشد. شما می توانید او را از طریق نحوه زندگی، هزینه ها، پس انداز و تصمیم گیری هایش قضاوت کنید. اگر او همچنان نمی تواند مسئولیت بزرگی مانند پدر شدن را بپذیرد پس بهتر است درنگ کنید.

هرگز در مورد بچه دار شدن صحبت نمی کند 🤐👶

مسلما بچه ها پیوند زوجین را محکم تر می کنند و باعث می شوند که خانواده رشد کرده و تقویت شود. اما اگر شوهرتان اصلا در مورد بچه دار شدن صحبت نمی کند و یا از موضوعاتی که مربوط به آن است دوری می کند، این یعنی او آمادگی برای پدر شدن ندارد و نمی تواند این موضوع را قبول کند.

شوهرتان ترس از بچه دار شدن دارد 😰

برخی از مردان استرس های پدر شدن زیادی دارند. آنها نمی توانند به این موضوع فکر کنند که حس پدر شدن تا چه اندازه زیبا است. زیرا از پدر شدن می ترسند. اگر او با کوچکترین فکر و یا صحبتی در مورد بچه دار شدن عصبی می شود، این یعنی آمادگی نداشتن برای پدر شدن.

برخی از مردان به شدت عصبی بوده و تحت هر شرایطی زود خشمگین می شوند. عصبانیت زیاد می تواند نشانه عدم آمادگی برای بچه دار شدن نیز باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله شوهر عصبی را مطالعه کنید.

او احساسات پرورش دهنده و دلسوزانه ندارد 😤

شوهر شما باید بتواند در ابتدا نسبت به شما دلسوز و مهربان باشد تا بتواند پدر مناسبی برای فرزندتان باشد. شما باید بتوانید به همسرتان تکیه کنید و او شما را بالاتر از هر چیزی قرار دهد. شما نمی توانید شوهر خود را یک پدر خوب بدانید اگر او کیفیت لازم برای پرورش دادن را ندارد و یا احساسات شما را درک نمی کند. هنگامی که او همسر خود را درک نکرده و نتواند دلسوز او باشد پس چگونه می تواند یک موجود کوچک را پرورش دهد؟ و یا در دوران بارداری از شما مراقبت کند؟ البته برخی از مردان درونگرا نمی توانند به راحتی احساسات و عواطف خود را نشان دهند. این موضوع نباید بی احساس بودن مرد به حساب آید.

نداشتن توان مالی مناسب برای اضافه شدن یک نفر دیگر به زندگی 💸😔

در کنار این موضوع که مهم است شوهرتان احساسات پدرانه، دلسوزانه و پرورش دهنده داشته باشد، بسیار مهم است که بتواند از نظر مالی نیز زندگی نسبتا خوبی برای فرزند خود و شما بسازد. مرد شما هر چقدر هم که آماده برای پدر شدن باشد اما جیب خالی داشته باشد چگونه می تواند هزینه های درمان و بارداری شما و همچنین خوراک و پوشاک و … فرزندتان را تامین کند.

آماده شدن برای پدر شدن

مشاوره حرفه ای تخصص ماست
شما میتوانید برای مشاوره و تراپی در زمینه 7 راهکار برای آماده بچه دار شدن + نشانه های اینکه برای پدر شدن آماده نیستید با بهترین روانشناسان مرکز مشاوره خانواده آویژه تماس حاصل نمایید. ساعت پاسخگویی ۹ صبح الی ۱۲ شب.

برای مشاوره تلفنی فوری داخل کشور روی لینک زیر کلیک کنید.

مشاوره تلفنی فوری

جهت مشاوره برای هم وطنان خارج از کشور روی لینک زیر کلیک کنید.
هموطنان خارج از کشور

برای رزرو وقت مشاوره حضوری روی لینک زیر کلیک کنید.
رزرو جلسه مشاوره حضوری

مشاوران آویژه
پاسخگوی شما هستند

واکنش او در برخورد با کودکان دیگر درست نیست 😠

مرد شما باید از همراهی بچه های دیگر در اطراف خود لذت ببرد تا بتواند حس پدر شدن را به خوبی تجربه کند. اگر از دست کودکانی که در انظار عمومی داد می زنند و یا دائم غر می زنند، عصبانی می شود قطعا نسبت به بچه ها غیرقابل تحمل است. اگر شوهرتان نسبت به سایر کودکان رفتار دوستانه ای دارد و با آنها می خندد، این نشانه خوبی برای برنامه ریزی برای بچه دار شدن است. در غیر این صورت، باید به فکر باشید. یک پدر ناآماده می تواند مسئول احساسات منفی در کودکان باشد. یک مرد سرد و بی احساس نیز نمی تواند به خوبی با همسر باردار و فرزند خود ارتباط برقرار کند.

دوری از دوستانی که بچه دارند یا به تازگی بچه دار شده اند 👶🏃

اگر شوهرتان خودش را از جمع دوستانی که بچه دارند دور می کند و یا بعد از بچه دار شدن دوستش، سعی می کند با او قطع ارتباط کند، اصلا نشانه خوبی برای آماده شدن پدر شدن نیست. این موضوع و رفتار مرد نشان می دهد که او آماده پدر شدن و مسئولیت پذیری را ندارد.

نداشتن روابط خانوادگی قوی 👨‍👩‍👧‍👧❌

همه ما در یک محیط خانوادگی متفاوت بزرگ شده ایم. عده ای هستند که با والدین، خواهر و برادرها و خویشاوندان روابط محکمی دارند. آنها همیشه می خواهند خانواده خود را گسترش دهند زیرا جنبه مثبت بودن با یکدیگر را دیده اند. اما عده‌ای هستند که دوران کودکی خود را با سختی، دعوا و بدرفتاری بین والدین سپری کرده باشند یا توسط یک والدین تنها رها شده یا بزرگ شده باشند. این دسته از مردان قبل از اینکه خانواده خود را تشکیل دهند نیاز به درمان دارند زیرا نمی توانند برای فرزند خود یک پدر عالی باشند و یا بهترین تصمیمات و احساسات را در برابر فرزند خود داشته باشند.

شوهرتان نمی تواند از خواب خود بگذرد 😴

مردانی هستند که می توانند از هرچیزی روی کره خاکی بگذرند اما از خواب خود دور نشوند و آن را قربانی نکنند. آنها می خواهند هر زمان که احساس خستگی کرده اند، بدون مزاحمت و وجود هیچ صدایی، به راحتی بخوابند. اما بزرگ کردن بچه نیاز به فداکاری در خواب دارد. زیرا کودک شما می تواند هر زمانی از شب بیدار شود و شما نتوانید او را بخوابانید. همچنین همیشه هم نمی توان انتظار داشت که مادر بیدار بماند. پس اگر شوهرتان به نخوابیدن عاجز است، قطعا آماده بچه دار شدن نیست. در این صورت، بیدار ماندن با بچه را به تنهایی باید به دوش بکشید. اگر نمی توانید پس بهتر است فعلا بچه دار نشوید.

او فرد صبوری نیست 👿

صبر یکی از صفت های واجب برای پدر شدن است. حس پدر شدن آنقدر شیرین است که اکثر مردان را به فردی صبور تبدیل می کند. مرد شما باید نسبت به عضو جدید خانواده شما صبور و بردبار باشد. نوزادان برنامه غذایی و خوابیدن مخصوص به خود را دارند. شوهرتان باید با نیازهای کودک سازگار باشد و نسبت به آن صبوری کند. اگر شوهرتان عجول، سفت و سخت است و قبول نمی کند که رفتارش را تغییر بدهد، یعنی آمادگی نداشتن برای پدر شدن. پس برای بچه دار شدن عجله نکنید.

مسئولیت پدر شدن

✅ 7 راهکار برای آمادگی پدر شدن

آیا دوست دارید که حس پدر شدن را تجربه کنید اما نگرانید که آمادگی لازم برای پدر شدن را نداشته باشید؟ شاید هم متوجه شده اید که می خواهید پدر شوید و با استرس های پدر شدن دست و پنجه نرم می کنید. زیرا احساس می کنید که آمادگی لازم برای پذیرش مسئولیت پدر شدن را ندارید. نگران نباشید. شما می توانید از راهکارهایی که در این قسمت گفته شده است کمک بگیرید و برای پدر شدن آماده شوید

تحقیق کردن را شروع کنید 🤓

این درست است که بیشتر مسئولیت های تربیت و رشد فرزند به عهده مادر است. اما شما نیز به عنوان پدر باید یاد بگیرید چگونه نوزاد را بغل کنید. قطعا شما نیز باید با همسرتان مشارکت کنید تا بتوانید نوزادتان را به یک نوجوان با تربیت و عالی تبدیل کنید. کتاب های زیادی برای مسئولیت های پدران نوشته شده است. همچنین می توانید به صورت آنلاین در رابطه با پدر شدن تحقیق کنید. در مورد علائم بارداری و آنچه که نیاز است در مورد بارداری همسرتان نیز بدانید تحقیق کنید. درک احساسات آنها می تواند به شما کمک کند تا احساسات بهتری داشته باشید و پشتوانه محکمی برای همسرتان و جنین او به شمار بیایید. در مورد تعویض پوشک، نحوه شیر دادن به نوزاد، نحوه بغل گرفتن نوزاد و … اطلاعات مفیدی کسب کنید.

در مورد فرزند پروری از والدین مشورت بگیرید 👨‍👩‍👦‍👦

والدین یکی از مهم ترین منبع های کسب اطلاعات در مورد روش های فرزند پروری به شمار می آیند. آنها با توجه به تجربه هایی که دارند می توانند به شما کمک کنند تا یک پدر نمونه برای فرزند خود باشید. پس سعی کنید از تجربه های مثبت پدر و مادر خود و همسرتان نهایت استفاده را برای آمادگی برای پدر شدن کسب کنید.

در مورد روش های تربیت و آنچه که در ذهن خود دارید با همسرتان صحبت کنید 👩🗯🧑

افرادی که برای اولین بار می خواهند پدر یا مادر شوند تجربه ای در این رابطه ندارند. اما در ذهن خود ایده و رویاهای زیادی دارند. در مورد این ایده ها و رویاها با همسرتان صحبت کنید و اجازه دهید او نیز در این باره با شما صحبت کند. این کار می تواند به شما کمک کند تا با استرس های پدر شدن کنار بیاید و خودتان را برای پذیرش مسئولیت های پدر شدن آماده کنید. صحبت کردن در رابطه با فرزند و آینده او می تواند اشتیاق را در وجود شما بالا ببرد.

در مورد پدری که می خواهید باشید، فکر کنید 👨🧡👶

همه افراد لزوما رابطه عالی با پدر خود ندارند. اگر شما خوش شانس بوده باشید و یک پدر عالی برای خود داشته باشید، ممکن است تصمیم بگیرید برای فرزند خودتان مانند پدرتان باشید. شما با تفکر در مورد پدری که می خواهید باشید، می توانید فرزندآوری را بهتر از قبل درک کنید و بیشتر مشتاق پدر شدن شوید. سعی کنید الگوهای مشخصی برای پدر شدن خود پیدا کنید. شما یک نقش جدید را می خواهید ایفا کنید، پس قبل از آن نیاز است که به خوبی مسئولیت ها و وظایف خود را بدانید و تصمیم بگیرید که می خواهید چگونه بنظر برسید.

با دوستانتان که تجربه پدر شدن را داشته اند، بیشتر وقت بگذرانید 🙂

شما می توانید ساعت هایی را با دوستانتان که پدر شدن را تجربه کرده اند بگذرانید و از تجربیات و الگوهای رفتاری آنان کمک بگیرید. همچنین آنها میتوانند شما را برای پدر شدن مشتاق تر کنند و ترس های شما را از بین ببرند.

قبول کنید که خواب و زندگی جنسی شما ممکن است تغییر کند 🤷‍♂️

بچه دار شدن مسلما باعث تغییراتی در زندگی مشترک می شود. اکثر این تغییرات مثبت بوده و باعث بالا رفتن انگیزه برای زندگی و تقویت بنیاد خانواده می شوند. بچه دار شدن یکی از راه های بهبود روابط عاطفی با همسر است. اما در کنار مزیت های پدر شدن، شما باید برخی از سختی ها را نیز تحمل کنید. باید خود را برای بی خوابی های شبانه و گریه های نوزدتان که اجازه نمی دهد بخوابید آماده کنید. همچنین ممکن است شما و همسرتان دیگر نتوانید به اندازه قبل رابطه جنسی داشته باشید. باید قبول کنید که بچه دار شدن زندگی جنسی شما را نیز تحت تاثیر قرار می دهد.

تقسیم مسئولیت را فراموش نکنید 👩‍🦱👶👨‍🦱

این درست نیست که تمام مسئولیت های بچه دار شدن با همسرتان باشد. شما نیز به عنوان والد باید مسئولیت های زیادی را بر عهده بگیرید. سعی کنید به همسرتان اهمیت بدهید و به او کمک کنید. شاید در روزهای اول بدنیا آمدن نوزاد احساس کنید که مهم ترین مسئولیت شیر دادن به نوزاد است و نقش های شما چندان مهم نیست. درصورتیکه اصلا این گونه نیست. راه های زیادی برای مراقبت از نوزاد وجود دارد مانند:

پوشکش را عوض کنید.

او را به حمام ببرید، البته اگر مطمئن هستید که می توانید.

او را بخوابانید.

از تغذیه با شیشه بعنوان یک تغذیه کمکی استفاده کنید.

همچنین می توانید برخی از مسئولیت های قبلی همسرتان مانند شستن ظروف و یا لباس ها را به عهده بگیرید.

احساس پدر شدن

سخنی از مشاوران آویژه

حس پدر شدن می تواند یکی از شیرین ترین احساسات در دنیا باشد. به شرط آنکه شما آمادگی برای پدر شدن داشته باشید. آمادگی نداشتن برای پدر شدن میتواند شما را با استرس های زیادی رو به رو کند و این موضوع می تواند به شدت چالش انگیز بوده و نه تنها احساس پدر شدن برای شما خوشایند نباشد بلکه باعث شود که زندگی مشترک شما با مشکل مواجه شود. پس قبل از اینکه به دنبال پدر شدن باشید، نیاز است که مهارت های لازم برای پدر شدن را کسب کرده باشید و آمادگی برای پدر شدن داشته باشید.

اگر احساس می کنید که نمی توانید مسئولیت پدر شدن را بپذیرید و یا آمادگی نداشتن برای پدر شدن را در وجودتان احساس می کنید، بهتر است از مشاوره خانواده در این زمنیه راهنمایی بگیرید. مشاور می تواند با راهنمایی ها و بررسی های خود به شما کمک کند تا پدر شدن را شیرین و هیجان انگیز ببینید و تجربه کنید.

سوالات متداول

بهترین سن برای پدر شدن چند سالگی است؟

سنی که در آن مرد بیشترین باروری را دارد بین 22 تا 25 سالگی است. بچه دار شدن قبل از 35 سالگی پیشنهاد می شود. اما بازهم بستگی به این موضوع دارد که مرد آمادگی لازم را برای پذیرش مسئولیت پدر شدن داشته باشد. به همین دلیل سن عالی برای پدر شدن در افراد مختلف، متفاوت می باشد.

چه چیزی یک مرد را واجد شرایط پدر شدن می کند؟

پدر شدن یعنی مردی که فرزند دارد و به وظایف خود عمل می کند. او لیاقت این را دارد که پدر، خوانده شود. پدر خوانده شدن یک عنوان شریف است که مسئولیت های زیادی را با خود به همراه دارد. آمادگی نداشتن برای پدر شدن می تواند باعث شود که فرد یک پدر بد و یا نامناسب برای فرزند خود باشد.

براي مشاوره در زمينه 7 راهکار برای آماده بچه دار شدن + نشانه های اینکه برای پدر شدن آماده نیستید

از مشاورين مشاوره خانواده و روانشناسي آويژهاز سراسر کشور

با ۰۲۱۶۲۹۹۹۰۶۶ تماس بگيريد

در این مقاله بخوانید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

براي تماس با مشاور کليک کنيد!

آیا به مشاوره فوری نیاز دارید؟

 

مشاوره حضوری 👉

مشاوره تلفنی فوری👉